قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

پزشکیان: ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست

رئیس‌جمهوری تاکید کرد: ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست، اما در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور با تمام توان عمل خواهد کرد.
 پزشکیان: ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست

مسعود پزشکیان، امروز (دوشنبه ۱۲ مرداد) در مراسم آغاز رسمی فاز دوم طرح ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع با قدردانی از تلاش‌های وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و دست‌اندرکاران اجرای این طرح، بر اهمیت انسجام مدیریتی و پیگیری مستمر در پیشبرد این برنامه ملی تأکید کرد و گفت: برگزاری منظم جلسات هفتگی وزیر، معاونان و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیانگر عزم جدی مجموعه نظام سلامت برای تحقق اهداف این تحول بزرگ است. وی در ادامه با اشاره به ضرورت ترسیم افق‌های بلندمدت در حکمرانی سلامت اظهار کرد: تحقق اقدامات بزرگ نیازمند هدف‌گذاری‌های بلند، برنامه‌ریزی دقیق و اراده اجرایی است. اگرچه اجرای برنامه در ۶۴ شهر هدف، آغاز مناسبی محسوب می‌شود، اما نباید به این سطح اکتفا کرد. لازم است با بازنگری در زمان‌بندی‌ها، امکان اجرای سراسری این برنامه در بازه‌ای کوتاه‌تر، حتی طی یک تا دو سال، مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس‌جمهوری با تأکید بر نقش سرمایه انسانی در موفقیت این طرح تصریح کرد: با اتکا به ظرفیت پزشکان، کارشناسان، مدیران، کادر درمان و نخبگان نظام سلامت، دستیابی به اهداف برنامه کاملاً امکان‌پذیر است؛ مشروط بر آنکه مدیران اجرایی با باور به توانمندی‌های موجود، مسئولیت‌پذیری و روحیه تحول‌آفرینی، اجرای برنامه را دنبال کنند.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی در حکمرانی سلامت گفت: استفاده از توان محلات، مشارکت مردم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی در قالب رویکردهای محله‌محور و مسجدمحور می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای شاخص‌های سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها و تحقق اهداف نظام سلامت ایفا کند.

وی در ادامه با تبیین رویکرد دولت نسبت به سلامت یادآور شد: نگاه دولت به اداره کشور، نگاهی سلامت‌محور است. سلامت صرفاً به سلامت جسم محدود نمی‌شود، بلکه ابعاد روانی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی را نیز در بر می‌گیرد و سیاست‌گذاری‌های حوزه سلامت باید تمامی این ابعاد را به‌صورت یکپارچه مورد توجه قرار دهد.

رئیس‌جمهوری با اشاره به محدود بودن فرصت خدمت، خواستار بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت نخبگان کشور شد و تصریح کرد: باید زمینه مشارکت گسترده نخبگان نظام سلامت در طراحی، اجرا و راهبری برنامه‌های ملی فراهم شود. سرمایه انسانی متخصص کشور، پشتوانه‌ای ارزشمند برای تحقق اهداف تحول‌آفرین در نظام سلامت است و باید از تمامی ظرفیت‌های علمی، مدیریتی و انگیزشی آنان استفاده شود.

 پزشکیان با اشاره به شرایط منطقه‌ای و تلاش دشمنان برای ایجاد اخلال در روند پیشرفت کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست، اما در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور، با تمام توان عمل خواهد کرد. در عین حال، تقویت سرمایه اجتماعی، ارتقای سلامت جامعه و افزایش تاب‌آوری ملی از مهم‌ترین مؤلفه‌های اقتدار کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه جامعه برخوردار از سلامت همه جانبه، در برابر آسیب‌ها و تهدیدها مقاوم‌تر خواهد بود افزود: تحقق عدالت در سلامت، یکی از مهم‌ترین الزامات حکمرانی کارآمد و توسعه پایدار کشور است.

پزشکیان با تأکید بر مسئولیت خطیر مدیران و سیاست‌گذاران حوزه سلامت اظهار کرد: میزان اثرگذاری ما متناسب با وسعت نگاه و افق برنامه‌ریزی ماست. هرچه نظام تصمیم‌گیری با نگاهی جامع‌تر، طیف گسترده‌تری از نیازهای مردم را در حوزه سلامت مورد توجه قرار دهد، اثربخشی سیاست‌ها و مداخلات نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس‌جمهوری با اشاره به ظرفیت‌های علمی و انسانی کشور گفت: ایران از نظر نیروی انسانی متخصص، نخبگان، زیرساخت‌های علمی و توانمندی‌های حرفه‌ای، چیزی کمتر از کشورهای پیشرفته ندارد. این ظرفیت‌ها می‌تواند کشور را به الگویی موفق در حوزه نظام سلامت تبدیل کند؛ همان‌گونه که بهره‌گیری از تجارب موفق بین‌المللی نیز همواره مورد توجه خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به اهداف اصلی برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع یادآور شد: هدف این برنامه ایجاد محدودیت برای مردم نیست، بلکه ساماندهی ارائه خدمات سلامت، کاهش پرداخت از جیب مردم، افزایش کارایی نظام سلامت، ارتقای کیفیت خدمات و تحقق عدالت در دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی است. تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، توسعه سامانه‌های هوشمند و ارتقای نظام آموزش به‌عنوان پیش‌نیازهای تسریع در اجرای موفق این برنامه ملی یک ضرورت است.

فاز دوم برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع با حضور مسعود پزشکیان، به‌صورت رسمی آغاز شد و بر اساس برنامه اجرایی این مرحله، ۲۰ شهر جدید به محیط اصلی اجرا  افزوده شدند و بدین ترتیب، تعداد شهرهای تحت پوشش محیط اصلی برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع به ۴۵ شهر افزایش یافت. همچنین ۱۹ شهر باقی‌مانده از مجموع ۶۴ شهر هدف‌گذاری‌شده وارد محیط آزمون شدند تا پس از تکمیل ارزیابی‌های فنی، عملیاتی و فرایندی، زمینه استقرار کامل برنامه در این شهرها نیز فراهم شود.

در این مراسم، گزارشی از روند پیشرفت اجرای برنامه، اقدامات انجام‌شده، نقشه راه استقرار، نظام پایش، ارزیابی عملکرد و فرآیند نهادینه‌سازی برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع به رئیس‌جمهور ارائه شد.



۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

قدردانی نماینده آیت‌الله سیستانی از مدیریت دکتر پزشکیان در جنگ رمضان

نورنیوز-گروه سیاسی : حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی، روز پنجشنبه در دیدار با سیدمحمد موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، که در آستانه هفته دولت به قم سفر کرده بود، عملکرد دولت و مدیریت استان در جریان جنگ رمضان را مورد بررسی و تقدیر قرار داد.

شهرستانی در این دیدار با تقدیر از مدیریت دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در جریان جنگ رمضان، تأمین و توزیع کالاهای اساسی و استمرار خدمات عمومی در این ایام را از اقدامات قابل توجه دولت عنوان کرد.

وی اظهار کرد: مدیریت دولت و شخص رئیس‌جمهور موجب شد، مردم در جریان جنگ رمضان با کمبود محسوس کالاهای اساسی و سوخت، از جمله بنزین، مواجه نشوند و روند تأمین نیازهای عمومی جامعه استمرار داشته باشد.

شهرستانی همچنین از مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، به دلیل حضور مستمر و مدیریت میدانی امور استان در طول جنگ رمضان تقدیر کرد و گفت: حضور استاندار در عرصه‌های مختلف، پیگیری مسائل استان و مدیریت میدانی امور در این شرایط، قابل تقدیر است.

وی افزود: حضور مسئولان در میدان و پیگیری مستقیم مسائل مردم، به‌ویژه در شرایط خاص و بحرانی، نقش مهمی در حفظ آرامش و استمرار امور جاری دارد. بررسی اقدامات بنیاد شهید در جریان جنگ رمضان

در ادامه این دیدار، اقدامات و فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در جریان جنگ رمضان و نحوه حمایت از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین درباره روند ارائه خدمات و حمایت‌های انجام‌شده از جامعه ایثارگری استان در این ایام، گزارشی ارائه و موضوعات مرتبط با این حوزه بررسی شد.

سیدمحمد موسوی نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام‌شده، ارائه کرد و پیشنهاد داد، نشستی در تهران با حضور مسئولان دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین شهرستانی برگزار شود تا گزارشی از عملکرد و اقدامات صورت‌گرفته در شهرهای مختلف استان قم در جریان جنگ رمضان توسط دفتر ایشان ارائه شود.

در پایان، بر استمرار هماهنگی و تعامل میان مجموعه‌های مرتبط برای پیگیری مسائل و تقویت خدمات‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تأکید شد.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران صبح روز پنجشنبه با استقبال استاندار، وارد قم شد و در ابتدای سفر خود با حضور در مزار شهدا به مقام شامخ آنها ادای احترام کرد.


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

روایتی از دلالان جنگ | انعقاد قرارداد شرکت مورد حمایت پسر ترامپ برای حفاظت از زیرساخت‌های انرژی خاورمیانه

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت پاوروس که در زمینه تولید پهپاد و رادار فعالیت می‌کند، روز پنجشنبه، ۲۹ مرداد، اعلام کرد که طبق سیستمی که در اختیار دارد، تهدیدات پهپادی را شناسایی، ردیابی و طبقه‌بندی و اطلاعات را به یک مرکز کنترل مرکزی در محل مشتری ارسال می‌کند تا به اپراتور‌ها تصویری واحد از فعالیت هوایی در منطقه ارائه دهد.

پسران ترامپ در شرکت پاوروس

پاوروس هویت مشتری یا محل استقرار تکنولوژی ضد پهپادی را فاش نکرد.

این قرارداد، تقاضای درحال رشد برای مقابله با پهپاد در خاورمیانه را نشان می‌دهد.

به گفته این شرکت، این قرارداد شامل تامین سخت‌افزار، نرم‌افزار، فعال‌سازی محل استقرار، نصب و یک برنامه نگهداری ۲۴ ماهه است.

پاوروس اعلام کرد که این سیستم را برای ادغام یک رهگیر پهپاد به نام گاردین ساخته است که مسیری را برای گسترش قابلیت‌های تشخیص ارائه می‌دهد.

در ادامه حتما بخوانید مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم و فشار بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

برت ولیچوویچ، یکی از بنیانگذاران این شرکت و رئیس پاوروس، در این خصوص گفت: این قرارداد تجاری منعکس‌کننده مسیری است که ما معتقدیم بازار ضد پهپاد به سمت آن می‌رود؛ یعنی به سمت حفاظت یکپارچه و شبکه‌ای از زیرساخت‌های حیاتی نفت و گاز.

شرکت پاوروس سیستم‌های خودران برای دفاع و حفاظت از زیرساخت‌ها از جمله سکو‌های سنگین، سیستم‌های هوایی و دریایی خودران و فناوری پشتیبانی ماموریت می‌سازد.

منبع: ایرنا




 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
۱۲ ساعت قبل / سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.