قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین است

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظر نمایندگان بر عدم افزایش قیمت بنزین است، گفت: تاب‌آوری مردم در برابر گرانی‌ها محدود است و افزایش قیمت بنزین می‌تواند موج جدیدی از گرانی‌ها را در کشور ایجاد کند.
 مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین است

احمد مرادی، نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که موضع مجلس درباره افزایش قیمت یا تغییر سهمیه‌های بنزین چیست گفت: نظر ما نمایندگان بر این است که در مقطع فعلی هیچ افزایشی در قیمت بنزین صورت نگیرد، چراکه واقعاً تاب‌آوری مردم در برابر گرانی‌ها و گرانی‌هایی که به دنبال افزایش قیمت بنزین پیش خواهد آمد، محدود است. تجربه سال‌های گذشته ثابت کرده که نمی‌توان هیچ کنترلی در این زمینه داشت. دولت باید به سمت گسترش حمل و نقل عمومی و تولید خودروهای با کیفیت برود

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت توجه به اصلاح الگوی مصرف سوخت اظهار کرد: تأکید ما نمایندگان، به ویژه اعضای کمیسیون انرژی این است که دولت به سمت گسترش حمل‌ونقل عمومی برود، خودروهای بی‌کیفیت را از چرخه خارج کند و تولیدکنندگان خودرو را موظف کند خودرویی تولید کنند که مصرف بنزین کمتری داشته باشد. اینکه ما همه این موارد را رها کنیم و بعد به مردم بگوییم شما صرفه‌جویی کنید و مثلاً مصرف نکنید، واقعاً شدنی نیست؛ به‌خصوص در استان‌های گرمسیر که در این فصل هوا حتماً نیاز به استفاده از کولر دارند و استفاده از کولر نیز افزایش مصرف بنزین را به همراه دارد.

بارها همراهی مردم را در جاهای مختلف دیده‌ایم

این عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه مردم در زمینه مدیریت مصرف همراهی خوبی دارند، تصریح کرد: مردم واقعاً همراهی بسیار خوبی دارند و من بارها و در جاهای مختلف این موضوع را دیده‌ام. سطح فرهنگ مردم نیز بسیار بالاست، اما دولت‌ها هیچ‌وقت نیامده‌اند خودشان را موظف کنند که تعهداتی را که داده‌اند، بر اساس همان تعهدات زیرساخت‌ها را آماده کنند و مسائل و مشکلات را کاهش دهند. باید زیرساخت‌ها فراهم شود تا بتوانیم بر اساس آن، بهینه‌سازی مصرف سوخت را شاهد باشیم.

مقایسه قیمت سوخت با سایر کشورها درست نیست

مرادی درباره مقایسه قیمت سوخت در ایران با سایر کشورها نیز گفت: وقتی قیمت سوخت در ایران را با کشورهای دیگر مقایسه می‌کنند و می‌گویند در فلان کشور سوخت مثلاً یک دلار است،  درآمد مردم آن کشور را هم باید در نظر بگیریم. درآمد آنها بالاست، خودروهای باکیفیت دارند و حمل‌ونقل عمومی آنها نیز به‌موقع و مناسب است و همه این امکانات را در اختیار دارند؛ بنابراین افزایش قیمت سوخت برای مردم آنها تأثیر چندانی ندارد.

وی در ادامه تاکید کرد: ما الان متأسفانه چنین شرایطی در کشور نداریم و به همین لحاظ، افزایش قیمت بنزین کار درستی نیست.

این نماینده مجلس درباره تصمیم برای اجرای آزمایشی طرح جدید بنزینی در استان کرمان  گفت: کاری که در کرمان انجام شد، واقعاً به نظر من یک کار بی‌تدبیری بود و نشان داد که این طرح حتی به عنوان پایلوت هم نمی‌تواند در سطح ملی و کشوری پاسخگو باشد.



 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.

 روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 گزارش تصویری

گزارش تصویری

k: ویدیو

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 یارانه

یارانه


 فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

اقتصادنیوز: آیا «چپ نو» می‌تواند آبروی از دست‌رفته‌ جریان چپ در ایران را برگرداند؟ شریعتی مارکسیست بود یا...؟

 چه کسانی نباید جلوی باد پنکه بخوابند؟

چه کسانی نباید جلوی باد پنکه بخوابند؟

همیشه از اطراف می‌شنویم یا می‌خوانیم که خوابیدن زیر باد پنکه در طول شب خطرناک است، اما آیا روشن گذاشتن پنکه در طول شب واقعا می‌تواند خطر جدی برای سلامتی ما ب...

 اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

به گزارش فرکانس، فرار راننده مسبب حادثه از صحنه تصادف به معنای از بین رفتن حق فرد زیان‌دیده برای مطالبه خسارت نیست. در صورتی که وسیله نقلیه و راننده مقصر شناسایی شوند، خسارت‌های تحت پوشش از طریق بیمه شخص ثالث قابل پیگیری خواهد بود. اگر راننده فراری شناسایی شود چه می‌شود؟ در صورتی که خودرو [ ]