قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

ابهام در اثربخشی آنتی‌هیستامین‌ها در تسکین اگزما

افراد مبتلا به اگزما اغلب قرص‌های آنتی‌هیستامین مصرف می‌کنند، به این امید که خارش بی‌وقفه شان تسکین یابد.
 ابهام در اثربخشی آنتی‌هیستامین‌ها در تسکین اگزما
 به نقل از مدیسن نت، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این قرص‌ها ممکن است کمک چندانی نکنند و حتی می‌توانند عوارض جانبی نگران‌کننده‌ای داشته باشند.

تیمی به سرپرستی دکتر «الکساندرو چو»، از دانشگاه مک‌مستر در همیلتون کانادا، ۴۷ آزمایش بالینی شامل بیش از ۶۲۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به اگزمای عمدتاً متوسط تا شدید را بررسی کردند.

این آزمایش‌ها آنتی‌هیستامین‌ها، مسدودکننده‌های H۲ و داروهایی به نام تثبیت‌کننده‌های سلولی را با دارونما- با و بدون درمان‌های استاندارد مانند مرطوب‌کننده‌ها یا کرم‌های استروئیدی- مقایسه کردند.

نتایج: آنتی‌هیستامین‌ها فقط بهبودهای کوچک و از نظر بالینی بی‌اهمیتی در اگزما و شدت خارش ایجاد کردند و به نظر نمی‌رسد مشکلات خواب یا تشدید بیماری را کاهش دهند.

محققان همچنین هشدار دادند که آنتی‌هیستامین‌ها احتمالاً خواب‌آلودگی و آرام‌بخشی را افزایش می‌دهند و ممکن است باعث شوند بیماران به دلیل این عوارض جانبی، درمان را متوقف کنند.

نویسندگان می‌نویسند: «یافته‌های ما استفاده از آنها را در مدیریت معمول درماتیت آتوپیک [اگزما] تأیید نمی‌کند.» اگرچه خاطرنشان کردند که تقریباً نیمی از بیماران اگزما در حال حاضر قرص‌های آنتی‌هیستامین مصرف می‌کنند.

محققان معتقدند که زمان آن رسیده است که دستورالعمل‌ها به‌روز شوند، دستورالعمل‌هایی که بر آنچه واقعاً مؤثر است، آنچه ایمن است و آنچه بیماران واقعاً نیاز دارند، تمرکز کنند.

 



 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

جا به جایی ۴۵ میلیون مسافر در چهار ماه نخست امسال

آرمان امروز :  مرتضی اله‌یاری فومنی، مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، با بیان اینکه طی چهار ماه نخست امسال بیش از ۴۵ میلیون و ۱۰۵ هزار مسافر با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل مسافری بین‌شهری جابه‌جا شده‌اند، گفت: در این مدت، بیش از ۲۳ میلیون و ۲۵۱ هزار مسافر به‌وسیله ۱۴ هزار [ ]

 راز افزایش جذب آهن؛ چگونه کمبود آهن را درمان کنیم؟ | اشتباهاتی که جذب آهن را مختل می‌کنند

راز افزایش جذب آهن؛ چگونه کمبود آهن را درمان کنیم؟ | اشتباهاتی که جذب آهن را مختل می‌کنند

خستگی مداوم، ریزش مو، شکنندگی ناخن و کاهش تمرکز می‌توانند از نشانه‌های کمبود آهن باشند؛ مشکلی شایع که زنان بیشتر در معرض آن قرار دارند. تشخیص به‌موقع و درمان علت اصلی کمبود آهن اهمیت زیادی دارد.

 ویدئو | صدوهفتادودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان | راه امام شهیدمان را ادامه می‌دهیم (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)

ویدئو | صدوهفتادودومین شب حضور مردم مشهد در خیابان | راه امام شهیدمان را ادامه می‌دهیم (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مبعوث‌شده مشهد همراه با دیگر نقاط کشور همچنان سنگر خیابان را حفظ کرده‌اند و تاکید دارند که راه امام شهید را ادامه خواهند داد.

 سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

آرمان امروز : هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی و ودیعه و جعاله موافقت کرد.هیات عالی بانک مرکزی در راستای حمایت از متقاضیان تسهیلات مسکن، تقویت عرضه و تقاضای بخش مسکن و افزایش قدرت خرید و حمایت از مستاجرین با [ ]

 شهرفروشی، نسخه ویرانی تهران | آخرین خبر

شهرفروشی، نسخه ویرانی تهران | آخرین خبر

شرق/متن پیش رو در شرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست نورا حسینی| شهردار سابق تهران می‌گوید تصمیم‌های شهرسازی از آن تصمیم‌هایی هستند که «صدایشان بعدا درمی‌آید» و متخصصانی که پیامد این تصمیم‌ها را می‌دانند، وظیفه دارند نسبت به آنها حساس باشند. پیروز حناچی در گفت‌وگو با «شرق» از

 آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

تصویری قدیمی از یک آرایشگر زن را در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان و در دوره قاجار می‌بینید.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟