قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

بلیت پرواز تهران - مشهد از ۱۰ تا ۱۹ میلیون تومان

مشاهدات میدانی حاکی از آن است که قیمت بلیت پروازهای تهران - مشهد برای هفته پایانی ماه صفر از بازه ۱۰ میلیون تومان در کلاس اکونومی شروع می‌شود و تا ۱۹ میلیون تومان در کلاس بیزینس ادامه دارد و قیمت‌ها از چهارشنبه به بعد کاهشی می‌شود.
 بلیت پرواز تهران - مشهد از ۱۰ تا ۱۹ میلیون تومان

همه ساله در هفته پایانی ماه صفر و در آستانه سالروز شهادت امام رضا (ع) تقاضا برای سفر به مشهد مقدس افزایش می‌یابد و در این میان بخشی از زائران سفر هوایی را به عنوان یکی از گزینه‌های دسترسی سریع‌تر به این شهر زیارتی انتخاب می‌کنند.

براساس مشاهدات میدانی، قیمت بلیت پروازهای تهران - مشهد در کلاس اکونومی در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به صورت یکطرفه در بازه ۱۰ میلیون تومان است و از روز چهارشنبه قیمت‌ها نزولی می‌شود و به پنج میلیون تومان به صورت یکطرفه می‌رسد.

 

همچنین قیمت بلیت این مسیر برای پروازهای کلاس پریمیوم اکونومی و  بیزینس نیز از حدود ۱۲ میلیون تومان آغاز شده و تا حدود ۱۹ میلیون تومان نیز ادامه دارد.

 



 بلیت هواپیما گران می‌شود، این بار برای همه مردم جهان!
۱ ساعت قبل / سایت جماران

بلیت هواپیما گران می‌شود، این بار برای همه مردم جهان!

به گزارش جماران،  به نقل از خبرگزاری ریانووستی، تحلیلگران این شرکت آمریکایی - انگلیسی مستقر در ایالات متحده اعلام کردند که اختلال در صادرات انرژی از طریق تنگه هرمز فشار قابل توجهی بر قیمت نفت و سوخت هواپیما وارد کرده و افزایش قیمت سوخت هواپیما حتی شدیدتر از رشد قیمت نفت خام بوده است.

بر اساس این گزارش، حتی در صورت تحقق سناریویی نسبتا مطلوب، متوسط قیمت جهانی بلیت هواپیما در سال ۲۰۲۶ ممکن است پنج تا ۱۰ درصد بیشتر از سطحی باشد که پیش از آغاز درگیری‌ها پیش‌بینی شده بود.

تحلیلگران همچنین تاکید کردند که افزایش هزینه‌ها معمولا با چند ماه تاخیر به قیمت نهایی بلیت منتقل می‌شود؛ موضوعی که به راهبردهای پوشش ریسک شرکت‌های هواپیمایی و رزروهای زودهنگام پروازها مربوط است.

بر اساس این گزارش، برخی شرکت‌های هواپیمایی برای تحریک تقاضا، قیمت بلیت‌های تابستانی را کاهش داده‌اند، زیرا انتظار داشتند شرایط به حالت عادی بازگردد و هزینه‌ها کاهش یابد اما پیش‌بینی می‌شود افزایش قیمت پروازها در اواخر سال ۲۰۲۶ محسوس‌تر شود و در صورت تداوم اختلال در زنجیره عرضه، قیمت‌ها در سال ۲۰۲۷ می‌تواند تا ۱۰ درصد دیگر افزایش پیدا کند.

به گزارش ایرنا، تارنمای خبری آکسیوس پیش‌تر در گزارشی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها هم در جایگاه‌های سوخت و هم هنگام خرید بلیت سفر همچنان فشار افزایش قیمت‌ها را احساس می‌کنند؛ نوشته بود: با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا این مساله دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور این کشور را کلافه کرده است.

قیمت نفت به طور معمول در واکنش به رویدادهای بزرگ و خبرساز همچون جنگ یا طوفان‌های سهمگین که عرضه جهانی را تهدید می‌کنند، به سرعت و به‌ طور چشمگیری افزایش می‌یابد.

با این حال، پس از چنین شوک‌های چشمگیری، بازگشت قیمت‌ها به وضعیت عادی معمولا زمان بیشتری می‌برد. علت آن هم این است که افزایش دوباره تولید، تحرک مجدد زنجیره تامین و پاسخ‌گویی به تقاضا، همگی به زمان نیاز دارند.

در چندین رویداد مهم در تاریخ معاصر جهان که بازار نفت را به‌ شدت …



 رئیس مجلس به کربلا رسید
۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

رئیس مجلس به کربلا رسید

به گزارش تجارت نیوز، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( پنجشنبه ۲۹ مرداد) به در ادامه برنامه های سفر هیأت پارلمانی ایران به کشور عراق، به کربلا سفر کرده و به مضجع حضرت عباس (ع) مشرف شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

محمد باقر قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.

قالیباف، در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس مجلس در ادامه دومین روز سفر خود به کشور عراق، با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت وگو کرد.

محمد باقر قالیباف در دومین روز سفر خود به عراق در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

شرکت در مراسم چهلمین روز خاکسپاری پیکر قائد شهید امت در کربلای معلی از دیگر برنامه های سفر رئیس مجلس در دومین روز سفر به کشور عراق است.

منبع: ایسنا



 مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی
۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

مقاومت طلای گرمی در کانال ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی

به گزارش مشرق ، اتحادیه طلا امروز پنجشنبه نرخ هر اونس طلا را ۴۴۸۷ دلار اعلام کرد که بر این اساس آن طلای ۱۸ عیار ۱۹ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار ۲۶ میلیون و ۴۲۵ هزار تومان قیمت‌گذاری شد.

در بازار سکه نیز قیمت سکه طرح جدید ۱۹۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، طرح قدیم ۱۹۵ میلیون تومان، نیم سکه ۱۰۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۵۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت که قیمت همه مصنوعات طلا نسبت به روز گذشته افزایش یافتند.

سکه گرمی امروز، ۲۹ میلیون تومان معامله شد.



 وزیر جهاد کشاورزی: صیادان هرمزگانی چرخه تولید آبزیان را متوقف نکردند
۱۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

وزیر جهاد کشاورزی: صیادان هرمزگانی چرخه تولید آبزیان را متوقف نکردند

به گزارش اقتصاد معاصر؛ غلامرضا نوری‌قزلجه امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در جریان بازدید از فعالیت‌های بندر صیادی بندرعباس، از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر صیادان و فعالان این حوزه در تداوم تولید و تأمین پایدار آبزیان قدردانی کرد.

وی با تقدیر از همکاری استانداری هرمزگان، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مرتبط، اظهار کرد: صیادان هرمزگانی در سخت‌ترین شرایط نیز چرخه فعالیت و تولید را متوقف نکردند و با همت و پشتکار قابل‌تحسین، روند تخلیه شناورها و انتقال صید را با جدیت ادامه دادند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: استمرار این تلاش‌ها نقش مهمی در حفظ پایداری تولید، تأمین نیاز بازار و حتی افزایش ظرفیت تولید آبزیان داشته است؛ اقدامی ارزشمند که بیانگر مسئولیت‌پذیری و ایستادگی جامعه صیادی کشور است.

نوری‌قزلجه با اشاره به نقش اثرگذار صیادان در تأمین امنیت غذایی کشور، بیان کرد: تلاش مستمر و مسئولانه فعالان حوزه صید و صیادی موجب شد تولید آبزیان در ماه‌های گذشته نه‌تنها با وقفه مواجه نشود، بلکه روندی رو به رشد را نیز تجربه کند.

وی ادامه داد: این پایداری در تولید، به‌ویژه در حوزه تأمین ماهی، نیاز کشور به واردات را به میزان قابل‌توجهی کاهش داده و گامی مؤثر در مسیر تقویت خوداتکایی و امنیت غذایی کشور به شمار می‌رود.

وزیر جهاد کشاورزی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ، به‌ویژه شهدای جامعه صیادی، از تلاش‌های صیادان خلیج فارس قدردانی کرد و گفت: صیادان در کنار استمرار فعالیت‌های تولیدی، نقشی مهم و ماندگار در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کرده‌اند.

نوری‌قزلجه، تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان این حوزه را سرمایه‌ای ارزشمند برای اقتصاد دریامحور کشور دانست و تأکید کرد: حمایت مؤثر از صیادان، توسعه زیرساخت‌های بنادر صیادی و رفع موانع موجود در مسیر تولید و عرضه محصولات دریایی، ضرورتی انکارناپذیر برای توسعه پایدار بخش شیلات است.

وی همچنین با اشاره به بررسی‌های میدانی انجام‌شده از خسارت‌های واردشده در هرمزگان، اظهار کرد: جمع‌بندی‌های اولیه دولت درباره میزان خسارت‌ها، با توجه به آسیب‌های واردشده به بخش صیادی، بنادر، قایق‌ها و لنج‌ها، مورد بازنگری قرار گرفته است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: در این بازنگری، وضعیت شناورهای آسیب‌دیده، …



 توضیحات «وکادو» در خصوص تغییر سود عملیاتی شرکت
۱۱ دقیقه قبل / سایت بورس 24

توضیحات «وکادو» در خصوص تغییر سود عملیاتی شرکت

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت تکادو در خصوص  تغییر بیش از ۳۰ درصدی سود زیان عملیاتی شرکت نسبت به سال مالی قبل اعلام کرد  تغییر سود عملیاتی دوره مزبور نسبت به قبل عمدتاً مربوط به سود حاصل از فروش سهام شرکت رهنورد، اوراق مشارکت و صندوق های سرمایه گذاری بوده که موارد مربوطه حسب مورد در سامانه کدال منتشر گردیده است.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد
سایت اقتصاد ایرانی

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.
 آیا نوسازها واقعا همیشه گران‌ترند؟ پشت‌پرده یک خطای آماری در قیمت مسکن
سایت اکوایران

آیا نوسازها واقعا همیشه گران‌ترند؟ پشت‌پرده یک خطای آماری در قیمت مسکن

گاهی در تحلیل‌های آماری، حتی در اختیار داشتن طیف گسترده‌ای از داده‌ها هم برای رسیدن به یک نتیجه درست کافی نیست. غفلت از جزئیاتی که شاید در نگاه اول کم‌اهمیت به نظر برسند، می‌تواند تصویری دور از واقعیت ایجاد کند. بررسی نزدیک به ۲۰ هزار داده خام از آگهی‌های فروش مسکن در مناطق ۲۲گانه تهران، ما را با چنین موقعیتی روبه‌رو کرد. در مقایسه قیمت خانه‌ها بر اساس سن بنا، در منطقه ۲۱ با یک نتیجه غیرمنتظره مواجه شدیم. در محاسبات اولیه، خانه‌های ساخته‌شده در دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰ دیده می‌شدند؛ اما بررسی دقیق‌تر و مقایسه داده‌ها در سطح محله، تصویر دیگری از بازار مسکن این منطقه نشان داد.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد
سایت تابناک

قیمت سکه، نیم سکه و ربع سکه امروز ۲۹ مرداد

قیمت سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ ۱۹۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در معامله بود.
 جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا
سایت صدای بورس

جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

شرکت گروه صنعتی سپاهان با نماد فسپا در پی برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، ، عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵ و برنامه‌های شرکت برای توسعه بازار و تولید محصولات جدید را تشریح کرد.