قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱ ساعت قبل

سخنگوی ارتش درباره‌ سرنوشت خلبانان ایرانی در قطر: اگر واقعاً بی‌اطلاع هستند، باید مسئولانه‌تر برخورد کنند

سخنگوی ارتش از تغییر رویکرد دکترین نظامی کشور از پدافند به آفند، بازسازی و تقویت توان رزمی، ورود تجهیزات و پهپادهای جدید و طراحی سناریوهای تازه برای جنگ احتمالی آینده خبر داد.
 سخنگوی ارتش درباره‌ سرنوشت خلبانان ایرانی در قطر: اگر واقعاً بی‌اطلاع هستند، باید مسئولانه‌تر برخورد کنند

بخشی از متن گفت‌وگو با امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا در ادامه می‌آید:

در روزهای اخیر خبرهای گسترده‌ای درباره سه خلبان ارتش که در عملیات برون‌مرزی در قطر مفقود شده‌اند، منتشر شده است. با توجه به نامه‌ای که برای صلیب سرخ ارسال شده و همچنین تکذیبیه طرف قطری، آخرین اقدامات و اطلاعات ارتش درباره سرنوشت این خلبانان چیست؟

سابقه این موضوع به یازدهم اسفند سال گذشته، یعنی دو روز بعد از تجاوز نظامی آمریکا به کشورمان، بازمی‌گردد.

در یازدهم اسفند سال گذشته، دو فروند سوخو از نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک عملیات بسیار شجاعانه علیه پایگاه آمریکا در قطر انجام دادند. پس از اینکه اهداف مورد اصابت قرار گرفتند، هواپیماها در مسیر بازگشت مورد اصابت هواپیماهای گشت هوایی دشمن قرار گرفتند و ساقط شدند.

پس از مدتی پیگیری، پیکر مطهر یکی از خلبان‌ها که به شهادت رسیده بود، تحویل شد. این شهید، شهید مجید کاظمی بود که پیکر ایشان در شیراز تشییع و به خاک سپرده شد.

اما از آنجا که هر یک از این هواپیماها دو خلبان داشتند، از سرنوشت سه خلبان دیگر بی‌اطلاع ماندیم.

پیگیری‌های لازم از طریق وزارت امور خارجه، نهاد ریاست‌جمهوری، ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و همچنین به صورت مستقیم از طریق ارتش قطر و دولت قطر انجام شده است.

تماس‌هایی برقرار و پیگیری‌هایی صورت گرفته، اما تا امروز پاسخی که طرف قطری به ما داده، اظهار بی‌اطلاعی از سرنوشت این خلبانان بوده است.

ما واقعاً خواهان آن هستیم که طرف قطری با جدیت بیشتری نسبت به این موضوع اهتمام داشته باشد و پاسخ روشن و مستند ارائه کند تا بتوانیم مستندات را بپذیریم و از وضعیت سرنوشت این خلبانان عزیز مطلع شویم.

همان‌طور که اشاره کردید، روز گذشته وزارت امور خارجه قطر اعلام کرد که از سرنوشت خلبانان بی‌اطلاع است. ما می‌گوییم اگر واقعاً بی‌اطلاع هستند، باید مسئولانه‌تر از آنچه اکنون عمل می‌کنند، برخورد کنند و تلاش بیشتری برای مشخص کردن وضعیت این خلبانان عزیز انجام دهند.

در جنگ ۱۲ روزه و سپس جنگ ۴۰ روزه، رویکرد جدیدی از ارتش و نیروهای مسلح مشاهده کردیم. برای جنگ …



 شورای امنیت اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را محکوم کند
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شورای امنیت اقدامات قهری یکجانبه آمریکا را محکوم کند

نماینده ایران در نشست شورای امنیت تاکید کرد که این شورا باید اقدامات قهری آمریکا علیه ایران را محکوم کند.

 برخی شرکت‌های نفتی از کشتی‌های موجود در فهرست سیاه ایران دوری می‌کنند
۳ ساعت قبل / سایت فراز

برخی شرکت‌های نفتی از کشتی‌های موجود در فهرست سیاه ایران دوری می‌کنند

چهار منبع آگاه اعلام کردند که دست‌کم سه پالایشگاه هندی و یک شرکت بزرگ جهانی انرژی، به دلیل نگرانی‌های امنیتی، استفاده از کشتی‌های قرارگرفته در فهرست سیاه جدی...

 محافل مرتبط با جناح منتظرالحکومه علیه پزشکیان تبلیغ می‌کنند
۳ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

محافل مرتبط با جناح منتظرالحکومه علیه پزشکیان تبلیغ می‌کنند

یک روزنامه نوشت: فقط یک روی سکه را مطرح می‌کنند و از مطرح کردن روی دیگر سکه خودداری می‌نمایند و این یکی از بدترین سانسورهائی است که معمولاً ناشی از حسادت‌های...

 نفت منطقه راه خود را پیدا کرد؛ چرا محموله‌های ایران معطل مانده؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نفت منطقه راه خود را پیدا کرد؛ چرا محموله‌های ایران معطل مانده؟

داده‌های رصد نفتکش‌ها نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از نفت ایران همچنان روی آب مانده و فاصله صادرات تهران با ماه‌های قبل افزایش یافته است. این درحالی است که کشور‌های دیگر منطقه مسیر‌های جایگزین خود را فعال کرده‌اند؛ از انتقال کشتی‌به‌کشتی در دریای عمان تا استفاده از بنادر خارج از محدوده تنگه.

 سفیر پاکستان در تهران با ظریف دیدار کرد/ بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های دوجانبه میان دو کشور + عکس
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سفیر پاکستان در تهران با ظریف دیدار کرد/ بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های دوجانبه میان دو کشور + عکس

سفیر پاکستان در تهران با حضور در اندیشکده پایاب با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین ایران و رئیس اندیشکده پایاب، دیدار و درباره راهکارهای تقویت همکاری‌های دوجانبه میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

 توافق مکه، پیمان ابراهیم را منتفی می‌کند؟
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

توافق مکه، پیمان ابراهیم را منتفی می‌کند؟

انعقاد توافق در زمانی صورت می‌گیرد که احیای توافق ابراهیم حداقل در شرایط کنونی امکان‌پذیر نیست و تنش‌هایی بین ترکیه و حتی پاکستان با اسراییل در منطقه نمایان شده، لذا از این جهت این توافق می‌تواند به نوعی تلاش‌های امریکا برای ایجاد ساختار امنیتی با محوریت اسراییل در منطقه را حداقل در کوتاه‌مدت به کما برد، اما نباید بسیار خوشبینانه با این موضوع برخورد کرد، چراکه اسراییل متحد استراتژیک امریکا در منطقه است و اعضای پیمان امریکا هم متحدین و دوستان امریکا در منطقه، پس نباید انتظار معجزه از توافق مکه داشت .تنها نکته مثبت آن حداقل ناکامی پیمان صلح ابراهیم در کوتاه‌مدت است.



سایت اکوایران

سیگنال مهم سفر مرموز رئیس سیا به روسیه؛ پای ایران در میان است یا اوکراین؟

تندرو‌ها کیستند و چه می‌خواهند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

تندرو‌ها کیستند و چه می‌خواهند؟

تندروی در ایران دیگر قصه چند چهره جنجالی و چند شعار افراطی نیست؛ به شبکه‌ای از نهادها، منافع و سازوکارهای قدرت تبدیل شده است. اقلیتی سازمان‌یافته توانسته با در اختیار گرفتن گلوگاه‌های تصمیم‌گیری، نظارت و اجرا، هزینه تصمیم‌های خود را بر دوش اکثریتی بگذارد که نه در انتخاب آن‌ها نقشی دارد و نه در برابر نتایج عملکردشان می‌تواند پاسخ بخواهد. این گزارش به ریشه‌های شکل‌گیری این وضعیت و مسیری می‌پردازد که طی چهار دهه، تندروی را از یک گرایش سیاسی به بخشی از ساختار قدرت تبدیل کرده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مهاجرانی: انتشار اطلاعات میزان فقرا در ایران نیاز به مجوز دارد

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| دلیل اخراج نیلوفر شادمهری از فرانسه از زبان خودش

سایت تابناک

زیر دریایی دوربرد و هسته‌ای برای ایران

سایت تابناک

افشای حفره «روز دی اقتصادی» آمریکا علیه ایران