قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

مجموعه ابراهیم، شریک شهرداری اصفهان در ارتقای نظافت شهری و حفظ جایگاه آن در صدر شهرهای پاکیزه کشور

حفظ جایگاه اصفهان در پاکیزگی معابر شهری، نیازمند استفاده از راهکارهای نوین در مدیریت خدمات شهری است. در این میان، همکاری گروه صنعتی ابراهیم با شهرداری اصفهان در تأمین تجهیزات مکانیزه، بخشی از مسیر ارتقای کیفیت نظافت شهری این کلان‌شهر را شکل داده است.
 مجموعه ابراهیم، شریک شهرداری اصفهان در ارتقای نظافت شهری و حفظ جایگاه آن در صدر شهرهای پاکیزه کشور

اصفهان، پیشرو در پاکیزگی معابر شهری

اصفهان، سومین کلان‌شهر پرجمعیت ایران، سال‌هاست به‌عنوان الگویی در مدیریت پسماند و پاکیزگی شهری شناخته می‌شود. سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با جمع‌آوری روزانه ۹۰ تن مواد بازیافتی، رتبه نخست را در میان کلان‌شهرهای کشور به دست آورده و این جایگاه حتی مورد تأیید مقامات کشوری نیز قرار گرفته؛ به‌طوری‌که رئیس مجلس شورای اسلامی از اصفهان به‌عنوان تنها شهری یاد کرده که در آن تفکیک پسماند از مبدأ به‌درستی انجام می‌شود و کمترین میزان دفن زباله را در کشور دارد. برتری تیم شهرداری اصفهان در رقابت‌های تخصصی سازمان‌های مدیریت پسماند کشور و راه‌اندازی واحد پیرولیز ضایعات با ظرفیت ۱۰ تن در روز نیز از دیگر دستاوردهایی است که این جایگاه را تثبیت کرده است.

با این حال، پاکیزه نگه‌داشتن شهری با بیش از دو میلیون شهروند، بی‌چالش نیست. حدود دو هزار و دویست هکتار بافت تاریخی و فرسوده اصفهان با معابر باریک، امکان استفاده از ماشین‌آلات سنگین نظافت را محدود می‌کند. از سوی دیگر، ترافیک سنگین که ۶۰ تا ۸۰ درصد آلایندگی هوای کلان‌شهرها را رقم می‌زند، گرد و غبار روی معابر را افزایش داده و نیاز به شست‌وشوی مکرر را بیشتر می‌کند؛ در حالی‌که خشکی مستمر زاینده‌رود، منابع سنتی آب‌پاشی معابر را نیز محدود کرده است. تردد میلیونی گردشگران به بافت تاریخی شهر، فشار مضاعفی بر خدمات شهری وارد می‌کند، چرا که حفظ ظاهر پاکیزه باید هم‌زمان با ملاحظات میراث فرهنگی و بدون استفاده از مواد شوینده آسیب‌زا انجام شود. به همین دلیل، جایگزینی تجهیزات سنتی با ابزارهای مکانیزه و سازگار با بافت تاریخی، همواره یکی از اولویت‌های راهبردی شهرداری اصفهان بوده است. مجموعه ابراهیم، شریک تجهیزاتی و اجرایی شهرداری اصفهان در نظافت شهری

شرکت توسعه صنعتی و بازرگانی ابراهیم، از شناخته‌شده‌ترین تأمین‌کنندگان تجهیزات نظافت صنعتی ایران است که از سال ۱۳۷۲ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون با بیش از سه دهه سابقه، نماینده رسمی معتبرترین تولیدکنندگان ماشین‌آلات مکانیزه نظافتی از آلمان، ایتالیا و آمریکا محسوب می‌شود. این مجموعه از سال ۱۳۹۷ خط تولید داخلی محصولات خود را نیز تحت لیسانس شرکت‌های سازنده راه‌اندازی کرده است. اکنون این شرکت به‌عنوان یکی از طرف‌های همکار شهرداری اصفهان در حوزه نظافت شهری فعالیت می‌کند؛ همکاری‌ای فراتر از یک قرارداد ساده‌ی تأمین تجهیزات است.

فعالیت شرکت ابراهیم در این همکاری، دو بُعد اصلی دارد: نخست، تجهیز شهرداری اصفهان به مجموعه‌ای از پیشرفته‌ترین ماشین‌آلات نظافت صنعتی و شهری روز دنیا؛ دوم، اجرای مستقیم عملیات نظافت در برخی مناطق شهر اصفهان از طریق پیمانکار نظافتی این شرکت. این رویکرد دوگانه، ابراهیم را از یک تأمین‌کننده صرف، به شریکی راهبردی برای شهرداری اصفهان در ارتقای کیفیت خدمات شهری تبدیل کرده است.

از جمله مهم‌ترین ماشین‌آلات پیشرفته نظافت صنعتی و شهری شرکت ابراهیم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: سوییپر (جاروب‌های خیابانی مکانیزه) برای جمع‌آوری سریع زباله، خاک و برگ از سطح معابر و بزرگراه‌ها ربات نظافت برای شست‌وشو و پاکسازی خودکار سطوح در فضاهای شهری اسکرابرها جهت شست‌وشو، سایش و خشک‌کردن هم‌زمان کف معابر، میادین و پیاده‌روها واترجت‌های صنعتی برای شست‌وشوی نما، دیوارها، آثار تاریخی و سطوح آلوده با فشار بالای آب دستگاه‌های برگ‌جمع‌کن ویژه فضای سبز، بوستان‌ها و معابر پردرخت شهری تجهیزات جانبی و رفاهی نظافت شهری شامل ترولی‌های خدماتی و دستگاه‌های خوشبوکننده فضاهای عمومی برگزاری آیین رونمایی و آغاز به کار مجموعه ماشین‌آلات فناورانه سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان

در طول یک سال اخیر، شهرداری اصفهان دو مراسم جداگانه برای رونمایی از ماشین‌آلات مکانیزه نظافت شهری برگزار کرد که هرکدام گامی در مسیر نوسازی ناوگان خدمات شهری این کلان‌شهر به شمار می‌رود.

نخستین مراسم، سوم دی‌ماه ۱۴۰۴ و در قالب هشتاد و پنجمین ویژه‌برنامه‌ی «به احترام مردم اصفهان» با حضور مدیران شهری برگزار شد. در این آیین، ۴۰ دستگاه ماشین‌آلات جدید مکانیزه نظافت شهری با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان رونمایی و به ناوگان خدمات موتوری شهرداری اضافه شد. این محموله شامل تجهیزات تخصصی متنوعی از جمله خودروهای جمع‌آوری پسماند و انواع جاروب‌های مکانیزه‌ی خیابانی و بزرگراهی بود که بخشی از آن توسط گروه صنعتی ابراهیم، به‌عنوان یکی از تأمین‌کنندگان اصلی این تجهیزات، عرضه شده است. هادی اسحاقیان، مدیرعامل سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان، در این مراسم اعلام کرد هدف از این طرح، تثبیت میانگین سنی ناوگان نظافت شهری در سطح ده سال و ادامه‌ی روند نوسازی با تأمین تدریجی ۱۰ تا ۲۰ دستگاه دیگر است. این پروژه به‌عنوان سی‌وپنجمین طرح از «بسته‌ی ۶۰ طرح شاخص» شهرداری اصفهان معرفی شد.

دومین مراسم نیز دهم تیرماه ۱۴۰۵ با عنوان «رونمایی و آغاز به‌کار دومین مجموعه ماشین‌آلات فناورانه‌ی سازمان خدمات موتوری» برگزار شد. در این آیین، علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان، با اشاره به اینکه اکنون حدود ۶۰ درصد از عملیات نظافت شهری اصفهان به‌صورت مکانیزه انجام می‌شود، هدف از این اقدامات را ارتقای کیفیت محیط‌زیست شهری و حفظ ایمنی و کرامت نیروهای خدمات شهری عنوان کرد. به گفته‌ی او، حدود ۶۰ درصد از اعتبارات عمرانی شهرداری به پروژه‌های زیست‌محیطی، به‌ویژه نگهداشت شهر و ارتقای نظافت معابر، اختصاص یافته است. تجربه اصفهان، الگویی برای توسعه نظافت مکانیزه در شهرهای ایران

بررسی روند بهبود کیفیت خدمات شهری در اصفهان نشان می‌دهد یکی از عوامل مؤثر در ارتقای جایگاه این شهر در پاکیزگی معابر، جایگزینی تدریجی روش‌های سنتی نظافت با تجهیزات مکانیزه صنعتی بوده است.بخش بزرگی از این تجهیزات، توسط شرکت ابراهیم در اختیار شهرداری اصفهان قرار گرفته؛ شرکتی که با بیش از سه دهه سابقه در حوزه تجهیزات نظافت صنعتی، در پروژه‌های مشابه با چند شهرداری دیگر کشور نیز همکاری داشته است. به گفته کارشناسان حوزه خدمات شهری، استفاده از ماشین‌آلات مکانیزه در مقایسه با روش‌های دستی، هم در سرعت انجام کار و هم در کیفیت نهایی نظافت معابر تفاوت محسوسی ایجاد می‌کند؛ موضوعی که در نمونه اصفهان نیز قابل مشاهده بوده است.

اصفهان تنها نمونه از حضور شرکت ابراهیم در پروژه‌های نظافت شهری کشور نیست. این شرکت، توسعه فرهنگ نظافت شهری در سراسر ایران را بخشی از رسالت خود می‌داند و بر همین مبنا، هم‌اکنون در کنار شهرداری‌های متعددی در نقاط مختلف کشور فعالیت می‌کند. این حضور گسترده نشان می‌دهد که تجربه اصفهان، بخشی از یک روند بزرگ‌تر است؛ روندی که در آن شرکت ابراهیم به‌طور مستمر همراه شهرها و شهرداری‌های ایران بوده تا استانداردهای نظافت شهری را در سطح ملی ارتقا دهد.



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غیبت 2 بازیکن سپاهان برابر استقلال - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال سپاهان در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر، در شرایطی به مصاف استقلال خواهد رفت که دو بازیکن خود را در اختیار نخواهد داشت.

امید نورافکن، هافبک سپاهان، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله، دیدار برابر استقلال را از دست داده است. پیش‌بینی می‌شود این بازیکن حدود دو تا سه هفته از میادین دور باشد.

همچنین سعید واسعی دیگر بازیکن سپاهان نیز در جریان تمرینات این تیم از ناحیه همسترینگ دچار آسیب‌دیدگی شده و حداقل دو تا سه هفته قادر به همراهی تیمش نخواهد بود.

انتهای پیام/  




 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۲۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 شایعه جدید بنزینی تکذیب شد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شایعه جدید بنزینی تکذیب شد

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

 قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم
۱۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

قالیباف: اگر مردم گرسنه باشند دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس با تاکید بر اهمیت قدرت اقتصادی در کنار توان نظامی گفت: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، ولی اگر مردم گرسنه باشند و گردش مالی و رشد اقتصادی نداشته...

 آلن ایر:  رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

آلن ایر: رهبران ایران وقتی با تهدیدهای وجودی روبرو می‌شوند، مصالحه نمی کنند

مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن
۳۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

عبور نفتکش‌هایی که ترامپ مدعی آن است | گزارش‌های سفارشی برای کنترل بازار نفت و انتخابات | هزینه سنگین تلاش برای عبور از مسیرهای غیرامن

اقتصادنیوز:دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازارها روی آورده‌است.