قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه آمارهای غیر رسمی نشان می‌دهد حدود ۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند گفت: اگر بتوانیم سهمی در تامین مسکن یا بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی بازنشستگان داشته باشیم به سبد معیشت آنها کمک قابل توجهی کرده‌ایم.
 ۴۰ درصد بازنشستگان «مستاجر» هستند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

علاءالدین ازوجی در حاشیه نمایشگاه صنعت ساختمان با تأکید بر اهمیت بخش مسکن در اقتصاد ایران اظهار کرد: بخش ساختمان از چند جهت حائز اهمیت است؛ نخست اینکه حدود ۵ تا ۶ درصد تولید ناخالص داخلی کشور به این بخش اختصاص دارد و دوم اینکه در شرایط تحریمی و رکودی اقتصاد ایران طی سال‌های گذشته، بخش ساختمان، به‌ویژه حوزه مسکن، می‌تواند به بازگشت اقتصاد به مسیر ثبات و رونق کمک کند. وی افزود: تجربه و بررسی‌های اقتصادی نشان می‌دهد هر زمان بخش ساختمان رونق می‌گیرد، بخش صنعت نیز متناسب با آن فعال می‌شود؛ در حالی که عکس این رابطه لزوماً صادق نیست. این موضوع در جداول داده و روابط میان صنعت ساختمان و صنایع کارخانه‌ای نیز قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: بنابراین رونق ساخت‌وساز و مسکن نه‌تنها می‌تواند بخشی از نیازهای رفاهی خانواده‌های ایرانی را تأمین کند، بلکه قادر است ارزش افزوده، اشتغال و سرمایه‌گذاری را در حوزه صنعت نیز به دنبال داشته باشد.

سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی در حوزه ساختمان …





 اخبار جدید

 سفیر پاکستان: راه برای رسیدن به توافق میان ایران و آمریکا هموار میشود
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سفیر پاکستان: راه برای رسیدن به توافق میان ایران و آمریکا هموار میشود

سفیر پاکستان در روسیه گفت: با وجود تشدید اخیر تنش‌ها در منطقه، ما معتقدیم که به‌زودی تفاهم بهتری بین ایالات متحده و جمهوری اسلامی ایران حاصل خواهد شد.

 ربیعی: اظهارات کلی و شعاری مشکلی از بودجه و مردم حل نمی‌کند
۴۶ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

ربیعی: اظهارات کلی و شعاری مشکلی از بودجه و مردم حل نمی‌کند

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه اظهارات کلی، مبهم، سلبی و شعاری مشکلی از بودجه و مردم را حل نخواهد کرد، گفت: بودجه از اختیارات دولت و رییس‌جمهوری است.

 بقایی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌گیرد - تسنیم
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بقایی: انصارالله بازیگری مستقل است و از کسی دستور نمی‌گیرد - تسنیم

اسماعیل بقایی در پاسخ به ادعای وزیر خارجه آمریکا، تأکید کرد که یمنی‌ها به نیابت از دیگران نمی‌جنگند.

 با حمایت های مدیرعامل شرکت مس و رفع موارد بلاتکلیف مجموعه ورزشگاه شهدای مس به زودی بهره برداری می شود
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

با حمایت های مدیرعامل شرکت مس و رفع موارد بلاتکلیف مجموعه ورزشگاه شهدای مس به زودی بهره برداری می شود

مجری طرح احداث ورزشگاه شهدای صنعت مس در کرمان گفت: با حمایت های دکتر رستمی مدیرعامل شرکت مس فاز پایانی استادیوم شهدای صنعت مس اوایل فروردین امسال آغاز می شود.

 نرخ سود بین بانکی به ۲۰.۸۵ درصد رسید
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

نرخ سود بین بانکی به ۲۰.۸۵ درصد رسید

یکی از دلایل افزایش نرخ سود بین بانکی، افزایش نرخ سود بازار باز است؛ به عبارتی بالابردن نرخ سود بازار باز به نوعی هزینه استقراض در بازار بین بانکی را نیز بالا برده است.

 کسب تقدیرنامه ۴ ستاره تعالی منابع انسانی توسط فولادسنگان
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

کسب تقدیرنامه ۴ ستاره تعالی منابع انسانی توسط فولادسنگان

شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان در چهاردهمین دوره جایزه تعالی منابع انسانی موفق به کسب تقدیرنامه 4 ستاره تعالی منابع انسانی (بالاترین سطح تقدیرنامه) در دومین سال حضور خود شد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026