قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۰ ساعت قبل

پیمان جبلی برای اولین بار: به ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما در جنگ ۴۰ روزه نیز حمله شد/ پنهان نمی‌کنم از شما، بیش از 50 نقطه دیگر صدا و سیما در سراسر کشور هدف حمله دشمن قرار گرفت

رئیس سازمان صدا و سیما از حمله به ساختمان شیشه‌ای و بیش از 50 نقطه صدا و سیما در جنگ رمضان گفت.
 پیمان جبلی برای اولین بار: به ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما در جنگ ۴۰ روزه نیز حمله شد/ پنهان نمی‌کنم از شما، بیش از 50 نقطه دیگر صدا و سیما در سراسر کشور هدف حمله دشمن قرار گرفت

پیمان جبلی در گفت‌وگویی درباره کارنامه مدیریتی خود، از دستاوردهای دوره ریاستش بر صداوسیما و عملکرد رسانه ملی در بحران‌ها و جنگ‌های اخیر گفت؛ اما بخش مهم و کمتر گفته‌شده این گفت‌وگو به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما بازمی‌گردد.

جبلی برای نخستین‌بار از هدف قرار گرفتن دوباره این ساختمان در جنگ رمضان، شدت خسارت‌های واردشده و فرو ریختن دو سه طبقه و بخشی از دیوار بتنی آن پرده برداشت و اعلام کرد علاوه بر ساختمان شیشه‌ای، بیش از 50 نقطه دیگر صداوسیما در سراسر کشور نیز هدف حمله قرار گرفته‌اند.

او در عین حال درباره ارزیابی عملکرد دوره مدیریتش و دستاوردهای سند تحول، «روایت اول» در بحران‌ها را یکی از مهم‌ترین نقاط کارنامه خود دانست. کارنامه‌ای که در یک اتاق شیشه‌ای ارزیابی می‌شود

* خیلی پیگیری کردیم که در سال‌های قبل، قبل از شما، مدیران توضیح بدهند و کارنامه‌ای از خودشان ارائه کنند. کارنامه شما البته مشخص است، چون درباره سند تحول صحبت شده. خودتان، آقای دکتر جبلی، فارغ از هر هجمه و نکته‌ای، به دوره خودتان چه نمره‌ای می‌دهید؟

پیمان جبلی: سؤال سختی است؛ چون کسی نمی‌تواند عملکرد خودش را ارزیابی کند، اگر این عملکرد مربوط به یک اتاق بزرگ شیشه‌ای به نام صداوسیما باشد که کار سخت‌تر هم می‌شود. کار سازمان در معرض دید و قضاوت 90 میلیون نفر ایرانی است.

به دلیل اینکه ما در پایان دوره پنج‌ساله فعلی خودمان، خودمان را موظف می‌دانستیم به صورت شفاف و صادقانه گزارش عملکرد همکاران در سازمان صداوسیما را به استحضار مردم عزیز برسانیم، نمایشگاه تحول را از امروز افتتاح کردیم و شروع شد.

از همه خبرنگاران عزیز دعوت می‌کنم، ان‌شاءالله تشریف بیاورند و بازدید کنند. بسیاری از شاخص‌های تحولی که برای بخش‌های مختلف سازمان تعریف شده بود، کاملاً کمّی‌سازی شده، قابل مقایسه و قابل ارزیابی است. بعضی از دستاوردها قابل قضاوت است و بسیاری از اتفاقاتی که در این سال‌های اخیر افتاد، خودبه‌خود نشان‌دهنده این است که رسانه ملی در دستیابی به اهداف تحولی خود، در این بحران‌ها، حوادث و اتفاقاتی که در این سال اخیر افتاده، چقدر موفق بوده است.

دعوت می‌کنم از همه خبرنگاران که در آن نمایشگاه ان‌شاءالله شرکت کنند.

* اگر بخواهید یکی دو تا از دستاوردها را بگویید که در زندگی مردم، چون رسانه …



 میدان مین مجازی؛ سیاستمداران و سلبریتی‌ها زیر آتش هشتگ
۴ ساعت قبل / سایت جماران

میدان مین مجازی؛ سیاستمداران و سلبریتی‌ها زیر آتش هشتگ

اینکه آیا آنچه در فضای مجازی دیده می‌شود، واقعاً تصویری از جامعه است یا خیر؟ یک هشتگ می‌تواند هزاران بار بازنشر شود و یک چهره با موجی از حملات مواجه شود، اما آیا می‌توان از روی همین اتفاقات درباره نظر کل جامعه قضاوت کرد؟ واقعیت این است که همه مردم و همه کاربران فضای مجازی هم یک نگاه سیاسی ندارند. با این حال، تند شدن این فضا باعث شده برخی سکوت کنند و حتی از پیام‌رسان‌هایی فاصله بگیرند که روزی صرفاً برای سرگرمی، نمایش روزمره‌ها، آسان‌تر شدن کارها و حتی کسب‌وکارهای اقتصادی ساخته شده بودند.

 هشدار چین به آمریکا به دلیل تحریم ایران
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

هشدار چین به آمریکا به دلیل تحریم ایران

پکن در هشداری صریح به واشنگتن اعلام کرد در صورت هدف قرار گرفتن شرکت‌های چینی در موج جدید تحریم‌های ثانویه علیه ایران، دست به اقدامات متقابل و تلافی‌جویانه خواهد زد.

 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 از ارتفاع سیاست‌زدگی تا خود زندگی | نقدی بر نقد زیدآبادی به فرشاد مومنی |  انصاف نیوز
۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

از ارتفاع سیاست‌زدگی تا خود زندگی | نقدی بر نقد زیدآبادی به فرشاد مومنی | انصاف نیوز

هوشمند مشایخی در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز نوشت:

 زیدآبادی: منظور رحیم‌پور ازغدی از ابوموسی اشعری‌ها چه کسانی هستند؟
۷ ساعت قبل / سایت روزنو

زیدآبادی: منظور رحیم‌پور ازغدی از ابوموسی اشعری‌ها چه کسانی هستند؟

احمد زیدآبادی نوشت: اگر رحیم‌پور ازغدی با متصف کردن دیگران به صفات ابوموسی، می‌خواهد مثلاً خودش را صاحب بصیرت و شبیه علی و عمار و مالک و ابن‌عباس معرفی کند،...

 تهدید جدی ترامپ علیه ایران / ضربه نهایی در راه است
۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

تهدید جدی ترامپ علیه ایران / ضربه نهایی در راه است

دونالد ترامپ با رونمایی از نقشه جدید فشار حداکثری، از تلاش واشنگتن برای وارد کردن ضربه نهایی به اقتصاد تهران خبر داد.



از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها جریان تسلیم‌طلب خط عملیات روانی جدیدی را کلید زده‌است؛ پروپاگاندایی ناشیانه برای گره زدن دلار ۲۰۰ هزار تومانی به پیامدهای جنگ و بستن تنگه هرمز. سناریویی تکراری برای تطهیر خود و آدرس غلط دادن به مردم. اما سؤال ا
یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟
سایت اکوایران

یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟

اکوایران: تلاش جدید بسنت برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران، خطر گسترش اختلال عظیم اقتصادی ناشی از جنگ و تیره شدن روایط واشنگتن با پکن را به همراه دارد.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ واکنش فاطمه مهاجرانی به تقلید ادایش توسط یک بلاگر

تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران و خاورمیانه است
سایت اقتصادنیوز

تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران …

اقتصادنیوز: فارن افرز نوشت: عملیات فشار اقتصادی—آن‌گونه که طراحی شده است—بیش از آنکه اقتصاد ایران را تهدید کند، اعتبار آمریکا را با خطر مواجه می‌کند.
سایت عصرایران

گزارش العربیه از پهپاد جدید ایرانی با سرعت ۵۰۰ کیلومتر

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد
خبرگزاری ایسنا

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد

نویسنده و فعال حقوق بشر در نامه‌ای به کمسیر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه تشدید تحریم‌های آمریکا علیه مردم ایران، از غیرقابل‌دفاع‌ترین و زشت‌ترین اشکال رفتار سیاسی در نظم بین‌المللی کنونی است، تصریح کرد: «با مردم عادی هرگز نباید به عنوان اهرم فشاری برای دستیابی به اهداف ژئوپلیتیک رفتار کرد.»