قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

پشت صحنه یکی از بزرگ‌ترین کمپین‌های B2B صنعت FMCG ایران

چگونه پین‌دیس با تکیه بر داده و شخصی‌سازی تجربه مشتری، کمپین سه‌سالگی خود را از یک جشن فروش به یک تجربه متفاوت برای خرده‌فروشان تبدیل کرد؟
 پشت صحنه یکی از بزرگ‌ترین کمپین‌های B2B صنعت FMCG ایران

در بسیاری از کسب‌وکارها، کمپین‌های مناسبتی معمولاً با یک الگوی آشنا اجرا می‌شوند؛ تخفیفی یکسان برای همه مشتریان، مدت‌زمانی محدود و هدفی که اغلب به افزایش فروش کوتاه‌مدت خلاصه می‌شود. اما با رشد فناوری و دسترسی به داده‌های رفتاری مشتریان، این رویکرد به‌تدریج در حال تغییر است. امروز بسیاری از شرکت‌های پیشرو تلاش می‌کنند به‌جای ارائه یک پیشنهاد یکسان به همه، تجربه‌ای متناسب با نیازها و رفتار هر گروه از مشتریان طراحی کنند.

پین‌دیس، یکی از پلتفرم‌های B2B Commerce در صنعت FMCG ایران، در سومین سال فعالیت خود همین رویکرد را در طراحی کمپین سالگردش به کار گرفت. این پلتفرم که فرآیند تأمین کالا را برای خرده‌فروشان به‌صورت آنلاین انجام می‌دهد، جشن سه‌سالگی خود را به فرصتی برای بازطراحی تجربه مشتری تبدیل کرد؛ تجربه‌ای که بر پایه تحلیل داده‌های رفتاری و شناخت بهتر مشتریان شکل گرفت. وقتی همه مشتریان، تجربه یکسانی ندارند

هسته اصلی این کمپین، شخصی‌سازی بود.

به‌جای آنکه همه خرده‌فروشان با یک پیشنهاد مشابه روبه‌رو شوند، تجربه کمپین متناسب با الگوهای رفتاری و سابقه تعامل هر گروه از مشتریان طراحی شد. برای این منظور از مدل‌های تحلیل داده و سگمنت‌بندی مشتریان استفاده شد تا پیشنهادهای ارائه‌شده با ویژگی‌های هر گروه همخوانی بیشتری داشته باشد.

همچنین هر مشتری تصویری از سابقه همکاری خود با پلتفرم دریافت کرد؛ اقدامی که باعث شد کمپین تنها به ارائه یک مشوق خرید محدود نشود و حس قدردانی و توجه به مشتری نیز در آن پررنگ باشد.

حفظ انگیزه در تمام طول کمپین

یکی از چالش‌های رایج کمپین‌های فروش، کاهش هیجان مشتریان پس از روزهای ابتدایی است. در کمپین سه‌سالگی پین‌دیس تلاش شد این مسئله با طراحی چندین لایه انگیزشی برطرف شود؛ به‌گونه‌ای که مشتریان در طول اجرای کمپین، همواره دلیل جدیدی برای ادامه مشارکت داشته باشند.

در کنار مشوق‌های خرید، مکانیزم‌هایی نیز برای ایجاد رقابت سالم میان خرده‌فروشان طراحی شد تا مشارکت تنها به دریافت تخفیف محدود نماند و تعامل بیشتری میان کاربران شکل بگیرد. خلق ارزش برای همه بازیگران زنجیره

یکی از تفاوت‌های این کمپین با بسیاری از کمپین‌های رایج FMCG، نگاه هم‌زمان به سه گروه ذی‌نفع بود؛ خرده‌فروشان، برندهای تأمین‌کننده و خود پلتفرم.

در حالی که خرده‌فروشان از تجربه‌ای شخصی‌تر و مشوق‌های متناسب با رفتار خود بهره‌مند می‌شدند، برندهای تأمین‌کننده نیز فرصت بیشتری برای دیده‌شدن محصولات خود در میان جامعه خرده‌فروشان پیدا کردند. به این ترتیب، کمپین تنها ابزاری برای افزایش فروش نبود، بلکه بستری برای ایجاد ارزش مشترک در کل اکوسیستم تأمین و توزیع محسوب می‌شد. داده؛ نقطه آغاز طراحی، نه گزارش پایان کمپین

در بسیاری از کمپین‌ها، داده‌ها پس از پایان اجرا برای تحلیل نتایج استفاده می‌شوند؛ اما در این پروژه، داده از همان ابتدای فرآیند طراحی نقش محوری داشت. تحلیل رفتار مشتریان، شناخت الگوهای خرید و دسته‌بندی مخاطبان، مبنای تصمیم‌گیری در طراحی تجربه کمپین بود؛ رویکردی که نشان می‌دهد داده می‌تواند پیش از اجرا نیز در شکل‌گیری استراتژی بازاریابی نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد. نتیجه‌ای فراتر از افزایش فروش

بر اساس گزارش‌های داخلی پین‌دیس، کمپین سه‌سالگی با رشد قابل‌توجه شاخص‌های کلیدی کسب‌وکار همراه بود و نشان داد شخصی‌سازی تجربه مشتری در بازار B2B نیز می‌تواند اثر مستقیمی بر افزایش تعامل، دفعات خرید و رشد فروش داشته باشد.

با این حال، شاید مهم‌ترین دستاورد این کمپین را نتوان تنها در اعداد و نمودارها خلاصه کرد. اهمیت اصلی آن در تغییر نگاه به طراحی کمپین‌های B2B است؛ تغییری که به‌جای تمرکز صرف بر تخفیف، بر شناخت بهتر مشتری، استفاده هوشمندانه از داده و خلق تجربه‌ای معنادار برای هر گروه از مخاطبان تکیه دارد. آینده کمپین‌های B2B؛ شخصی‌سازی به جای یکسان‌سازی

بازار B2B FMCG ایران به‌تدریج در حال حرکت به سمت مدل‌هایی است که سال‌هاست در کسب‌وکارهای دیجیتال مصرف‌کننده (B2C) رایج شده‌اند؛ مدل‌هایی که در آن‌ها داده، شخصی‌سازی و تجربه مشتری، جایگزین کمپین‌های عمومی و یکسان می‌شوند.

کمپین سه‌سالگی پین‌دیس را می‌توان نمونه‌ای از این تغییر دانست؛ تجربه‌ای که نشان می‌دهد حتی در بازار سنتی تأمین کالا نیز می‌توان با تکیه بر داده و طراحی هوشمندانه، ارتباط عمیق‌تری با مشتریان ایجاد کرد و هم‌زمان برای تمام بازیگران زنجیره ارزش خلق کرد.



۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پرداخت 3500 میلیارد تومان خسارت خودروهای آسیب دیده از جنگ - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، موسی رضایی رئیس کل بیمه مرکزی از تسویه وام‌های دارای پوشش بیمه عمر مانده بدهکار شهدای جنگ‌های تحمیلی اخیر خبر داد و گفت: تاکنون 1419 فقره وام به ارزش 1000 میلیارد ریال توسط صنعت بیمه تسویه شده و 183 مورد نیز در حال پیگیری و انجام است.

وی اظهار داشت: در جنگ‌های اخیر کل خسارات وارد شده در رشته هواپیما بالغ بر 112 میلیون دلار بود که تاکنون بیش از 33 میلیون دلار آن پرداخت شده که این میزان در رشته کشتی به عدد 140 میلیون دلار می رسد که 90 میلیون دلار آن به زیان‌دیدگان پرداخت شده است.

 رضایی با ارائه آمار مرتبط با خسارات خودروهای آسیب‌دیده در ایام جنگ، اظهار داشت: از مجموع 42 هزار خودرو آسیب‌دیده تاکنون خسارات بیش از 30 هزار خودرو به میزان 3500 میلیارد تومان از سوی صنعت بیمه، تسویه شده است.

انتهای پیام/  


۴۸ دقیقه قبل / سایت برترینها

پیام جدید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منتشر شد

ایرنا: سرلشکر علی عبداللهی، رئیس ستادکل نیروهای مسلح، در پیامی به سرپرست وزارت دفاع به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، بر نقش صنعت دفاعی در تقویت قدرت ملی و بازدارندگی کشور تأکید کرد و گفت نیروهای مسلح در برابر هرگونه تهدید و خطای محاسباتی دشمن، پاسخ خواهند داد.

 در این پیام، ۳۱ مرداد «تجلیگاه شکوه قدرت بومی و بازدارنده ایران» توصیف شده و با گرامیداشت تلاش متخصصان و کارکنان وزارت دفاع، یاد شهدای صنعت دفاعی نیز گرامی داشته شده است.

در این پیام آمده است که صنعت دفاعی یکی از ارکان قدرت ملی است و تحولات سال‌های اخیر در این حوزه، فراتر از تولید تجهیزات نظامی بوده و به گفته وی، نوعی «انقلاب صنعتی دفاعی بازدارنده» شکل گرفته است.

او افزود که این تحول، حوزه‌هایی همچون طراحی، مدیریت فناوری، اقتصاد دفاع، زنجیره دانش‌بنیان و تولید هوشمند را دربرمی‌گیرد و می‌تواند پاسخی به پیچیدگی‌های جنگ‌های امروز و آینده باشد.

در بخش دیگری از این پیام، این دستاوردها حاصل تقویت رویکرد خودکفایی و اتکا به توان داخلی دانسته شده و آمده است که ظرفیت‌های ایجادشده در صنعت دفاعی، امروز در عرصه‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای نیز نمود پیدا کرده است.

در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای حوزه صنعت دفاعی، از جمله شهیدان نصیرزاده، فخری‌زاده و نامجو، تأکید شده است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با آمادگی در عرصه‌های زمینی، دریایی، هوایی، پدافندی، فضایی و سایبری، در برابر تهدیدات متعارف و نوین واکنش نشان خواهند داد.

در این پیام تأکید شده است: «هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان» با پاسخ نیروهای مسلح مواجه خواهد شد.

در پایان نیز فرارسیدن روز صنعت دفاعی به سرپرست وزارت دفاع و مسئولان، متخصصان و کارکنان این وزارتخانه تبریک گفته شده است.


۵۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تأکید منادی بر گذار دانشگاه آزاد از وابستگی به شهریه

به گزارش آفتاب نیوز،

علیرضا منادی سفیدان در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، با اشاره به جایگاه ممتاز واحد تبریز به عنوان نخستین واحد این دانشگاه در کشور، اظهار داشت: دانشگاه آزاد نباید به درآمدهای شهریه‌ای متکی باشد؛ بلکه باید با فعال‌سازی ظرفیت‌های ماده ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان و بهره‌گیری از توان علمی استادان و دانشجویان در پروژه‌های صنعتی، به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کند.

وی با تأکید بر لزوم پرهیز از فعالیت‌های جزیره‌ای، ایجاد شبکه علمی مشترک میان دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی را ضرورتی برای هم‌افزایی دانست و افزود: دانشگاه‌ها باید برای حوزه‌های پیشران نظیر هوش مصنوعی، کوانتوم و علوم شناختی برنامه‌ریزی جدی داشته باشند.

منادی همچنین با اشاره به چالش‌های اقتصادی بیمارستان امام سجاد (ع) تبریز، بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین و مساعدت وزارت بهداشت برای بهبود وضعیت مالی این مرکز درمانی و توسعه خدمات آموزشی از جمله رشته داروسازی تأکید کرد.




 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۵۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی نظریه‌های مختلف، ریشه ثروتمند شدن جهان و پیشرفت اقتصادی اروپا را در تعامل پیچیده عواملی چون نهادها، فرهنگ، جغرافیا، جمعیت، رقابت سیاسی و نوآوری جست‌وجو کرده است.

 قالیباف : وحدت ایران و عراق گسستنی نیست / قالیباف سز مزار ابومهدی مهندس رفت
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

قالیباف : وحدت ایران و عراق گسستنی نیست / قالیباف سز مزار ابومهدی مهندس رفت

قالیباف اعلام کرد : مسیر مبارزه ایران و عراق با آمریکا و اسرائیل ادامه خواهد داشت

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۴۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/  هر اونس طلا ۴ هزار و ۵۶۲ دلار معامله شد
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ هر اونس طلا ۴ هزار و ۵۶۲ دلار معامله شد

قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۵۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.