قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

دانمارک مدت خدمت سربازی را ۳ برابر کرد؛ شاهدخت ۱۹ ساله هم راهی پادگان شد

حدود یک هزار و ۶۰۰ جوان دانمارکی روز دوشنبه خدمت سربازی ۱۱ ماهه خود را که مدت آن نسبت به قبل طولانی‌تر شده‌، آغاز کردند.
 دانمارک مدت خدمت سربازی را ۳ برابر کرد؛ شاهدخت ۱۹ ساله هم راهی پادگان شد

طول دوره خدمت سربازی بنا به تصمیم مقامات دانمارکی پس از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین افزایش یافت و اکنون مدت‌زمان آن در این کشور تقریبا سه برابر شده است.

شاهدخت ایزابلای ۱۹ ساله، از اعضای خانواده سلطنتی دانمارک نیز در میان جوانانی حضور داشت که به عنوان سرباز وظیفه به هنگ سواره‌نظام در پادگان آنتوورسکوف در شهر اسلاگلسه پیوستند.
دانمارک به عنوان یکی از کشورهای عضو ائتلاف ناتو سال ۲۰۲۴ تصمیم گرفت مدت خدمت سربازی را که پیش‌تر چهار ماه بود افزایش دهد و درهای آن را به روی زنان نیز بگشاید.
سرهنگ مایکل ویلومسن در جریان بازدید از پایگاه نظامی «اوکسبول» در غرب این کشور به خبرگزاری فرانسه گفت: «به شرق نگاه کنید؛ آیا نیازی به گفتن بیشتر هست؟ البته این مسئله به وضعیت امنیتی ناشی از تهدیدات روسیه برمی‌گردد و اینکه اگر ناتو واقعا دست روی دست بگذارد، روسیه قادر به انجام چه کارهایی خواهد بود.»

او در ادامه افزود: «اکنون ناتو در حال انجام اقداماتی است و سهم ما در دانمارک برای مشارکت در این روند، در واقع ارتقای بسیار سریعِ سطح آمادگی رزمی‌مان از طریق نیروهای وظیفه است.»در دانمارک، خدمت سربازی تا حد زیادی داوطلبانه است و در صورتی که تعداد نیروهای داوطلب برای تامین ظرفیت مورد نیاز کافی نباشد، سایر افراد از طریق قرعه‌کشی انتخاب می‌شوند.
حدود ۲۰ درصد از مشمولان خدمت وظیفه در دانمارک را طی سال جاری میلادی زنان تشکیل می‌دهند.خدمت سربازی در ساختار جدید همچنین شامل توسعه دامنه ماموریت‌هایی است که برای اجرا به سربازان وظیفه محول می‌شود.
سه تا پنج ماه نخستِ این دوره، به یادگیری مهارت‌های پایه نظامی نظیر تیراندازی، کمک‌های اولیه و تمرینات آمادگی جسمانی اختصاص دارد و پس از آن، سربازان به ماموریت‌های عملیاتی مانند رصد و شناسایی و همچنین هدایت پهپاد گمارده می‌شوند.

 





 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.

 نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست حتی اگر ترامپ حاضر باشد منتظر بماند تا جنگ اقتصادی‌اش ایران را به زانو درآورد، یک متغیر سوم نیز وجود دارد: تهران می‌تواند واکنش نشان دهد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، هشدار داد هر کشوری که «هر نوع راه ن

 زنگ خطر امنیت سایبری در منطقه؛ عربستان زیر بار هشدارهای پیاپی برای آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال

زنگ خطر امنیت سایبری در منطقه؛ عربستان زیر بار هشدارهای پیاپی برای آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال

مرکز واکنش به رخدادهای رایانه‌ای عربستان سعودی طی روزهای اخیر مجموعه‌ای از هشدارهای امنیتی با سطح خطر «بالا» درباره آسیب‌پذیری در محصولات شرکت‌های فناوری از جمل

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما

 شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد

شوک تازه هواوی به بازار موبایل؛ Pura X View با نمایشگر ۶.۳۹ اینچی معرفی شد

هواوی به‌تازگی از طراحی جدیدی برای گوشی‌های هوشمند خود رونمایی کرده است که ترکیبی از نمایشگر عریض‌تر در قالب یک گوشی معمولی و غیرتاشو را به مشتریان ارائه می‌دهد.