قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

پیر شدیم؛ کراش دهه شصتی‌ها مادربزرگ شد! | عکس

سالما هایک، بازیگر سرشناس هالیوود، این روزها بیش از هر نقش تازه‌ای در سینما، با یک لحظه خانوادگی در کانون توجه قرار گرفته است؛ لحظه‌ای که نه روی فرش قرمز، بلکه در آغوش او و در کنار نوزادی از نسل تازه خانواده پینو رقم خورده است.
 پیر شدیم؛ کراش دهه شصتی‌ها مادربزرگ شد! | عکس

به گزارش خبرفوری، این بازیگر ۵۹ ساله با انتشار ویدیویی صمیمی در اینستاگرام، تصویری متفاوت از زندگی شخصی خود ارائه کرده؛ تصویری که نشان می‌دهد ورود نخستین نوه به خانواده همسرش، برای او به تجربه‌ای عاطفی و عمیق تبدیل شده است.

در این ویدیو، هایک نوزاد را در آغوش گرفته و به زبان اسپانیایی با او حرف می‌زند؛ لحنی آرام و مادرانه که خیلی زود توجه کاربران و رسانه‌های سرگرمی را به خود جلب کرد. او در توضیح این پست، هم نام نوزاد را فاش کرد و هم احساسی را که نسبت به او دارد، بی‌پرده به زبان آورد: «بیشتر از این نمی‌توانم دوستش داشته باشم.» همین جمله کوتاه کافی بود تا بسیاری از مخاطبان، این پست را نه یک نمایش رسانه‌ای، بلکه ثبت یک لحظه واقعی از دلبستگی خانوادگی بدانند.

بیشتر بخوانید:

حضور احساسی بروس ویلیس با آلزایمر در عروسی دخترش | عکس

ازدواج چهارم خواننده مشهور در ۷۱ سالگی | عروس ۳۳ سال جوان‌تر است

جنجال جراحی زیبایی ۴۰ میلیارد تومانی خواننده زن | چهره او چه تغییری کرد؟ | عکس

نیکول کیدمن مرد جدیدی را در کنار خود دارد | مایکل راینستاین کیست؟

این نوزاد، نخستین فرزند فرانسوا پینو جونیور، پسرخوانده سالما هایک، و همسرش لارا کوزیما هنکل فون دونرسمارک است. از این منظر، تولد او تنها یک خبر خانوادگی برای یک ستاره سینما نیست، بلکه پیوندی تازه میان دو خاندان شناخته‌شده اروپایی را نیز برجسته می‌کند: خانواده پینو، که با تجارت، سرمایه‌گذاری و دنیای لوکس فرانسه شناخته می‌شود، و خانواده هنکل فون دونرسمارک، که ریشه‌ای اشرافی در سنت آلمانی‌زبان اروپا دارد.

در خانواده پینو، نام «فرانسوا» پیشینه‌ای چندنسلی دارد و حالا این نوزاد، چهارمین نسل زنده‌ای است که این نام را با خود حمل می‌کند. با این حال، سالما هایک برای او نامی صمیمی‌تر برگزیده است: «پانچیتو». این لقب که در زبان اسپانیایی شکلی محبت‌آمیز از «فرانسیسکو» به شمار می‌رود، وجهی شخصی‌تر به رابطه او با نوزاد داده است. خود هایک نیز اشاره کرده که به نظر می‌رسد کودک این نام را دوست دارد؛ جمله‌ای ساده که به‌خوبی فضای احساسی این ارتباط را نشان می‌دهد.

چند روز پیش از انتشار ویدیوی سالما هایک، مادر نوزاد نیز تصاویری از فرزندش را در اینستاگرام منتشر کرده بود؛ تصاویری که در یکی از آنها، هایک نیز در کنار نوزاد دیده می‌شود. این حضور، نشانه‌ای دیگر از نزدیکی او با اعضای خانواده همسرش است؛ خانواده‌ای که سال‌هاست هایک از آن به‌عنوان یک «خانواده بزرگ و متفاوت» یاد می‌کند.

سالما هایک از سال ۲۰۰۹ با فرانسوا آنری پینو، بازرگان فرانسوی، ازدواج کرده است. این زوج یک دختر به نام والنتینا دارند و هایک در کنار مادری برای او، از سال‌ها پیش نقش نامادری سه فرزند دیگر همسرش را نیز بر عهده داشته است. او پیش‌تر در گفت‌وگوهایی تأکید کرده بود که همیشه آرزوی داشتن خانواده‌ای پرجمعیت را داشته و در نهایت، زندگی مشترک با پینو این خواسته را به شکلی متفاوت برایش محقق کرده است.





 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

اصغر فرهادی جایزه افتخاری قلب سارایوو را دریافت کرد

اصغر فرهادی در جشنواره سارایوو پس از دریافت قلب این جشنواره با شرکت در جلسه پرسش و پاسخ، درباره سینما و صداقت گفت و عنوان کرد که موفقیت می‌تواند یک چیز خطرناک باشد.

 نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا
۱۷ ساعت قبل / سایت صبانیوز

نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا

فرزانه سعادتی/صبا، در سال‌های اخیر، صحنه تئاتر ایران بیش از گذشته شاهد حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون بوده است؛ چهره‌هایی که گاهی با سابقه طولانی در سینما و تلویزیون وارد تئاتر می‌شوند و گاهی نیز پس از سال‌ها دوری از صحنه، حضور خود را با یک نمایش تازه از سر می‌گیرند. این روند اگرچه

 محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

محفل اربعین؛ به یاد قرآنی‌ترین رهبر جهان اسلام

چهل روز از آن وداع تاریخی گذشته است؛ چهل روز از روز‌هایی که میلیون‌ها نفر برای بدرقه رهبر شهید انقلاب گرد هم آمدند و حالا در چهلمین روز، یاد او قرار است در ت...