قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

تاثیر کاهش قیمت دلار در بازار خودرو

کاهش قیمت دلار و سیگنال‌های مثبت سیاسی سبب شد تا قیمت خودرو از ابتدای مرداد تاکنون ۲.۵ درصد کاهش پیدا کند.
 تاثیر کاهش قیمت دلار در بازار خودرو

بازار خودرو از ابتدای مردادماه در مسیر نزولی قرار گرفته است؛ به‌طوری‌که میانگین قیمت خودروها در این مدت ۲.۵درصد کاهش یافته است. در این میان، خودروهای مونتاژی با افت ۲.۷درصدی بیشترین کاهش را ثبت کرده‌اند و خودروهای داخلی و وارداتی نیز به‌ترتیب ۲.۶ و ۲.۳درصد ارزان‌تر شده‌اند. به نظر می‌رسد هم‌زمانی کاهش بهای ارز و بهبود فضای مذاکرات سیاسی با افزایش عرضه خودرو، انتظارات بازار را تغییر داده و تابستان داغ خودرو را به تابستان کاهشی تبدیل کرده است.

با این حال بازار خودرو، تابستان امسال را با بازدهی مثبت آغاز کرد به‌طوری‌که تشدید تنش‌های سیاسی پس از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، جهش ۱۸درصدی نرخ دلار و اعلام قیمت جدید محصولات خودروسازان سه محرک اصلی افزایش قیمت بودند.

به گفته فعالان بازار، وقتی قیمت ارز که یکی از محرک‌های اصلی تعیین قیمت خودرو در بازار است، تثبیت شود یا روند کاهشی به خود بگیرد، فشار روانی از روی خریداران و فروشندگان برداشته می‌شود. علاوه بر این، بهبود دیپلماسی تجاری، تسهیل‌کننده ورود قطعات و مواد اولیه برای تولیدکنندگان داخلی است که خود می‌تواند به افزایش تیراژ تولید و در نهایت ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا کمک کند.

در مجموع، این سیگنال‌های مثبت سیاسی، با کاهش فشار هزینه‌های ارزی و ایجاد ثبات نسبی در فضای کلان اقتصادی، روند قیمت‌ها را در بازار خودرو به سمت کاهش و ثبات نسبی هدایت کرده است.

همچنین در حالی بیشترین میزان افت قیمت در بازار خودروهای مونتاژی مشاهده می‌شود که به نظر می‌رسد هم‌سطح شدن قیمت برخی خودروهای مونتاژی با مدل‌های وارداتی، باعث تغییر اولویت خریداران شده است. این موضوع منجر به مهاجرت بخشی از تقاضا از بازار خودروهای مونتاژی به سمت خودروهای وارداتی و در نتیجه کاهش قیمت‌ها در بازار مونتاژی‌ها شده است.

این تغییر رفتار بازار، دو پیامد مستقیم به دنبال داشته است؛ کاهش فشار بر عرضه که به بهبود دسترسی مصرف‌کننده واقعی منجر می‌شود و پایین‌آمدن سطح التهاب قیمتی ناشی از کاهش ورود سرمایه‌های سرگردان. به عبارتی دیگر در این روزها شاهد عقب‌نشینی تقاضای سوداگرانه به دلیل کاهش قابل‌توجه فاصله قیمتی خودرو از درب کارخانه تا سطح بازار آزاد هستیم که همین امر میزان انتظارات تورمی را کاهش داده و مسیر را برای افت قیمت‌ها هموار کرده است.

 بیشترین میانگین افت قیمت مربوط به بازار خودروهای مونتاژی با کاهش ۲.۷ درصدی بوده است. پس از آن هم بازار داخلی‌ها افت ۲.۶درصدی و وارداتی‌ها افت ۲.۳درصدی را نشان می‌دهند.

در بازار خودروهای مونتاژی، خودروی دیگنیتی پرایم بیشترین کاهش قیمت را تجربه کرده است. این خودرو که در ابتدای مرداد ماه به بهای چهار‌میلیارد و ۹۵۰‌میلیون تومان در سطح بازار آزاد دادوستد می‌شد، روز گذشته به چهار‌میلیارد و ۵۰۰‌میلیون تومان رسید. این یعنی این خودرو در این برهه زمانی، کاهش ۴۵۰‌میلیونی معادل ۹ درصد را تجربه کرده است.

در بازار خودروهای داخلی، رکورد کاهش قیمت به نام خودروی پژو ۲۰۷ اتوماتیک ثبت شده؛ این خودرو که در ابتدای ماه داغ تابستان به بهای دو‌میلیارد و ۷۷۰‌میلیون تومان دادوستد می‌شد، قیمت آن دیروز به دو‌میلیارد و ۶۳۰‌میلیون تومان کاهش یافت. این یعنی این خودروی پرتیراژ هم با افت ۱۴۰‌میلیون تومانی معادل پنج درصد مواجه شده است.

بازار خودروهای وارداتی در بازه زمانی بررسی‌شده و پیش از تعطیلات هفته جاری افت به طور میانگین ۲.۳ درصدی را تجربه کرده است. بیشترین افت قیمت مربوط به خودروی سیتروئن است. این خودرو که در روزهای ابتدایی مردادماه به بهای سه‌میلیارد و ۸۵۰‌میلیون تومان در سطح بازار آزاد موجود بود، حالا سه‌میلیارد و ۵۰۰‌میلیون تومان قیمت خورده است؛ این یعنی کاهش ۳۵۰‌میلیون تومانی معادل ۹ درصد.




واردات خودرو‌های کارکرده ۳ تا ۵ ساله دوباره امکان‌پذیر شد

 واردات خودرو‌های کارکرده ۳ تا ۵ ساله دوباره امکان‌پذیر شد
 روزنامه تعادل / ۳ ساعت قبل
به گزارش اقتصادآنلاین، عضو هیئت رئیسه مجلس از رفع ممنوعیت واردات خودرو‌های سواری کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال خبر داد؛ اقدامی که در چارچوب مصوبه مجلس درباره وار...

 

به گزارش اقتصادآنلاین، عضو هیئت رئیسه مجلس از رفع ممنوعیت واردات خودرو‌های سواری کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال خبر داد؛ اقدامی که در چارچوب مصوبه مجلس درباره واردات خودرو‌های سواری انجام شده است.

فرشاد ابراهیم‌پور با اشاره به تصمیم مجلس درباره واردات خودرو‌های سواری کارکرده اعلام کرد که برای سال جاری، سقف واردات این خودرو‌ها ۲۰ هزار دستگاه تعیین شده است.

به گفته وی، یکی از مهم‌ترین بخش‌های این مصوبه، فراهم شدن امکان ورود خودرو‌های ۳ تا ۵ سال ساخت به کشور است. این خودرو‌ها به دلیل هزینه پایین‌تر در مقایسه با خودرو‌های صفر کیلومتر می‌توانند بخشی از نیاز بازار و مصرف‌کنندگان را پوشش دهند. ابراهیم‌پور تاکید کرد که با پیگیری‌های انجام‌شده، ممنوعیت قبلی واردات این گروه از خودرو‌ها برطرف شده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین بر استفاده از منابع ارزی خارج از چرخه رسمی تامین ارز برای واردات خودرو تاکید کرد. او گفت منشأ ارز سپرده خود متقاضی یا دیگران باید در فرآیند واردات مورد توجه قرار گیرد تا افرادی که منابع ارزی مورد نیاز را در اختیار دارند، بتوانند بدون وارد کردن فشار مضاعف به منابع ارزی کشور نسبت به واردات خودرو اقدام کنند.

ابراهیم‌پور در ادامه، هدف از واردات خودرو را ایجاد رقابت، افزایش تنوع محصولات موجود در بازار و کمک به متعادل شدن قیمت‌ها دانست و تاکید کرد که پیچیده شدن فرآیند‌ها یا ایجاد موانع غیرضروری نباید اجرای این سیاست را با مشکل روبه‌رو کند.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به موضوع خدمات پس از فروش پرداخت و خواستار تسهیل الزامات مربوط به خودرو‌های کارکرده شد. به گفته ابراهیم‌پور، برای خودرو‌های ۳ تا ۵ سال ساخت باید متناسب با شرایط این خودروها، سازوکاری مشخص و عملیاتی برای ارائه خدمات پس از فروش تعیین شود؛ به‌گونه‌ای که الزامات این بخش در عمل به مانعی برای واردات تبدیل نشود.



رشد قیمت شاهین در بازار آزاد/ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

 رشد قیمت شاهین در بازار آزاد/ + جدول مردادماه ۱۴۰۵
 روزنامه تعادل / ۳ ساعت قبل
گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ بازار خودرو امروز با موج افزایشی قیمت‌ها همراه شد و شاهین نیز در مسیر صعودی قرار گرفت. این رشد در شرایطی رخ داد که نوسان نرخ ارز همچ...

 

گروه خودرو اقتصادآنلاین ؛ بازار خودرو امروز با موج افزایشی قیمت‌ها همراه شد و شاهین نیز در مسیر صعودی قرار گرفت. این رشد در شرایطی رخ داد که نوسان نرخ ارز همچنان مهم‌ترین عامل اثرگذار بر قیمت‌گذاری خودروهای داخلی است و فروشندگان با تکیه بر همین سیگنال‌ها، نرخ‌های جدید را در بازار ثبت کردند.

قیمت شاهین G سانروف‌دار صفر نسبت به روز گذشته ۷ میلیون تومان افزایش یافت و به دو میلیارد و ۴۷ میلیون تومان رسید. در نسخه اتوماتیک، شاهین اتوماتیک پلاس نیز ۵ میلیون تومان گران شد و با قیمت دو میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان در بازار معامله شد؛ این مدل همچنان در میان گران‌ترین محصولات داخلی قرار دارد.

قیمت شاهین GL نیز امروز ۹ میلیون تومان افزایش پیدا کرد و به یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان رسید. بیشترین رشد روزانه در میان مدل‌های مورد بررسی به این نسخه اختصاص داشت، هرچند از نظر قیمت نهایی همچنان فاصله محسوسی با مدل اتوماتیک پلاس دارد.

شاهین یا تارا/ مقایسه فنی دو سدان پرطرفدار بازار خودرو

شاهین در بازار سدان‌های داخلی، بیش از همه با تارا رقابت می‌کند؛ دو خودرویی که از نظر بازه قیمتی، کاربری خانوادگی و سطح تجهیزات در یک محدوده قرار می‌گیرند، اما مسیر فنی متفاوتی را دنبال می‌کنند. شاهین به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ M۱۵TC مجهز است که گشتاور بالاتری را در دورهای پایین‌تر در اختیار راننده می‌گذارد؛ مزیتی که در شروع حرکت، عبور از سربالایی و رانندگی با ظرفیت کامل سرنشین محسوس است. تارا، در مقابل، از موتور ۱.۶ لیتری TU۵P تنفس طبیعی استفاده می‌کند؛ پیشرانه‌ای با ساختار ساده‌تر، سابقه تعمیرگاهی گسترده‌تر و حساسیت کمتر نسبت به کیفیت سوخت و سرویس‌های دوره‌ای.

برتری شاهین در بخش موتور، گشتاور بیشتر آن است، اما این مزیت با الزام نگهداری دقیق‌تر از مجموعه توربو همراه می‌شود. استفاده از روغن استاندارد، رعایت زمان تعویض روغن و توجه به کیفیت بنزین در حفظ عملکرد پیشرانه شاهین اهمیت بیشتری دارد. در سوی دیگر، موتور TU۵P تارا اگرچه در شتاب‌گیری‌های میانی و حرکت تحت فشار، حس کشش توربوی شاهین را منتقل نمی‌کند، اما از نظر استهلاک بلندمدت و دسترسی به قطعات، انتخاب محافظه‌کارانه‌تری به شمار می‌رود. در نسخه‌های اتوماتیک نیز تارا با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک، عملکردی خطی‌تر و قابل‌پیش‌بینی‌تر دارد، در حالی که شاهین اتوماتیک از گیربکس CVT بهره می‌برد که بیشتر بر نرمی حرکت و مصرف سوخت تمرکز دارد.

از منظر پلتفرم و تجربه رانندگی، شاهین به‌دلیل طراحی بدنه و فاصله محوری مناسب، کابینی جادار و سواری خانوادگی ارائه می‌کند و در نسخه‌های بالاتر، سطح تجهیزات آن نیز رقابتی است. با این حال، تارا به پشتوانه شبکه گسترده‌تر خدمات فنی محصولات ایران‌خودرو، فراوانی قطعات و شناخت بیشتر تعمیرکاران از مجموعه فنی آن، برای خریدارانی که هزینه نگهداری و فروش مجدد را در اولویت قرار می‌دهند، گزینه کم‌ریسک‌تری محسوب می‌شود. در نتیجه، شاهین برای متقاضیان کشش بیشتر و طراحی متفاوت‌تر جذاب است، اما تارا برای کسانی که دوام فنی، سرویس‌پذیری آسان‌تر و مالکیت اقتصادی‌تر را ترجیح می‌دهند، انتخاب منطقی‌تری خواهد بود.



هشدار به خریداران این خودروها / رکود بازار خودرو ادامه دارد

 هشدار به خریداران این خودروها /  رکود بازار خودرو ادامه دارد
 سایت رکنا / ۳ ساعت قبل
رکنا اقتصادی: بازار خودرو در مرداد ۱۴۰۵ همچنان در وضعیت رکودی قرار دارد و کاهش قدرت خرید، احتیاط متقاضیان و نوسانات محدود نرخ ارز باعث شده است معاملات رونق چندانی نداشته باشد. در این شرایط، کارشناسان از ثبات نسبی قیمت‌ها خبر می‌دهند و در عین حال نسبت به خرید برخی خودروهای وارداتی و مونتاژی کم‌تیراژ هشدار می‌دهند.

به گزارش رکنا و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بازار خودرو طی هفته‌های اخیر تغییر محسوسی نسبت به گذشته نداشته است. قیمت‌ها در برخی مدل‌ها تحت تأثیر نوسانات ارز تغییر می‌کنند، اما حجم پایین معاملات اجازه نمی‌دهد این تغییرات به یک روند مشخص صعودی یا نزولی تبدیل شود.

بابک صدرایی، کارشناس بازار خودرو، معتقد است بازار همچنان همان شرایط هفته‌های گذشته را دنبال می‌کند. به گفته او، معاملات در سطح پایینی قرار دارد و به دلیل کاهش قدرت خرید، بخش قابل‌توجهی از متقاضیان خرید خودرو دست به عصا حرکت می‌کنند. در نتیجه، قیمت‌ها نیز بیشتر در محدوده‌ای نسبتاً ثابت نوسان دارند. قیمت خودروها در محدوده‌ای باثبات

بررسی قیمت خودروها در بازار نشان می‌دهد بسیاری از محصولات در روزهای اخیر تغییرات محدودی داشته‌اند. برای نمونه، در ۱۴ مرداد، سورن پلاس TU5P حدود ۲ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک حدود ۲ میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V4 حدود ۲ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان و ری‌را حدود ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قیمت داشتند.

در محصولات سایپا نیز قیمت شاهین اتوماتیک پلاس حدود ۲ میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان و اطلس اتوماتیک حدود ۲ میلیارد و ۲۰ میلیون تومان اعلام شده بود.

مقایسه قیمت‌ها در فاصله ۷ تا ۱۴ مرداد نیز از ثبات نسبی بازار حکایت دارد. برای مثال، قیمت سورن پلاس TU5P از حدود ۲ میلیارد و ۱۱۲ میلیون تومان به ۲ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان رسید. تارا اتوماتیک V4 نیز از حدود ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به ۲ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان کاهش پیدا کرد.

این تغییرات محدود نشان می‌دهد بازار فعلاً نه در آستانه یک جهش قیمتی قرار دارد و نه نشانه مشخصی از ریزش گسترده قیمت‌ها دیده می‌شود. هشدار درباره خودروهای کم‌تیراژ

یکی از مهم‌ترین نکاتی که کارشناسان به خریداران خودرو توصیه می‌کنند، توجه به خدمات پس از فروش و وضعیت تأمین قطعات است؛ موضوعی که در مورد خودروهای وارداتی و مونتاژی کم‌تیراژ اهمیت بیشتری دارد.

به گفته صدرایی، برخی خودروها با تعداد محدودی وارد بازار ایران شده‌اند و ممکن است مالکان آنها در آینده برای تأمین قطعات یدکی یا دریافت خدمات تعمیراتی با مشکل مواجه شوند. به همین دلیل، صرفاً جذاب بودن مشخصات فنی یا قیمت یک خودرو نباید معیار نهایی خرید باشد.

خریداران این خودروها بهتر است پیش از معامله، سابقه شرکت عرضه‌کننده، گستردگی شبکه خدمات پس از فروش، دسترسی به قطعات، تعداد خودروهای موجود در بازار و توان شرکت برای پشتیبانی از محصول را بررسی کنند.

همچنین در مورد طرح‌های پیش‌فروش بلندمدت باید با احتیاط بیشتری تصمیم گرفت؛ چراکه در صورت بروز مشکل برای شرکت عرضه‌کننده، خریدار ممکن است با تأخیر در تحویل، مشکلات خدماتی یا دشواری تأمین قطعات مواجه شود. تولید افزایش یافته، اما بازار رونق نگرفته است

در طرف دیگر ماجرا، وزارت صنعت، معدن و تجارت بر افزایش تولید و ساماندهی صنعت خودرو تأکید دارد. سیدمحمد اتابک، وزیر صمت، اعلام کرده است که طی دو سال گذشته حدود ۲ میلیون و ۳۸۰ هزار دستگاه خودروی سواری تولید شده است.

به گفته وزیر صمت، حدود ۱۹۰۰ واحد تولیدی و ۸۰۰ معدن نیز به چرخه تولید بازگشته‌اند و سند ساماندهی صنعت خودرو وارد مرحله اجرا شده است.

اتابک همچنین از اسقاط ۵۵۳ هزار دستگاه خودروی فرسوده در سال گذشته خبر داده است. افزایش اسقاط و نوسازی ناوگان می‌تواند علاوه بر کاهش مصرف سوخت، در کاهش آلایندگی و خروج خودروهای فرسوده از چرخه تردد نیز مؤثر باشد.

با این حال، افزایش تولید به‌تنهایی نتوانسته است مشکل رکود بازار را برطرف کند. بر اساس آمار تولید چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵، ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در مجموع حدود ۱۸۹ هزار دستگاه خودروی سواری تولید کرده‌اند. کیفیت؛ حلقه مفقوده بازار خودرو

در کنار افزایش تیراژ، کیفیت خودرو نیز یکی از موضوعات مورد تأکید وزارت صمت است. اتابک از اجرای سند کیفیت خودرو در دولت چهاردهم خبر داده و تأکید کرده است که کیفیت باید از نحوه مونتاژ و نصب قطعات تا خدمات پس از فروش مورد توجه قرار گیرد.

در واقع، کیفیت خودرو تنها به عملکرد آن در زمان تحویل محدود نمی‌شود. دوام قطعات، دسترسی به لوازم یدکی، تعداد و کیفیت مراکز تعمیراتی و توان شرکت برای ارائه خدمات پس از فروش نیز بخش مهمی از ارزش واقعی یک خودرو را تشکیل می‌دهند. چرا تولید بیشتر به معنای رونق بازار نیست؟

بازار خودرو در شرایطی با رکود مواجه است که صنعت خودروسازی همچنان بر افزایش تولید تأکید دارد. دلیل این تناقض را باید در کاهش قدرت خرید و فاصله میان قیمت خودرو و توان مالی مصرف‌کنندگان جست‌وجو کرد.

در شرایطی که بخش بزرگی از تقاضای واقعی توان خرید خودرو را ندارد، افزایش تیراژ لزوماً به افزایش معاملات منجر نمی‌شود. برای خروج بازار از رکود، علاوه بر تولید، عواملی مانند ثبات اقتصادی، قدرت خرید مردم، قیمت تمام‌شده خودرو، کیفیت، خدمات پس از فروش و دسترسی به قطعات نیز باید همزمان بهبود پیدا کنند.

در مجموع، بازار خودرو در مرداد ۱۴۰۵ را می‌توان بازاری رکودی با ثبات نسبی قیمت‌ها توصیف کرد. معامله‌گران به دلیل نبود تقاضای کافی محتاط هستند و خریداران نیز در انتظار مشخص‌تر شدن شرایط اقتصادی و قیمت‌ها مانده‌اند.

در چنین شرایطی، توصیه مهم به خریداران این است که برای انتخاب خودرو تنها به قیمت و امکانات توجه نکنند. به‌ویژه در مورد خودروهای وارداتی و مونتاژی کم‌تیراژ، سابقه شرکت عرضه‌کننده، خدمات پس از فروش و امکان تأمین قطعات باید پیش از هرگونه پرداخت وجه یا ثبت‌نام به دقت بررسی شود. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240510

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و مجلل خانه داماد پسند متین ستوده و کامران تفتی / عروس خانم چه جهازی آورده با سلیقه عالی اش مشاهده خبر خبر ویژه قیمت خودرو امروز ۲۰ تا ۳۰ درصد افت کرد قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / کاهش قیمت لوکانو و تیگو / گرانی محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول



همان‌طور که گفتیم؛ بازار خودرو سفت شد!

  همان‌طور که گفتیم؛ بازار خودرو سفت شد!
 سایت ایران مزایده / ۴ ساعت قبل
✅امروز بازار خودرو دقیقاً همان مسیری را طی کرد که در پست قبلی کافه خودرو درباره آن هشدار داده بودیم؛ بازار سفت‌تر شد و موج افزایش قیمت در بخش قابل‌توج

🔴همانطور که گفتیم؛ بازار خودرو سفت شد!

✅امروز بازار خودرو دقیقاً همان مسیری را طی کرد که در پست قبلی کافه خودرو درباره آن هشدار داده بودیم؛ بازار سفتتر شد و موج افزایش قیمت در بخش قابلتوجهی از محصولات ایرانخودرو خودش را نشان داد.

📈 افزایشهای امروز:

▫️ دنا رینگ و تارا دستی: حدود ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان

▫️ پانا رینگ: حدود ۳۰ میلیون تومان

▫️ پژو ۲۰۷ هیدرولیک: حدود ۷۰ میلیون تومان

▫️ سورن دوگانهسوز: حدود ۸۰ میلیون تومان

در مقابل، محصولات سایپا امروز تقریباً ثابت بودند؛ موضوعی که با توجه به رشد قابلتوجه محصولات ایرانخودرو، میتواند قابل تأمل باشد.

🔎 سناریوی بعدی از نگاه کافه خودرو؟

اگر این روند ادامه پیدا کند، با توجه به ثبات نسبی محصولات سایپا، این احتمال وجود دارد که در ادامه بازار توجه بیشتری به محصولات سایپا نشان دهد و موج تقاضا به این بخش منتقل شود.

🔻 از طرف دیگر، امروز محصولات وانت در مسیر کاهشی بودند؛ اما نکته جالب اینکه امشب در برخی دفاتر فروش، تحرکات قابلتوجهی در سمت تقاضا دیده شد و برخی دفاتر خریدار محصولات وانت بودند.

این اتفاق میتواند یک سیگنال اولیه باشد؛ چراکه اگر بعد از سفت شدن بازار سواری، تقاضا به سمت محصولات وانت حرکت کند، احتمال تغییر مسیر این بخش از بازار در روزهای آینده وجود دارد.

⚠️ البته هنوز برای اعلام یک روند قطعی زود است، اما کافه خودرو این تحرکات را جدی و با دقت دنبال میکند.

🔥 همانطور که در پست قبلی گفتیم:

ممکن است قیمتهای فعلی بازار خودرو دیگر تکرار نشوند.


 نبض اجاره خانه‌های لوکس تهران

نبض اجاره خانه‌های لوکس تهران

دنیای اقتصاد: قیمت پیشنهادی موجران برای واحدهای مسکونی میانسال 10 تا 25 سال ساخت در مناطق لوکس پایتخت به میانگین ودیعه 4‌میلیاردتومانی و متوسط اجاره ماهانه 78‌میلیون‌تومانی رسیده است. با تبدیل متوسط رقم ودیعه به اجاره، کل اجاره چنین واحدی به 200‌میلیون‌تومان در ماه می‌رسد.

 آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

یکی از چالش‌های جدی نظام تامین مالی کشور، مساله وثایق بانکی است. بسیاری از متقاضیان تسهیلات، به‌ویژه صاحبان کسب‌وکار و تولیدکنندگان، ممکن است توان بازپرداخت مناسبی داشته باشند، اما به دلیل نداشتن وثایق سنتی مانند ملک، عملا امکان دسترسی آسان به منابع بانکی را از دست بدهند. از سوی دیگر، بانک نیز نمی‌تواند بدون اطمینان از کیفیت و قابلیت نقدشوندگی وثیقه، ریسک اعطای تسهیلات را بپذیرد.

 بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!

بازارها دوباره داغ شدند؛ دلار ۱۸۹ هزار تومان!

بازارهای مالی امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد با افزایش قیمت در اغلب دارایی‌ها همراه بود. دلار به ۱۸۹ هزار و ۱۵ تومان رسید، طلای ۱۸ عیار با رشد ۲.۶۵ درصدی در آستانه...

 اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

در اینفوگرافیک زیر طول خطوط مترو کشورهای مختلف بررسی شده است.

 تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

تحریف به مثابه روش؛ بررسی کیفی استنادات کتاب «حرامزادگان هایک» | آیا اقتصاد بازار آزاد توجیه‌گر نژادپرستی است؟

اقتصادنیوز: در هفته‌های اخیر، کتاب «حرامزادگان هایک؛ نژاد، طلا، ضریب هوشی و سرمایه‌داری راست افراطی»، نوشته کوئین اسلوبودیان، مورخ و استاد دانشگاه بوستون، مورد توجه رسانه‌های چپ‌گرای فارسی زبان قرار گرفته است. این تاریخدان، به سیاق پژوهش‌های پیشین خود، می‌کوشد دو اقتصاددان لیبرال کلاسیک، فردریش هایک و لودویگ فون میزس و همچنین برخی پیروان آنارشیست آن‌ها را به راست‌گرایان نژادپرست پیوند دهد.

 سهام بی تصمیم، طلا و نقره صعودی / پیش بینی شنبه 31 مرداد ماه

سهام بی تصمیم، طلا و نقره صعودی / پیش بینی شنبه 31 مرداد ماه

بازار سهام در یک قدمی رسیدن شاخص کل به عدد 6 میلیون واحد در حال نوسان است. در مقابل بازار طلا و دلار این روز ها به دلیل افزایش سطح تنش های لفظی میان ایران و...

 ببیننپید| همتی: عظمت ایران را در آینده نزدیک خواهید دید

ببیننپید| همتی: عظمت ایران را در آینده نزدیک خواهید دید

همتی رئیس کل بانک مرکزی گفت: یکی از مسئولین بالا که نمی توانم اسمش را ببرم، چون ممکن است ناراحت شود در سفر خارجی به من گفت که آمریکایی ها فکر کردند ایران هم مثل ونزوئلا یا کشورهای آمریکای لاتین یا جاهای دیگر است. ایشان به من گفت که شما در آینده نزدیک نقش جمهوری اسلامی را در منطقه خواهید دید، خواهیم دید که در واقع آن چیزی که آنها فکر می‌کردند نشد و یک چیز خلاف آن، عظمت ایران را خواهند دید

 بانک رسالت در گرداب زیان تریلیون ریالی با مدیریت حسین زاده

بانک رسالت در گرداب زیان تریلیون ریالی با مدیریت حسین زاده

بانک قرض‌الحسنه رسالت در حالی همچنان با مدیریت حسین‌زاده به فعالیت خود ادامه می‌دهد که صورت‌های مالی ۹ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۴، تصویری نگران‌کننده از وضعیت...