قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

عربستان با میانجیگری عمان گزینه دیپلماسی را در قبال یمن پیش گرفت

بلومبرگ گزارش داد که عربستان سعودی برای جلوگیری از تشدید درگیری با جنبش انصارالله یمن و کاهش خطرات احتمالی برای صنعت نفت و اقتصاد خود، مذاکرات غیرعلنی با این جنبش را از طریق میانجی‌گری عمان آغاز کرده است.
 عربستان با میانجیگری عمان گزینه دیپلماسی را در قبال یمن پیش گرفت

خبرگزاری بلومبرگ به نقل از منابع آگاه گزارش داد که عربستان سعودی در تلاش است از طریق دیپلماسی پشت‌ پرده، از تشدید دوباره درگیری با جنبش انصارالله یمن جلوگیری کند؛ اقدامی که با هدف پیشگیری از تأثیر حملات احتمالی این جنبش بر صنعت نفت و اقتصاد این کشور انجام می‌شود.

بر اساس این گزارش، ریاض از طریق میانجی‌گری عمان گفت‌وگوهایی را با جنبش انصارالله آغاز کرده است.

منابع یادشده که به دلیل حساسیت موضوع نخواستند نامشان فاش شود، اعلام کردند: عربستان در عین حال، در صورت شکست مسیر دیپلماتیک، همچنان در حال آماده‌سازی گزینه‌های نظامی است.

در هفته‌های اخیر، پس از حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا و تشدید محدودیت‌ها علیه این فرودگاه، تنش میان عربستان و نیروهای مسلح یمن بار دیگر افزایش یافت. نیروهای مسلح یمن این حمله را نقض توافق‌های پیشین دانسته و در پاسخ، حملات موشکی و پهپادی به اهدافی در عربستان، از جمله فرودگاه أبها و برخی تأسیسات مرتبط را انجام دادند و هم‌زمان از محاصره دریایی عربستان خبر دادند.

پس از آغاز تجاوز نظامی ائتلاف به رهبری عربستان سعودی علیه یمن در سال ۲۰۱۵، فرودگاه بین‌المللی صنعا به یکی از محورهای اصلی تنش میان دو طرف تبدیل شد. ائتلاف سعودی با اعمال محاصره هوایی و محدودیت‌های گسترده بر این فرودگاه، پروازهای غیرنظامی را برای سال‌ها متوقف کرد؛ اقدامی که به گفته نهادهای حقوق بشری و سازمان‌های بین‌المللی، پیامدهای انسانی گسترده‌ای برای میلیون‌ها شهروند یمنی به همراه داشت.

در مقابل، نیروهای مسلح یمن بارها اعلام کردند که ادامه محاصره فرودگاه صنعا و حملات هوایی به زیرساخت‌های این کشور را بی‌پاسخ نخواهند گذاشت.



۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

رایزنی عمان و ژاپن و تاکید بر تضمین آزادی دریانوردی در تنگه هرمز طبق قوانین بین المللی

به گزارش شهرآرانیوز، «بدر البوسعیدی» روز دوشنبه با موتگی توشیمیتسو در مسقط دیدار کرد.

بر اساس بیانیه وزیر امور خارجه عمان، ۲ کشور تاکید کردند که عبور ایمن از تنگه هرمز از امنیت و رفاه منطقه جدا نیست.

توشیمیتسو وزیر امور خارجه ژاپن گفت که از نقش عمان در حل بحران کشتیرانی در تنگه قدردانی می‌کند و وعده داد که هماهنگی با مسقط را برای تضمین دریانوردی آزاد و ایمن هم در هرمز و هم در باب المندب افزایش دهد.

منبع: ایرنا

در ادامه حتما بخوانید چرا ترامپ عمان را تهدید به بمباران کرد؟


۶ ساعت قبل / سایت انتخاب

وزیر خارجه عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

عمان و ژاپن بر ضرورت فوری بازگشایی تنگه هرمز تأکید کردند.

به گزارش انتخاب، وزیران خارجه عمان و ژاپن بر ضرورت تشدید تلاش‌های بین‌المللی برای تضمین آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز مطابق با قوانین بین‌المللی تأکید کردند.

بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، در مسقط با موتگی توشیمیتسو، وزیر خارجه ژاپن، دیدار کرد.

وزیر خارجه عمان تأکید کرد که عبور ایمن از تنگه هرمز از امنیت و شکوفایی کل منطقه جدایی‌ناپذیر است.

بر اساس بیانیه‌ای که پس از این دیدار منتشر شد، وزیر خارجه ژاپن نیز از نقش عمان در حل بحران کشتیرانی در تنگه هرمز قدردانی کرد و وعده داد هماهنگی با مسقط را برای تضمین ناوبری آزاد و ایمن، هم در هرمز و هم در باب‌المندب، افزایش دهد.


۸ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

ارتش یمن: فرودگاه نجران و پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که نیروهای مسلح یمن با استفاده از پهپادهای تهاجمی، فرودگاه نجران و تأسیسات نفتی آرامکو را هدف قرار دادند که بنا بر گزارش‌ها، این عملیات با موفقیت کامل همراه بوده است.

سریع افزود: این حملات در واکنش مستقیم به نقض حریم هوایی یمن (استان صعده) توسط پهپادهای سعودی صورت گرفته است.

 




 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
۱۲ ساعت قبل / سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.