قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

چالش‌های روسیه در جنگ با اوکراین و میراث شوم اقتصاد رفاقتی / مشکل کمبود نیروی کار حاد شد / جذب صدها هزار نفر به ارتش با مسکو چه کرد؟

کرملین موانع اشتغال جوانان را کاهش داده و با کاهش ظرفیت‌های دانشگاهی شهریه محور و حمایت از پیشنهادهایی برای کاهش محدودیت‌های اشتغال جوانان، به دنبال تسریع ورود دانش‌آموزان به بازار کار، در برخی موارد حتی قبل از اتمام دبیرستان بوده است.
 چالش‌های روسیه در جنگ با اوکراین و میراث شوم اقتصاد رفاقتی / مشکل کمبود نیروی کار حاد شد / جذب صدها هزار نفر به ارتش با مسکو چه کرد؟

چالش‌های روسیه در جنگ با اوکراین و میراث شوم اقتصاد رفاقتی | مشکل کمبود نیروی کار حاد شد | جذب صدها هزار نفر به ارتش با مسکو چه کرد؟

در میان چالش‌های مختلفی که روسیه از زمان تهاجم تمام‌عیار به اوکراین با آن مواجه بوده، یکی از حادترین آنها کمبود شدید نیروی کار است.

 بحران جمعیتی رو به رشد روسیه، همراه با مهاجرت گسترده و البته جذب صدها هزار نفر به ارتش، این مشکل را تشدید کرده است. در سال‌های اخیر، بیکاری در پایین‌ترین سطح خود، کمی بیش از ۲درصد، باقی مانده است؛ درحالی‌که تخمین کمبود نیروی کار (که توسط الویرا نابیولینا، رئیس بانک روسیه، در تاریخ مدرن روسیه بی‌سابقه توصیف شده است) از ۱.۵میلیون تا ۲.۵میلیون کارگر متغیر بوده است.

به گفته «آنتون کوتیاکوف»، وزیر کار، تا سال۲۰۳۰، روسیه باید ۱۰.۹میلیون نفر را وارد بازار کار کند که بیش از ۹۰درصد آنها جایگزین کارگران بازنشسته و تقریبا ۸۰۰هزار نفر نیز جایگزین موقعیت‌های شغلی جدید ایجادشده خواهند شد.

«ساموئل بندت»، محقق مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی و «ماریا اسنگووایا»، پژوهشگر پسادکترا در دانشگاه جورج تاون در مقاله‌ای در «فارن پالیسی» نوشتند، گسترش سریع تولید دفاعی، کارگران را از بخش‌های غیرنظامی دور کرده و رقابت برای نیروی کار کمیاب را تشدید کرده است. حتی در سال۲۰۲۴، مجتمع نظامی-صنعتی روسیه با کمبود ۴۰۰ تا ۵۰۰هزار کارگر، از جمله بیش از ۱۰۰هزار مهندس و سایر متخصصان بسیار ماهر، مواجه بود. بخش پهپادهای غیرنظامی روسیه به تنهایی با کمبود۱۴۵۰۰ متخصص، عمدتا اپراتورهای پهپاد، مواجه است و پیش‌بینی می‌شود تقاضا در دهه آینده بیش از ۲۰برابر افزایش یابد و به ۳۰۰هزار متخصص برسد.

استخدام نظامی نیز با کندی مواجه است: طبق گزارش «تیم اطلاعات درگیری»، یک گروه تحقیقاتی مستقل روسی، به‌رغم تلاش‌ها برای استخدام دانشجویان و زنان واجد شرایط، وزارت دفاع در نیمه اول سال۲۰۲۶ کمی بیش از ۸۰۰۰متخصص پهپاد را آموزش داده است، تقریبا یک‌چهارم از هدف ۳۴۴۰۰نفری خود برای این دوره. پاسخ کرملین بر سه ستون استوار بوده است: بسیج نیروی کار داخلی که کمتر مورد استفاده قرار گرفته است؛ گسترش نیروی کار زندانیان و افزایش استخدام نیروی کار مهاجر.

کرملین موانع اشتغال جوانان را کاهش داده و با کاهش ظرفیت‌های دانشگاهی شهریه محور و حمایت …



 جنگ اوکراین؛ ماکرون وعده تسریع ارسال موشک‌های رهگیر به کی‌یف را داد | حملات روسیه شدت گرفت
۱۷ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

جنگ اوکراین؛ ماکرون وعده تسریع ارسال موشک‌های رهگیر به کی‌یف را داد | حملات روسیه شدت گرفت

هم‌زمان با تشدید حملات موشکی و پهپادی روسیه به شهرهای اوکراین و افزایش شمار قربانیان غیرنظامی، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در گفت‌وگو با ولودیمیر زلنسکی وعده داد ارسال تجهیزات و موشک‌های رهگیر جدید به اوکراین تسریع شود. این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که کی‌یف با کمبود جدی سامانه‌های پدافند هوایی مواجه است و حملات متقابل اوکراین به خاک روسیه نیز وارد مرحله تازه‌ای شده است.



 آبرسانی به چیتگر و باغ گیاه‌شناسی در دستور کار مدیریت شهری است
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آبرسانی به چیتگر و باغ گیاه‌شناسی در دستور کار مدیریت شهری است

مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای تهران گفت: ۳ هکتار زمین برای احداث تصفیه‌خانه در منطقه ۲۲ اختصاص یافت.

 در نهایت دوباره به همان یادداشت تفاهم برمی‌گردیم، اما بهای آن، دریافت امتیازات بیشتر از سوی ایران خواهد بود
۳۱ دقیقه قبل / سایت هم میهن

در نهایت دوباره به همان یادداشت تفاهم برمی‌گردیم، اما بهای آن، دریافت امتیازات بیشتر از سوی ایران خواهد بود

خبرنگار وال استریت ژورنال می‌گوید از نظر او ایران و آمریکا دوباره به یادداشت تفاهم برمی‌گردند.

 واکنش اولیانوف به اظهارات قالیباف درباره ترتیبات امنیتی جدید در منطقه - تسنیم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش اولیانوف به اظهارات قالیباف درباره ترتیبات امنیتی جدید در منطقه - تسنیم

نماینده روسیه در وین بیان کرد که ترتیبات امنیت جمعی در خلیج فارس وظیفه مهمی است.

 مشاهده دایناسور در مناطق بیابانی خراسان رضوی تکذیب شد - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مشاهده دایناسور در مناطق بیابانی خراسان رضوی تکذیب شد - تسنیم

درپی انتشار تصویری در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر مشاهده دایناسور،محیط زیست خراسان رضوی این خبر را تکذیب کرد

 ماجرای قطع ده‌ها هزار درخت آلوده در پارک جنگلی چیتگر چه بود؟
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ماجرای قطع ده‌ها هزار درخت آلوده در پارک جنگلی چیتگر چه بود؟

شهردار منطقه ۲۲ اعلام کرد: اگر در گذشته جسارت به خرج می دادند و ۱۰۰ اصله درخت دچار آفت از بوستان را خارج می کردند، امروز شاهد وجود ده‌ها هزار درخت آلوده نبودیم. اگر این درختان خارج نمی‌شد شاید در سالهای آینده کل بوستان درگیر می شد.

 متقاضیان خودروهای وارداتی حساب خود را در بانک ملی ایران وکالتی کنند
۱۲ دقیقه قبل / سایت فراز

متقاضیان خودروهای وارداتی حساب خود را در بانک ملی ایران وکالتی کنند

همزمان با آغاز مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی، متقاضیان می‌توانند به صورت غیرحضوری نسبت به وکالتی‌کردن حساب خود در بانک ملی ایران اقدام کنند.