قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

انتقاد بیماران هموفیلی از کمبود دارو

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران، خواستار توجه سازمان غذا و دارو به مشکل بیماران هموفیلی برای دسترسی به داروهای مورد نیازشان شد.
 انتقاد بیماران هموفیلی از کمبود دارو

معصومه صادق‌زاده بروجنی، بر نقش مهم رسانه‌ها در پیگیری مطالبات بیماران هموفیلی و دفاع از حقوق آنان تأکید کرد و گفت: خبرنگاران همواره یکی از مهم‌ترین همراهان بیماران بوده‌اند. در بسیاری از موارد، اگر صدای بیماران از طریق رسانه‌ها به گوش جامعه و مسئولان نمی‌رسید، مشکلات آنان همچنان پنهان باقی می‌ماند. رسانه‌ها با پرسشگری، مطالبه‌گری و انعکاس واقعیت‌ها، نقش مهمی در ایجاد حساسیت اجتماعی و پاسخگو کردن مسئولان دارند.

وی افزود: در تاریخ فعالیت کانون هموفیلی ایران، خبرنگاران نقش ارزشمندی در پیگیری حقوق بیماران داشته‌اند. پرونده شکایت بیماران هموفیلی و تلاش برای احقاق حقوق آنان، یکی از نمونه‌های روشن و تاریخی در رابطه با نقش مؤثر رسانه‌ها در همراهی با بیماران و رساندن صدای آنان به افکار عمومی و مراجع دادخواهی بود.

صادق زاده در ادامه به وضعیت دسترسی بیماران به دارو، اشاره کرد و گفت: متأسفانه امروز بیش از ۴ هزار نفر از بیماران هموفیلی بیش از ۸ ماه است که به داروهای مورد نیاز خود دسترسی کافی ندارند. این موضوع برای بیمارانی که زندگی آنها وابسته به دسترسی منظم و پایدار به دارو است، بسیار نگران‌کننده است.

وی افزود: ما تردیدی در نقش اصلی تحریم‌های غیرانسانی آمریکا و محدودیت‌های ناشی از آن و همچنین مشکلات ایجاد شده از سوی متحدان این کشور نداریم. تحریم‌ها در حوزه انتقال پول، بیمه، حمل‌ و نقل و تأمین دارو مشکلات جدی ایجاد کرده‌اند. اما انتظار داریم سازمان غذا و دارو نیز تلاش و پیگیری متناسب با اهمیت موضوع را انجام دهد.

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران اظهار داشت: تجربه نشان داده هر زمان که اراده جدی مدیریتی وجود داشته، حتی در پیچیده‌ترین حوزه‌های صنعتی و نظامی، راهکارهایی برای تأمین نیازهای کشور پیدا شده است. بنابراین در حوزه دارو نیز باید با همان جدیت و حساسیت عمل شود.

وی افزود: متأسفانه در موضوع تأمین داروی بیماران هموفیلی، …





 معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا مستقل از سطح فناوری محصول
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا مستقل از سطح فناوری محصول

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، از امکان بهره‌مندی شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا از معافیت مالیاتی، بدون توجه به سطح فناوری محصول، خبر داد.

 وزارت بهداشت: ما ملزم شده‌ایم بدون وجود گنجایش و امکانات، جمع انبوهی از داوطلبان کنکور را به عنوان پزشکان آینده این کشور وارد دانشگاه‌ها کنیم/ ظرفیت پذیرش باید به سطحی قابل تحمل برای دانشگاه‌ها برسد
۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت بهداشت: ما ملزم شده‌ایم بدون وجود گنجایش و امکانات، جمع انبوهی از داوطلبان کنکور را به عنوان پزشکان آینده این کشور وارد دانشگاه‌ها کنیم/ ظرفیت پذیرش باید به سطحی قابل تحمل برای دانشگاه‌ها برسد

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر ضرورت بازنگری در ظرفیت پذیرش رشته پزشکی، گفت: استمرار پذیرش دانشجوی پزشکی حتی در میزان ظرفیت سال ۱۴۰۴، به دلیل محدودیت زیرساخت‌ها، امکانات آموزشی و تعداد اعضای هیئت علمی، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به کیفیت آموزش و شرایط روانی و اجتماعی دانشجویان وارد می‌کند و ظرفیت پذیرش باید به سطحی منطقی و حداقل قابل تحمل برای دانشگاه‌های علوم پزشکی برسد.

 رشد ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت موتورسیکلت از ابتدای سال/ موتورسیکلت زیر ۲۵۰ میلیون تومان دیگر در بازار نیست!
۱۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

رشد ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت موتورسیکلت از ابتدای سال/ موتورسیکلت زیر ۲۵۰ میلیون تومان دیگر در بازار نیست!

اقتصادنیوز: فرضی‌پور درباره گرایش مردم به خرید موتورسیکلت‌های دست دوم گفت: با افزایش قیمت موتورسیکلت و کاهش قدرت خرید مردم، طبیعی است که بخشی از مصرف‌کنندگان به سمت بازار دست دوم حرکت کنند و موتورسیکلت دست دوم هم قیمت پایین‌تری دارد و هم خرید آن برای مصرف‌کننده راحت‌تر است.

 هوش مصنوعی هنوز کشف نمی‌کند اما قواعد بازی را تغییر می‌دهد - پیوست
۱ ساعت قبل / مجله پیوست

هوش مصنوعی هنوز کشف نمی‌کند اما قواعد بازی را تغییر می‌دهد - پیوست

ورود هوش مصنوعی به سازمان‌ها یک سوال اساسی ایجاد کرده است؛ کدام تصمیم‌ها را می‌توان به ماشین سپرد و کدام تصمیم‌ها همچنان نیازمند قضاوت انسانی هستند؟ این پرسش در پنل «اخلاق و عاملیت هوش مصنوعی در سازمان‌ها» با حضور متخصصانی از حوزه فیزیک، استراتژی نوآوری و علوم شناختی بررسی شد. به گزارش پیوست، پنل «اخلاق

 معرفی تیم‌های داوری هفته سوم لیگ برتر ایران
۱۸ دقیقه قبل / سایت هم میهن

معرفی تیم‌های داوری هفته سوم لیگ برتر ایران

داوران مسابقات هفته سوم لیگ برتر در فصل جاری مشخص شدند.

 قیمت جدید طلا و سکه امروز شنبه 31مرداد/ افزایش شدید همه قیمت ها + جدول
۳۲ دقیقه قبل / سایت اکوایران

قیمت جدید طلا و سکه امروز شنبه 31مرداد/ افزایش شدید همه قیمت ها + جدول

اکوایران: قیمت طلا و سکه در معاملات امروز با افزایش شدید همراه شد.