قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

سلامت مواد اولیه اولویت نظارت دامپزشکی آذربایجان‌شرقی است - پارس فوتبال

تبریز- مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: کنترل و تأمین سلامت مواد اولیه، مهم‌ترین محور نظارت دامپزشکی در زنجیره تولید فرآورده‌های گوشتی و تضمین‌کننده امنیت غذایی است.
 سلامت مواد اولیه اولویت نظارت دامپزشکی آذربایجان‌شرقی است - پارس فوتبال



 محسن خلیلی: قانون باید درباره بازی پرسپولیس و تراکتور اجرا شود| راضی به برگزاری با تماشاگر نیستیم
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

محسن خلیلی: قانون باید درباره بازی پرسپولیس و تراکتور اجرا شود| راضی به برگزاری با تماشاگر نیستیم

رویداد۲۴|  محسن خلیلی مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری برابر استقلال خوزستان در هفته دوم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: تبریک می‌گویم به هواداران خوبمان. خسته نباشید به کادر فنی، مجموعه پرسپولیس و بازیکنانمان. از همه هوادارانمان ممنون هستم که باز هم ما را تنها نگذاشتند و سنگ تمام گذاشتند.

وی افزود: امیدوارم این برد‌ها تداوم داشته باشد. اینکه در نیمه اول و در تایم خیلی زود، بچه‌ها به گل می‌رسند جای خوشحالی دارد که هوادارانمان آن پرسپولیسی که دوست دارند را می‌بینند. تیمی که هجومی بازی می‌کند و بازی‌های پر گلی را رقم می‌زند. امیدوارم که در بازی‌های آتی هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

مدیر تیم پرسپولیس در مورد داوری خاطرنشان کرد: گِله کوچکی از داوری دارم که یک مقدار احساس می‌کنم که تمرکز داور محترم در ۲۰ دقیقه پایانی یک مقدار از بین رفته بود و یکسری خطا‌ها را نگرفتند و باعث تنش شدند و آن خطایی که روی مجید عیدی انجام شد و همچنین توپی که به دست بازیکن این تیم برخورد کرد را من فکر می‌کنم که شاید اتاق وی‌ای آر می‌بایست دخالت و همکاری بیشتری می‌کرد و به نظر می‌رسد دست بازیکن آبی‌پوش باز و بدنش بزرگ شده بود که باید متخصصان داوری کارشناسی کنند.

خلیلی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است. بازی‌های پرسپولیس بسیار سنگین است و باید توجه بیشتری به قضاوت‌ها بشود و دقت نظر بیشتر داشته باشند. امیدوارم که این صحنه‌ها و این عدم تمرکز را در ادامه مسابقات شاهد نباشیم

محسن خلیلی در خصوص بخشش هواداران تراکتور در دیدار برابر پرسپولیس گفت: قانون باید اجرا شود و وقتی بازی‌های رفت و برگشت بدون تماشاگر است، به نظر من باید قانون اجرا شود و این اتفاق بیفتد و فصل بعد انشاا.. حضور تماشاگران را داشته باشیم.

وی در مورد سوالی مبنی بر اینکه اگر بازی با تماشاگر برگزار شود، واکنش باشگاه پرسپولیس چگونه خواهد بود، گفت: نمی‌توانند این کار را بکنند. مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ در جام حذفی هم گفتند به خاطر اینکه محرومیت‌ها برای لیگ بوده است، محرومیت اجرا نشد، اما الان دیگه می‌خواهند چه بگویند؟ الان ما داخل مسابقات لیگ هستیم و قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. ما زیاد راضی به برگزاری این مسابقه با تماشاگر نیستیم.



 نتایج هفته دوم لیگ برتر به کام استقلال، پرسپولیس و تراکتور / سپاهان در تعقیب مدعیان
۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نتایج هفته دوم لیگ برتر به کام استقلال، پرسپولیس و تراکتور / سپاهان در تعقیب مدعیان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،لیگ برتر هنوز در ابتدای مسیر قرار دارد و قضاوت درباره مدعیان قهرمانی بسیار زود است، اما دو هفته ابتدایی فصل جدید حداقل یک تصویر اولیه از شرایط چهار تیمی که بیشترین نگاه‌ها را به خود جلب کرده‌اند، ارائه کرده است؛ پرسپولیس، استقلال و تراکتور شروعی بدون نقص داشته‌اند و سپاهان برخلاف سه رقیب خود، نخستین آزمون جدی‌اش را با شکست پشت سر گذاشته است.

استقلال؛ شروع مقتدرانه با یک خط دفاع نفوذناپذیر

استقلال یکی از بهترین شروع‌های ممکن را در فصل جدید داشته است. آبی‌پوشان در هفته نخست با نتیجه ۴ بر صفر مس شهر بابک را شکست دادند و خیلی زود خود را به عنوان یکی از مدعیان جدی بالای جدول معرفی کردند. این تیم در هفته دوم نیز در دیداری خارج از خانه مقابل نساجی مازندران به پیروزی یک بر صفر رسید تا دومین برد متوالی خود را جشن بگیرد.

نکته مهم درباره شروع استقلال فقط کسب ۶ امتیاز نیست؛ شاگردان سهراب بختیاری‌زاده در دو مسابقه پنج گل زده‌اند و هنوز دروازه‌شان باز نشده است. چنین آماری در هفته‌های ابتدایی می‌تواند نشان‌دهنده شروع منظم و قابل قبول آبی‌ها در هر دو فاز دفاعی و هجومی باشد.

استقلال البته برای حفظ این روند باید در ادامه فصل نشان دهد که توانایی عبور از بازی‌های سخت‌تر و مدعیان مستقیم را نیز دارد. با این حال، در پایان هفته دوم، آبی‌ها یکی از سه تیم بدون شکست و بدون امتیاز از دست‌رفته هستند و در رده دوم جدول ایستاده‌اند.

پرسپولیس؛ صدرنشینی با یک برد پرگل

پرسپولیس هم فصل را با پیروزی آغاز کرد. سرخپوشان در هفته نخست با نتیجه ۲ بر صفر شمس‌آذر قزوین را شکست دادند و در هفته دوم مقابل استقلال خوزستان نمایشی متفاوت ارائه کردند و با نتیجه ۴ بر یک به برتری رسیدند.

پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان باعث شد پرسپولیس در پایان هفته دوم با ۶ گل زده، یک گل بیشتر از استقلال به ثمر رسانده باشد و همین موضوع در شرایطی که هر دو تیم تفاضل گل مثبت پنج دارند، صدر جدول را به سرخپوشان رساند.

پرسپولیس در دو هفته ابتدایی هم از نظر نتیجه و هم از نظر آمار گلزنی عملکرد قابل توجهی داشته است. با این حال، یک گل خورده مقابل استقلال خوزستان نشان می‌دهد که برخلاف استقلال و تراکتور، سرخپوشان …



 مخالفت پرسپولیسی‌ها با درخواست تراکتور؛ مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ - پارس فوتبال
۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مخالفت پرسپولیسی‌ها با درخواست تراکتور؛ مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محسن خلیلی مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری برابر استقلال خوزستان در هفته دوم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: تبریک می‌گویم به هواداران خوبمان. خسته نباشید به کادر فنی، مجموعه پرسپولیس و بازیکنانمان. از همه هوادارانمان ممنون هستم که باز هم ما را تنها نگذاشتند و سنگ تمام گذاشتند.

وی افزود: امیدوارم این بردها تداوم داشته باشد. اینکه در نیمه اول و در تایم خیلی زود، بچه‌ها به گل می‌رسند جای خوشحالی دارد که هوادارانمان آن پرسپولیسی که دوست دارند را می‌بینند. تیمی که هجومی بازی می‌کند و بازی‌های پر گلی را رقم می‌زند. امیدوارم که در بازی‌های آتی هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

مدیر تیم پرسپولیس در مورد داوری خاطرنشان کرد: گِله کوچکی از داوری دارم که یک مقدار احساس می‌کنم که تمرکز داور محترم در ۲۰ دقیقه پایانی یک مقدار از بین رفته بود و یکسری خطاها را نگرفتند و باعث تنش شدند و آن خطایی که روی مجید عیدی انجام شد و همچنین توپی که به دست بازیکن این تیم برخورد کرد را من فکر می‌کنم که شاید اتاق وی ای آر می‌بایست دخالت و همکاری بیشتری می‌کرد و به نظر می‌رسد دست بازیکن آبی‌پوش باز و بدنش بزرگ شده بود که باید متخصصان داوری کارشناسی کنند.

خلیلی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است. بازی‌های پرسپولیس بسیار سنگین است و باید توجه بیشتری به قضاوت‌ها بشود و دقت نظر بیشتر داشته باشند. امیدوارم که این صحنه‌ها و این عدم تمرکز را در ادامه مسابقات شاهد نباشیم

محسن خلیلی در خصوص بخشش هواداران تراکتور در دیدار برابر پرسپولیس گفت: قانون باید اجرا شود و وقتی بازی‌های رفت و برگشت بدون تماشاگر است، به نظر من باید قانون اجرا شود و این اتفاق بیفتد و فصل بعد انشاا.. حضور تماشاگران را داشته باشیم.

وی در مورد سوالی مبنی بر اینکه اگر بازی با تماشاگر برگزار شود، واکنش باشگاه پرسپولیس چگونه خواهد بود، گفت: نمی‌توانند این کار را بکنند. مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ در جام حذفی هم گفتند به خاطر اینکه محرومیت‌ها برای لیگ بوده است، محرومیت اجرا نشد اما الان دیگه می‌خواهند چه بگویند؟ الان ما داخل مسابقات لیگ هستیم و قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. ما زیاد راضی به برگزاری این مسابقه با تماشاگر نیستیم.



 واکنش پورسلمان به حضور مالک نساجی و شهردار ارومیه درفدراسیون شمشیربازی - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

واکنش پورسلمان به حضور مالک نساجی و شهردار ارومیه درفدراسیون شمشیربازی - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون شمشیربازی، مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون شمشیربازی برگزار شد و در جریان این مجمع، ترکیب هیئت رئیسه این فدراسیون با حضور دو چهره شناخته‌شده در عرصه ورزش و مدیریت تقویت شد.

بر این اساس، رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی مازندران و از علاقه‌مندان و فعالان حوزه شمشیربازی که سابقه قهرمانی در اسلحه سابر را دارد و رئیس هیئت شمشیربازی تهران نیز بوده، با اکثریت آرا به‌عنوان کارشناس خبره فدراسیون انتخاب شد و به عضویت هیئت رئیسه درآمد. آغاز اردوی تیم ملی شمشیربازی سابر در یزد

همچنین آیدین رحمانی، رئیس هیئت شمشیربازی استان آذربایجان غربی و شهردار ارومیه، با رأی قاطع مجمع به‌عنوان نماینده استان‌ها در هیئت رئیسه فدراسیون شمشیربازی انتخاب شد.

علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون شمشیربازی در گفت‌وگو با روابط عمومی این فدراسیون اظهار داشت: حضور این دو چهره شناخته‌شده ورزشی و مدیریتی در هیئت رئیسه فدراسیون شمشیربازی، می‌تواند زمینه‌ساز بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های مدیریتی، اقتصادی و اجرایی در مسیر توسعه این رشته باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: انتخاب حدادیان و رحمانی نشان‌دهنده شکل‌گیری ترکیبی توانمند و متنوع در هیئت رئیسه فدراسیون است؛ ترکیبی که می‌تواند با تکیه بر ظرفیت‌های موجود در باشگاه‌ها، استان‌ها و بخش‌های مختلف ورزش کشور، پشتوانه‌ای مؤثر برای برنامه‌های توسعه‌ای فدراسیون رقم بزند.

رئیس فدراسیون شمشیربازی خاطرنشان کرد: تیمی قوی و مقتدر در اختیار داریم و در راستای پیشبرد اهداف فدراسیون، حتی یک دقیقه هم زمان را هدر نمی‌دهیم. قطعاً حضور چهره‌های برجسته ورزشی و مدیریتی در بدنه شمشیربازی می‌تواند کمک شایانی به سرعت تحقق یافتن اهداف ما داشته باشد.

انتهای پیام/  



 تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر و لیست بازیکنانی که درخشان ترین ها بودند
۸ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر و لیست بازیکنانی که درخشان ترین ها بودند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ به نقل از ورزش سه رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر ایران در حالی به پایان رسید که پرسپولیس مثل نخستین بازی نمایش مقتدرانه‌ای داشت و پس از زدن دو گل به شمس‌آذر، این بار توانست استقلال خوزستان را با نتیجه ۴ بر یک شکست بدهد تا مقتدرانه صدرنشین بماند و در این نمایش هجومی، سه مهره ویژه نسبت به سایر نفراتش داشته باشد. تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر

تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر و لیست بازیکنانی که درخشان ترین ها بودند

استقلال هم بعد از اینکه توانست با چهار گل از سد مس شهربابک عبور کند، این هفته هم در جدال سخت خارج از خانه مقابل نساجی مازندران سربلند بود و در دیداری که موقعیت خاصی به حریفش نداد، در فاز هجومی خطرناک ظاهر شد و در لحظات پایانی گل برتری را زد تا دو مهره‌اش در این جمع خودنمایی کنند.

اما تراکتور مهم‌ترین بازی هفته را بُرد و کار بزرگی در اصفهان انجام داد؛ آنها توانستند از اشتباهات حریف بهترین استفاده را داشته باشند و دو گل توسط ستاره ملی‌پوش خود بزنند و در دفاع و میانه زمین هم مطمئن کار کنند تا سه ستاره این تیم در کنار سه بازیکن از صنعت نفت، چادرملو و انزلی، در تیم منتخب هفته دوم لیگ برتر از نگاه “ورزش سه” قرار بگیرند که اسامی و شرح عملکردشان را در ادامه می‌خوانید: دروازه‌بان
احمد گوهری (صنعت نفت آبادان)

خاطرات خوب او در جمع برزیلی‌ها که منجر به حضورش در پرسپولیس شد، دوباره در حال تکرار است و این دروازه‌بان پس از اینکه نخستین بازی فصل را بدون باخت مقابل ملوان انزلی سپری کرد، در دومین مسابقه برابر فجر شهید سپاسی هم درخشید و نخستین کلین‌شیت فصلش را به ثبت رساند. احمد گوهری در شبی که شیرازی‌ها منتظر برد خانگی بودند و نمایش سراسر هجومی داشتند، بدون نقص ظاهر شد و رو شوت‌های راه دور و ارسال از جناحین مطمئن کار کرد که جدی‌ترین آنها روی دو ضربه یادگار رستمی و مهدی شریفی بود. حالا گوهری با این نمایش فصل را امیدوارانه‌تر دنبال می‌کند و سعی دارد در بازی آینده برابر فولاد هم تیمش را به امتیاز برساند. همچنین بخوانید: آخرین تلاش پرسپولیس برای جذب این بازیکن استقلال لو شد؛ پیشنهاد مالی جنجالی از سوی سرخها / مذاکرات جنجالی ادامه دارد(جزئیات) …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گزارش زنده: پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1
سایت ورزش ۳

گزارش زنده: پرسپولیس 4 - استقلال خوزستان 1

استقلال خوزستان با گل به خودی پیام نیازمند اولین گل خورده فصل پرسپولیس را ثبت کرد.
 اولین جام برای بارسا: حمزه دارد یامال می‌شود
سایت ورزش ۳

اولین جام برای بارسا: حمزه دارد یامال می‌شود

بارسلونا در بازی دوستانه جام خوان گامپر موفق شد الاهلی مصر را 2-1 شکست دهد.
 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.
 بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار
سایت فوتبالی

بارسلونا سراغ لائوتارو مارتینز می‌رود؛ انتقالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آستانه تغییر مهمی در برنامه نقل‌وانتقالاتی خود برای خط حمله قرار گرفته است. به گزارش فوتبالی، طبق ادعای کریستیان کامینو از TNT، اگر پرونده جذب خولیان آلوارز تا فردا به نتیجه نرسد، مدیران بارسلونا آماده‌اند گزینه‌های جایگزین را جدی‌تر دنبال کنند و یکی از مهم‌ترین نام‌ها در این فهرست لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، است.این خبر در شرایطی منتشر شده که اتلتیکومادرید موضع بسیار محکمی درباره آینده آلوارز اتخاذ کرده است. مدیرعامل باشگاه مادریدی پیش‌تر اعلام کرده بود که ...,بارسلونا,اینتر,اتلتیکو مادرید,لائوتارو مارتینز,خولیان آلوارز,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات
 صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان
سایت افکارنیوز

صدرنشینی پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان

رقابت‌های هفته دوم لیگ برتر فوتبال امروز (چهارشنبه) با برگزاری پنج بازی به پایان می‌رسد.
 پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!
سایت فوتبالی

پرسپولیس 4-1 استقلال خوزستان؛ حال خوب قرمزها با تارتار!

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه چهار بر یک استقلال خوزستان را شکست داد.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس در چهارچوب هفته دوم لیگ برتر باید مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت. قرمزهای تهران در هفته اول لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر از سد شمس‌آذر قزوین عبور کردند و به دنبال سه امتیاز مصاف با استقلال خوزستان بودند. شاگردان خلیفه در هفته اول با نتیجه دو بر صفر برابر آلومینیوم اراک شکست خوردند و حالا می‌خواستند در بازی با پرسپولیس، دست پر از زمین مسابقه خارج شوند. پرسپولیس در این مساب ...,پرسپولیس,گزارش زنده,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر
 پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!
سایت ورزش ۳

پرسپولیس 4 - اس خوزستان 1: سلام به صدرنشینی!

تیم فوتبال پرسپولیس با چهار گل موفق شد استقلال خوزستان را شکست دهد.
 غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)
سایت فوتبالی

غیرمنتظره از بیفوما؛ چه پاس گل هنرمندانه‌ای داد! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- وینگر کنگویی پرسپولیس در جریان بازی مقابل تیم سابق خودش کاری کرد که از او بعید بود!به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر امروز پرسپولیس توانست در مسابقه‌‌ای که در ورزشگاه شهدای شهر قدس تهران برگزار شد با نتیجه پرگل 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست بدهد.پرسپولیس در نیمه اول و در دقایق 6 و 20 توسط محمد خدا بنده لو و علی علیپور به دو گل رسید تا خیالش از پیروزی در این مسابقه راحت شود. در اوایل نیمه دوم هم ایگور سرگیف گل سوم را زد.در دقیقه 64 و روی یک پرتاب اوت ضر ...,تیوی بیفوما,پرسپولیس,استقلال خوزستان,پیشنهاد سردبیر