قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۳۶ ساعت قبل

کسری طاهری گران‌ترین بازیکن لیگ برتر! +لیست قیمت بازیکنان تیم‌ها - پارس فوتبال

کسری طاهری با پیوستن به سپاهان به گران ترین خرید لیگ برتر این فصل معرفی شد.
 کسری طاهری گران‌ترین بازیکن لیگ برتر! +لیست قیمت بازیکنان تیم‌ها - پارس فوتبال



۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

استقلال یا سپاهان؛ کدام تیم گل شماره ۱۱۰۰ را می‌زند؟

پایگاه خبری فوتبالی- دو تیم استقلال و سپاهان در هفته سوم برای دستیابی به یک دستاورد ویژه تلاش خواهند کرد.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو بازی بسیار مهم برگزار خواهد شد که در یکی از این دیدارها تیم‌های استقلال و سپاهان به مصاف هم خواهند رفت. تیم‌هایی که بسیار امیدوارند تا هم به سه امتیاز بازی دست یابند و هم آمار گل‌های زده خود در تاریخ لیگ برتر را به عدد ۱۱۰۰ گل برسانند.

استقلال و سپاهان در رده بندی کلی بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر در رده اول و دوم قرار دارند. استقلال در تاریخ این رقابت‌ها موفق به زدن 1099 گل شده و آمار گل‌های زده سپاهان در تاریخ با یک اختلاف نسبت به آبی‌پوشان تهران، عدد 1098 گل را نشان می‌دهد.

همین مساله می‌تواند بر جذابیت و هیجان دیدار دو تیم در هفته سوم بیفزاید. در واقع، این دیدار مصاف تیم‌هایی است که تلاش می‌کنند از مرز هزار و صد گل زده در تاریخ این رقابتها عبور کنند.

بهترین عملکرد استقلال به لحاظ آمار گل زده در یک فصل، در هشتمین دوره این رقابت‌ها رقم خورد که شاگردان امیر قلعه‌نویی موفق به ثبت آمار 70 گل زده شدند. این تعداد گل زده بهترین آمار در تاریخ لیگ برتر به حساب می‌آید.

جالب اینکه بهترین عملکرد سپاهان از نظر آمار گلزنی هم در فصل نهم و با هدایت امیر قلعه‌نویی به دست آمد. سپاهان در فصلی که در پایان به عنوان قهرمانی دست یافت، در مجموع با 67 گل زده به کار خود پایان داد.


۳۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

ادعای باورنکردنی؛ سهم استقلال از سکوهای دربی 90 درصد است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی سازمان لیگ از تغییر نحوه تقسیم بندی تماشاگران در دربی تهران خبر داد.

به گزارش فوتبالی، دربی تهران قرار است در چارچوب هفته پنجم، روز یازدهم شهریور و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. در حالی که جامعه هواداری سپاهان با این موضوع مخالف است و پیام‌هایی را هم در فضای مجازی دست به دست می‌چرخانند، هواداران سرخابی باز هم چالش تقسیم بندی تماشاگران در این مسابقه را پیش رو دارند.

حجت‌الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در خصوص بلیت فروشی و تقسیم بندی هواداران در مسابقه دربی تهران، گفت: "برای ۸۰ درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شود و استقلال ۹۰ درصد ورزشگاه را در اختیار خواهد داشت. امیدواریم که بتوانیم این کار را انجام بدهیم. میزبان باید قطعا ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه را داشته باشد. اینکه چه تعداد تماشاگر وارد ورزشگاه شود، نیازمند تمهیدات نیروهای انتظامی و مسئولین ورزشگاه است. با استانداردسازی، خیلی از امکانات ورزشگاه‌ها، VAR یا آیین‌نامه هواداری توسعه پیدا کرده است. در حال تمرین هستیم که تماشاگران روی صندلی‌های خودشان بنشینند که اگرچه در بخش‌هایی از استادیوم این اتفاق نمی‌افتد اما امیدواریم به این استانداردها برسیم."

این صحبت‌های مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در حالیست که طی فصول گذشته هم در چندین نوبت قول تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در دربی داده شد اما در نهایت همان روش سنتی ۵۰-۵۰ به اجرا درآمد.

از طرفی در گوشه و کنار فضای مجازی هواداران استقلال در مورد برگزاری دربی برگشت در ورزشگاه آزادی صحبت می‌کنند که اگر تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در بازی نقش‌جهان رعایت شود، با توجه به اینکه طبیعتا استقبال از دربی تهران توسط هواداران این دو تیم در اصفهان کمتر از برگزاری‌اش در ورزشگاه آزادی خواهد بود، آبی‌ها معتقدند که اجرای این قانون در تقابل هفته پنجم سرخابی‌ها، برای بازی برگشت به ضررشان خواهد شد.

به هرحال باید دید که آیا این بار سازمان لیگ قانون ۹۰ به ۱۰ را که حتی در شهر اراک هم اجرایی نشد، عملی می‌کند یا اینکه بازهم طبق سنوات گذشته با تقسیم بندی سنتی "پنجاه-پنجاه"، هواداران استقلال و پرسپولیس سکوها را پر می‌کنند.


۴۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.

طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.

فصل گذشته بازی رفت دو تیم در تبریز بدون حضور تماشاگر برگزار شود. اما بازی دو تیم در جام حذفی که تراکتور میزبان آن بود با تصمیمی جنجالی با حضور تماشاگران برگزار شد. بازی برگشت دو تیم هم به دلیل نیمه کاره ماندن لیگ، اصلا برگزار نشد.

طبق حکم کمیته انضباطی و با تایید کمیته استیناف بازی‌های رودرروی دو تیم در این فصل هم بدون تماشاگر است اما باشگاه تراکتور به شدت تلاش می‌کند که این رای را بشکند و بازی هفته آینده را با حضور هواداران برگزار کند.

روز گذشته حجت کریمی مدیرعامل باشگاه تراکتور در این باره گفته بود: «من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملاً سالم برای این مسابقه و برای همیشه در دیدارهای تراکتور و پرسپولیس ایجاد شود. ان‌شاءالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های تراکتور و پرسپولیس را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد .  من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد.»

کاملا روشن است که اصرار تراکتور برای حضور تماشاگران در این مسابقه چیست. هواداران تراکتور موتور محرکه این تیم هستند و با تشویق تیم‌شان تا دقیقه 90 فضا را برای تیم حریف سخت می‌کنند. در مقابل تجربه نشان داده که پرسپولیس در بازی‌هایی که در تبریز مقابل تراکتور برگزار می‌کند هوادار ندارد. این مساله کمک زیادی به تراکتور خواهد کرد. 

کریمی حتی از مسئولان باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال هم خواسته که با این تقاضای تراکتور موافقت کنند. اما واقعیت این است که پرسپولیسی‌ها اصلا موافق چنین اتفاقی نیستند.

از طرفی هم حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ ساعتی پیش در برنامه فوتبال در این باره گفت: «   با توجه به استعلام‌های صورت‌گرفته از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، حضور تماشاگران در بازی‌های تراکتور و پرسپولیس منتفی است.»

بهمنی تاکید کرد که این تصمیم، قطعی و بدون بازگشت است و قرار نیست تغییری در آن ایجاد شود. اما تجربه نشان داده امکان هر اتفاق تازه‌ای وجود دارد. مثلا بازی دو تیم در جام حذفی فصل گذشته هم قرار بود بدون حضور هواداران برگزار شود اما در فاصله چند روز مانده به مسابقه این محرومیت برداشته شد. 




 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.

 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.

 کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق ایسلندی ستاره های پرسپولیس پس از برتری 4 بر 1 مقابل استقلال خوزستان

پس از پایان دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان ستاره های تیم فوتبال پرسپولیس با همراهی هواداران خود به تشویق ایسلندی پرداختند.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!
۲۳ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد.دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شر ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مهدی تارتار,اوستون اورونوف,مهدی تیکدری,مجید عیدی,محمد عمری,تیوی بیفوما,محمد خدابنده‌لو,پیشنهاد سردبیر

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.