قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

صفر تا صد مربیان لیگ برتر بیست‌وششم؛ از مجیدی تا اسکوچیچ و دایی در لیست جانشین‌های احتمالی! - پارس فوتبال

لیگ برتر ایران از روز جمعه ۲۳ مرداد با برگزاری ۶ مسابقه آغاز خواهد شد.
 صفر تا صد مربیان لیگ برتر بیست‌وششم؛ از مجیدی تا اسکوچیچ و دایی در لیست جانشین‌های احتمالی! - پارس فوتبال



۴۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

کودتای خاموش در پرسپولیس! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس بعد از کنار رفتن رضا درویش و تیم مدیریتی او، روزهای سختی را پشت سر گذاشت؛ تیمی که فصل گذشته با وجود تغییرات روی نیمکت و حضور اوسمار، نتوانست از بحران خارج شود و با مجموعه‌ای از بازیکنان پا به سن گذاشته و پرحاشیه، به تیمی معمولی تبدیل شد. حتی حضور در تورنمنت سه‌جانبه نیز نتوانست تصویری امیدوارکننده از آینده سرخ‌ها ارائه کند. تابستان امسال اما ورق برگشت.

پیمان حدادی در فصل نقل‌وانتقالات عملکردی قابل قبول داشت. او در انتخاب سرمربی به سراغ یک گزینه داخلی امتحان‌پس‌داده و پرسپولیسی رفت و برخلاف برخی سناریوهای پرهزینه، وارد پروژه جذب مربی خارجی نشد. در بازار بازیکنان نیز خبری از خریدهای هیجانی و ستاره‌های گرانقیمت نبود و سیاست باشگاه به سمت جوان‌گرایی، نوسازی و ساختن تیمی برای آینده رفت. پرسپولیس پوست‌اندازی کرد و استارت امیدوارکننده‌ای در لیگ زد؛ درست در همین نقطه اما ظاهراً عده‌ای یاد صندلی مدیریت افتاده‌اند!

حالا که بحران‌های اصلی پشت سر گذاشته شده، تیم بسته شده و هواداران نسبت به شرایط فنی و نقل‌وانتقالاتی رضایت نسبی دارند، بعضی جریان‌های پشت پرده ظاهراً به دنبال آن هستند که در شرایط آرام، حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند؛ لقمه‌ای آماده که بدون تحمل هزینه‌های دوران بحران، در اختیارشان قرار گیرد. در مرکز این تحرکات، یک عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره قرار دارد؛ فردی که پیش از این نیز دست‌کم دو بار برای در اختیار گرفتن سکان مدیریتی پرسپولیس خیز برداشته و حالا سومین پروژه خود را کلید زده. این پروژه را می‌توان «کودتای خاموش» گذاشت؛ کودتایی که قرار نیست با سروصدا آغاز شود، بلکه از تغییرات تدریجی، جابه‌جایی افراد و مهندسی ترکیب قدرت در هیأت‌مدیره عبور می‌کند.

مسأله فقط علاقه یک عضو هیأت‌مدیره به صندلی مدیرعاملی نیست؛ پرسش اصلی این است که آیا قرار است ساختار مدیریت پرسپولیس به تدریج به یک ساختار موازی تبدیل شود؟ ساختاری که در آن یک فرد، فراتر از جایگاه رسمی خود، در سیاست‌گذاری، امور اجرایی، رسانه، انتصابات، عزل‌ونصب‌ها و حتی تصمیمات مربوط به تیم‌های پایه و فوتبال زنان صاحب نفوذ باشد؟ اگر پاسخ مثبت است، این دیگر اختلاف‌نظر مدیریتی نیست؛ تلاش برای قبضه کردن قدرت در باشگاهی است که متعلق به هواداران است، نه یک فرد یا یک جریان خاص.

شنیده‌ها از آن حکایت دارد که همزمان با انتشار بعضی اخبار درباره احتمال تغییرات مدیریتی در پرسپولیس، تلاش‌هایی برای تغییر موازنه قدرت در باشگاه آغاز شده. سناریو ظاهراً ساده است؛ ابتدا تغییر بعضی افراد، سپس چینش نیروهای همسو در تعدادی از کرسی‌های هیأت‌مدیره و در نهایت شکل‌گیری اکثریتی که بتواند تصمیمات کلیدی باشگاه را در مسیر مورد نظر این عضو پرنفوذ هدایت کند. اگر چنین پروژه‌ای واقعاً در حال اجرا باشد، سؤال بزرگ این است که هدف از این همه تلاش چیست؟

پاسخ را شاید بتوان در همان صندلی مدیریتی جست‌وجو کرد؛ صندلی‌ای که بعضی افراد برای رسیدن به آن ظاهراً بارها نقشه کشیده‌اند و حالا بهترین زمان را برای اجرای سناریوی تازه مناسب دیده‌اند؛ زمانی که تیم فوتبال از بحران عبور کرده، نقل‌وانتقالات به پایان رسیده و مدیر فعلی می‌تواند ثمره تصمیماتش را در زمین ببیند. این دقیقاً همان نقطه‌ای است که باید مراقب بود؛ مبادا کسی بخواهد در روزهای سخت کنار گود بایستد، اما وقتی تیم ساخته شد و شرایط آرام گرفت، برای تصاحب فرمان باشگاه وارد میدان شود.

از سوی دیگر، اگر واقعاً مدیرعامل یا هیأت‌مدیره پرسپولیس ضعیف هستند و تغییر آنها ضرورت دارد، راه درست کاملاً روشن است: عملکرد همه اعضای هیأت‌مدیره باید بررسی شود، نقاط ضعف مشخص شود و درباره ادامه فعالیت یا پایان کار هرکدام تصمیم گرفته شود.

اینکه یک عضو هیأت‌مدیره با اتکا به ارتباطات و نفوذ خود تلاش کند ترکیب قدرت را تغییر دهد تا در نهایت خودش به قدرت بلامنازع باشگاه تبدیل شود، نه اصلاح مدیریتی است و نه اقدامی در راستای منافع پرسپولیس.

پرسپولیس پیش از این نیز هزینه ساختارهای موازی، چندصدایی مدیریتی و جنگ قدرت درون باشگاه را پرداخته. نتیجه این مدل مدیریت چیزی جز حاشیه، بی‌ثباتی، تصمیمات متناقض و فرسایش سرمایه اجتماعی باشگاه نبوده است. اکنون سؤال این است: آیا قرار است دوباره همان مسیر تکرار شود؟

عضو پرنفوذ هیأت‌مدیره که حالا برای سومین بار چشم به صندلی مدیریت دوخته، باید بداند که پرسپولیس آزمایشگاه پروژه‌های قدرت نیست. اگر ادعایی درباره ناکارآمدی مدیریت فعلی وجود دارد، باید شفاف و رسمی مطرح شود و اگر قرار است تغییری اتفاق بیفتد، باید بر اساس کارنامه باشد، نه مهندسی پشت پرده. هواداران پرسپولیس حق دارند بدانند چه کسانی در روزهای آرام باشگاه، در حال طراحی تغییرات هستند و چه کسی قرار است از این تغییرات سود ببرد. پرسپولیس مدیر می‌خواهد، نه مالک پشت پرده؛ اصلاح می‌خواهد، نه کودتای خاموش.


۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تراکتور- پرسپولیس؛ قطعا بدون تماشاگر است/ دربی تهران در نقش جهان اصفهان - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ گفت: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

او همچنین مدعی شد دربی استقلال و پرسپولیس در نقش جهان اصفهان برگزار می شود.


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

مدیر آکادمی استقلال: دلالان به دنبال اغوای بازیکنان جوان ما هستند

با شروع هر فصل فوتبالی موضوع تاثیر دلالان و ایجنت‌ها بر بازار نقل و انتقالات داغ می‌شود و بسیاری از تیم‌ها که شرایط مالی مناسبی ندارند ستاره‌ها یا استعدادهای جوان خود را از دست می‌دهند. بر اساس اظهارات رییس آکادمی استقلال، دلالان پا را از وسوسه کردن بازیکنان رده بزرگسالان فراتر گذاشته و به سراغ رده‌های پایین‌تر هم می‌روند.

ناصر فریادشیران، رییس آکادمی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایسنا گفت: متاسفانه ایجنت‌ها به بازیکنان جوان و فوتبال پایه رو آورده‌اند. دو تیم شهرستانی در لیگ برتر وجود دارند که بازیکنان پایه را اغوا می‌کنند و پس از عقد قرارداد داخلی، بازیکن را به تیم دیگر قرض می‌دهند. این رفتار منسوخ شده است. یکی از سرمربیان این تیم‌ها منشوری است و پرونده دارد اما مجوز فعالیت او همچنان باطل نشده و فعالیت می‌کند. نمی‌دانم چه کسی برای آنها مجوز صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه «بهترین کسی که می‌تواند به بازیکنان کمک کند کادر فنی است،» گفت: صرفا جهت اطلاع می‌گویم که دلال‌ها بیشتر به دنبال منافع خودشان هستند و نه پیشرفت بازیکنان. در باشگاه، برق سه‌فاز برای آنها وصل کرده‌ام و اجازه ندارند وارد آکادمی شوند! آنها اجازه ندارند با بازیکنان ما در قهوه‌خانه جلسه بگذارند و به همه بازیکنان تاکید کرده‌ام که در صورت صحبت با ایجنت‌ها به سرعت از باشگاه اخراج خواهند شد. در هر چهار رده پایه و حتی نونهالان این اتفاق افتاده است. حتی با خانواده بازیکنان جوان ما مذاکره می‌کنند و آنها را فریب می‌دهند و اگر لازم باشد روزی اسم آنها را خواهم گفت.

فریادشیران در ادامه گفت: بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند، امید عالیشاه و مرتضی پورعلی‌گنجی در زمان حضورشان در تیم‌های پایه حرف گوش دادند و به اهداف خود رسیدند. چند بازیکن جوان ما مانند عماد زارعی، مهدی قایدی و علیرضا محبعلی راهی تیم بزرگسالان شدند و با تیم تمرین می‌کنند و قطعا روزی جزو ستاره‌های تیم به حساب می‌آیند. روند باشگاه و آقای بختیاری‌زاده جوان‌گرایی است و این موضوع صرفا به علت بسته بودن پنجره نیست و در آینده از این نوع اتفاقات زیاد خواهد افتاد.

رئیس آکادمی استقلال در پایان خاطرنشان کرد: یکشنبه هفته آینده همایشی برگزار می‌کنیم تا آداب حرفه‌ای‌گری را به بازیکنان آموزش دهیم. از زمانی که باشگاه زیر نظر هلدینگ فعالیت می‌کند، حساب همه بازیکنان پایه تسویه شده و هرکسی که ادعا دارد از استقلال مطالبه دارد دروغ می‌گوید.

 




 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا

در اولین هفته از لالیگا، اتلتیکو مادرید در دیداری خانگی مقابل مالاگا به پیروزی 2 بر صفر رسید.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۱۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات