قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

اتفاق تکراری برای استقلال در هفته اول لیگ برتر - پارس فوتبال

استقلال در هفته اول لیگ برتر به مصاف مس شهربابک می‌رود.
 اتفاق تکراری برای استقلال در هفته اول لیگ برتر - پارس فوتبال



۳۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

اژدهاکش پرسپولیس نیامده می‌رود؟ - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پرسپولیس در رقابت با دیگر تیم‌های مدعی و خواهانِ کوروش اژدهاکش توانست این پدیده ۱۹ ساله را به خدمت بگیرد و قراردادی بلندمدت با او امضاء کند، اما سرخ پوشان برای فرصت بازی بیشتر به این بازیکن تمایل به انتقال قرضی بازیکن جدیدشان دارند.

به نقل از ورزش سه، اژدهاکش که در آلومینیوم اراک درخشید و خیلی زود مورد توجه قرار گرفت، یکی از خریدهای آینده‌دار پرسپولیس به شمار می‌رود، اما با این وجود سید مجتبی حسینی که سرمربی فصل قبل او بوده، تمایل دارد تا این بازیکن را دوباره در تیمش داشته باشد و به همین منظور بی‌تفاوت نسبت به جذب این بازیکن نشده است.

این هافبک- مهاجم جوان که در تمرینات یک هفته اخیر پرسپولیس حضور فعال داشته و باانگیزه زیادی کارش را دنبال کرده، مورد توجه نساجی مازندران است و به همین منظور مذاکرات بین طرفین دنبال می‌شود.

نساجی مازندران به دنبال جذب اژدهاکش بوده و هست، اما پرسپولیس شرایط خاصی را برای انتقال قرضیِ ستاره جوانش در نظر گرفته ولی به نظر می‌رسد اختلاف بین مدیران دو باشگاه در نهایت حل شود و کوروش به‌صورت قرضی راهی نساجی شود.


۳۷ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

پرسپولیس تراکتور بدون تماشاگر! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجت االله بهمنی درباره وضعیت حضور تماشاگران در دیدارهای پرسپولیس و تراکتور اظهار کرد: دیدار تراکتور و پرسپولیس طبق حکم کمیته انضباطی به مدت دو فصل بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد و این حکم اکنون دومین فصل خود را سپری می‌کند.

 وی که با صدا و سیما حرف می زد در پاسخ به درخواست باشگاه تراکتور برای حضور تماشاگران در این مسابقه گفت: «هر دو دیدار رفت و برگشت پرسپولیس و تراکتور قطعاً در این فصل بدون تماشاگر برگزار می‌شود.»

سخنگوی سازمان لیگ درباره نحوه بلیت‌فروشی شهرآورد تهران که قرار است در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار شود نیز توضیح داد: معمولاً برای ۸۰ درصد ظرفیت ورزشگاه بلیت‌فروشی انجام می‌شود. در این مسابقه استقلال میزبان است و ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه در اختیار تماشاگران این تیم قرار خواهد گرفت.

بهمنی همچنین درباره همزمانی مسابقات لیگ برتر با اردوی تیم ملی امید برای حضور در رقابت‌های ناگویا گفت: قرار بود رقابت‌های لیگ برتر تا پایان هفته هشتم برگزار شود، اما برای کمک به تیم ملی امید، هفته هشتم را به بعد از فیفادی منتقل کردیم تا این تیم بتواند با شرایط بهتری آماده مسابقات شود. رقابت‌های ناگویا از ۲۵ شهریور آغاز خواهد شد و هماهنگی‌های لازم نیز با مربیان تیم ملی انجام شده است.

سخنگوی سازمان لیگ در ادامه درباره درخواست مدیران استقلال برای تعیین تکلیف قهرمانی لیگ بیست‌وچهارم نیز گفت: پس از فریز شدن لیگ بیست‌وچهارم به دلیل شرایط جنگی، استقلال در صدر جدول قرار داشت و مدیران این باشگاه خواهان اهدای جام قهرمانی به آبی‌پوشان بودند.

بهمنی در این باره اظهار کرد: تصمیم‌گیری در این خصوص بر عهده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است. لیگ به مدت هشت هفته برگزار نشد و در نقاط مختلف دنیا نیز چنین اتفاقاتی رخ داده و لیگ‌ها در مقاطع مختلف فریز شده‌اند و تصمیمات متفاوتی درباره آنها گرفته شده است. در این مورد نیز فدراسیون فوتبال تصمیم نهایی را خواهد گرفت.

وی درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی، طاهر و دانیال ایری و ابهاماتی که پیرامون قرارداد این بازیکنان مطرح شده است، گفت: این مسائل مربوط به کمیته انضباطی است. در حال حاضر پنجره نقل‌وانتقالات استقلال تهران و استقلال خوزستان بسته است، هرچند استقلال خوزستان احتمالا در هفته‌های آینده بتواند بازیکن جذب کند.

بهمنی درباره قرارداد یاسر آسانی نیز توضیح داد: قرارداد این بازیکن دو ساله است و او در حال حاضر سال دوم قرارداد خود را سپری می‌کند. اگر مشکلی وجود داشته باشد، موضوع میان بازیکن و باشگاه خواهد بود، اما قرارداد جدیدی از سوی آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده است.

سخنگوی سازمان لیگ همچنین درباره وضعیت ورزشگاه آزادی گفت: به ما اعلام شده است که ورزشگاه آزادی تا پایان آذرماه آماده خواهد شد و پس از آن می‌توانیم مسابقات را در این ورزشگاه برگزار کنیم.

بهمنی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره برگزاری جام حذفی نیز با اشاره به دشواری‌های موجود گفت: برگزاری جام حذفی امسال بسیار سخت است، اما اگر بتوانیم، تلاش خواهیم کرد این رقابت‌ها را پیش از آغاز جام ملت‌ها برگزار کنیم.


۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

انتشار نامه خطرناک فسخ آسانی، بی خیالی و ریسک مدیران آبی - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پیش‌بینی اینکه یاسر آسانی در اسکواد نه‌چندان پرستاره استقلال به یکی از مهم‌ترین بازیکنان این تیم تبدیل شود، چندان دشوار نبود؛ اما شاید هیچ‌کس تصور نمی‌کرد همین بازیکن، خیلی زود به یکی از بزرگ‌ترین ابهام‌های حقوقی فصل استقلال تبدیل شود؛ ابهامی که مدیران باشگاه نه‌تنها برای حل آن عجله‌ای ندارند، بلکه ظاهراً ترجیح داده‌اند با بی‌خیالی از کنار آن عبور کنند.

داستان آسانی از همان ابتدا عجیب بود؛ بازیکنی که پس از یک رفت‌وبرگشت مبهم و فسخی که هنوز درباره جزئیات و اعتبار آن پرسش‌های جدی وجود دارد، بار دیگر به استقلال برگشت و گفته می‌شود مدیران باشگاه برای راضی کردن او به بازگشت، رقم سنگینی را پذیرفتند و حتی بخشی از این مبلغ را نقداً به حساب او واریز کردند. اما بازگشت آسانی پایان ماجرا نبود؛ تازه آغاز یک دردسر بزرگ‌تر بود.

دو باشگاه مس شهر بابک و نساجی نسبت به حضور این بازیکن در ترکیب استقلال اعتراض کرده‌اند و در ادامه، انتشار نامه ابلاغ فسخ قرارداد آسانی از سوی مدیر برنامه‌های او، ابهام‌های موجود را بیشتر کرده است. با این حال، واکنش مدیران استقلال به این بحران، عجیب‌تر از خود ماجراست: بازی دادن آسانی ادامه پیدا کرد؛ بدون اینکه ظاهراً تکلیف حقوقی پرونده به‌طور قطعی روشن شده باشد.

حالا همزمان با انتشار نامه فسخ آسانی با باشگاه استقلال، حرف‌های علی تاجرنیا، رئیس هیئت مدیره استقلال، نگرانی‌ها را چند برابر کرده است. تاجرنیا به صراحت اعلام کرده که پاسخ استعلام فیفا درباره وضعیت آسانی هنوز به باشگاه نرسیده! این اظهارنظر یعنی استقلال در دو هفته ابتدایی لیگ، بازیکنی را در ترکیب اصلی خود به میدان فرستاده که هنوز وضعیت حقوقی حضورش برای باشگاه به طور قطعی روشن نشده. سؤال ساده اما مهم اینجاست: اگر پاسخ فیفا هنوز نیامده، چرا استقلال این ریسک را پذیرفته است؟

بدتر از آن اینکه فتاحی نیز در توضیح این پرونده گفته فیفا در نامه نخست پاسخ قطعی به استعلام استقلال نداده و به همین دلیل نامه دیگری ارسال شده است. او همچنین تأکید کرده که هر تیمی می‌تواند شکایت کند و اگر مدارک کافی وجود داشته باشد، باشگاه مشکلی نخواهد داشت. اما دقیقاً همین جمله، جای نگرانی دارد. «اگر مدارک کافی وجود داشته باشد» یعنی چه؟

آیا مدیران استقلال هنگام تصمیم برای استفاده از آسانی، از قانونی بودن حضور او مطمئن بوده‌اند یا صرفاً امیدوار بوده‌اند مشکلی پیش نیاید؟ فرق این دو رویکرد برای باشگاهی که با پرونده‌های حقوقی متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، بسیار زیاد است.

استقلال نمی‌تواند با چنین موضوع حساسی مانند یک اختلاف معمولی قراردادی برخورد کند. وقتی دو باشگاه نسبت به حضور یک بازیکن اعتراض کرده‌اند، نامه فسخ منتشر شده و از طرف دیگر هنوز پاسخ قطعی فیفا درباره وضعیت او در دست باشگاه نیست، دیگر صحبت از یک «حاشیه» نیست؛ صحبت از یک بحران حقوقی بالقوه است.

مسأله عجیب‌تر، بی‌تفاوتی مدیریتی در قبال این بحران است. تاجرنیا در حالی از نرسیدن پاسخ فیفا صحبت می‌کند که آسانی در هر دو هفته ابتدایی لیگ در ترکیب استقلال قرار گرفته است. یعنی مدیران باشگاه ابتدا تصمیم گرفته‌اند از بازیکن استفاده کنند و حالا منتظرند ببینند آیا نهاد بین‌المللی فوتبال با تصمیم آنها موافق است یا نه! این مدل مدیریت، اگر واقعاً اتفاق افتاده باشد، چیزی جز قمار با سرنوشت استقلال نیست.

آسانی ممکن است در زمین فوق‌العاده باشد، گل بزند، پاس گل بدهد و به یکی از ستاره‌های استقلال تبدیل شود؛ اما هیچ‌کدام از اینها نمی‌تواند یک سؤال حقوقی را پاک کند. اگر فردا مشخص شود حضور او در یکی از مسابقات غیرقانونی بوده، آن‌وقت دیگر عملکرد فنی او هیچ اهمیتی ندارد و استقلال باید پاسخگوی تبعاتی باشد که می‌تواند بسیار سنگین‌تر از از دست دادن چند امتیاز باشد.

مدیران استقلال باید به جای عادی‌سازی ماجرا، خیلی شفاف پاسخ بدهند: مبنای قانونی استفاده از آسانی چه بوده است؟ وقتی پاسخ قطعی فیفا هنوز نرسیده، چه کسی مسئولیت تصمیم به بازی دادن او را پذیرفته است؟ و اگر اعتراض‌های مس شهر بابک و نساجی به یک پرونده جدی تبدیل شود، چه کسی باید پاسخگوی تبعات آن باشد؟

این همان جایی است که نقش مدیریت مشخص می‌شود؛ مدیریت فقط امضای قرارداد و پرداخت پول نیست. مدیریت یعنی پیش‌بینی بحران، گرفتن استعلام پیش از تصمیم و مهم‌تر از همه، نپذیرفتن ریسک‌های غیرضروری.

استقلال در شرایطی که با هزار و یک مشکل مالی، مدیریتی و فنی دست‌وپنجه نرم می‌کند، ظاهراً یک بحران تازه را هم به جان خریده است؛ بحرانی که فعلاً خاموش است اما ممکن است با اولین رأی یا تصمیم حقوقی، ناگهان شعله‌ور شود.

تاجرنیا و مدیران استقلال باید توضیح بدهند چرا قبل از روشن شدن تکلیف حقوقی آسانی، او را به میدان فرستادند. هوادار استقلال حق دارد بداند این تصمیم بر اساس اطمینان حقوقی گرفته شده یا صرفاً یک ریسک مدیریتی بوده است.

چون اگر فردا پاسخ فیفا برخلاف انتظار استقلال باشد، دیگر نمی‌توان همه‌چیز را به «حاشیه»، «شکایت رقیبان» یا «انتظار برای پاسخ استعلام» تقلیل داد. آن روز باید پرسید چرا وقتی هنوز جواب نیامده بود، آسانی بازی کرد؟

253 258




 مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مسن‌ترین فوتبالیست جهان تاریخ‌سازی کرد!

کازویوشی میورا، مهاجم افسانه‌ای ژاپنی، در جریان پیروزی ۷ بر ۰ فوکوشیما یونایتد عملکردی تاریخی داشت.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات

 50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

50 بازیکن اول لیگ برتر: هالند بهترین بهترین‌ها

از هالند و فرناندز تا ساکا و ویرژیل، چه کسی بهترین بازیکن لیگ برتر است؟ اتلتیک با بررسی 50 ستاره بزرگ به این سوال پاسخ داده است.

 محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید
۲۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

محمد خدابنده‌لو پس از برد پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان: کنعانی گفت مصاحبه نکنید

محمد خدابنده‌لو پس از برد تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گفت: حسین کنعانی زادگان گفت مصاحبه نکنید.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.