قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۲ ساعت قبل

فوری: سیدجلال حسینی سرمربی پرسپولیس شد - پارس فوتبال

کاپیتان محبوب و مدافع میانی اسبق سرخ‌ها در قامت سرمربی اینبار بازگشته است.
 فوری: سیدجلال حسینی سرمربی پرسپولیس شد - پارس فوتبال



۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

فوری: سیدجلال حسینی سرمربی پرسپولیس شد

به گزارش‌ خبرنگار ایلنا، سیدجلال حسینی مدافع و کاپیتان اسبق پرسپولیس که بعد از پایان باشکوه دوران بازیگری به عنوان مربی نیز در این تیم کار را دنبال کرده بود، بعد از چند ماه دوری از فوتبال اکنون به عنوان سرمربی به این باشگاه بازخواهد گشت.

سرخ‌ها که از چندی پیش برنامه ویژه خود برای خرید تیم “ب” را استارت زده بودند، اکنون گفته می‌شود موفق شده‌اند امتیاز تیم فولاد نوین در دسته اول لیگ آزادگان را خریداری کنند.

در این زمینه گفته می‌شود قرار است بعد از توافقات نهایی صورت گرفته، سیدجلال حسینی نیز به عنوان سرمربی این تیم کار را در لیگ دسته اول با “پرسپولیس ب” استارت بزند.

تیمی که قرار است پشتوانه تیم اصلی لقب گرفته و استعدادیابی و پرورش بازیکنان آینده‌دار‌ را برعهده داشته باشد. انتهای پیام/


۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

وضعیت عمری برای بازی با تراکتور یکشنبه مشخص می‌شود - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، محمد عمری، هافبک پرسپولیس، پس از مصدومیت از ناحیه آرنج در دیدار برابر استقلال خوزستان، در آستانه بازی حساس مقابل تراکتور با وضعیت نامشخصی مواجه است.

این بازیکن که در حال حاضر مراحل درمان و فیزیوتراپی را پشت سر می‌گذارد، تمایل دارد در دیدار روز دوشنبه پرسپولیس را همراهی کند. با این حال، حضور او در این مسابقه می‌تواند خطر تشدید مصدومیت را به همراه داشته باشد.

کادر پزشکی پرسپولیس طی یکی دو روز آینده نظر نهایی خود را درباره شرایط عمری به کادر فنی اعلام خواهد کرد. بر همین اساس، احتمال دارد به منظور جلوگیری از تشدید آسیب‌دیدگی، تصمیم به عدم استفاده از این بازیکن گرفته شود. با این حال، تصمیم نهایی درباره حضور یا عدم حضور عمری در دیدار برابر تراکتور روز یکشنبه گرفته خواهد شد. کادر فنی پرسپولیس تصمیم نهایی را بر اساس تصمیم کادر پزشکی خواهد گرفت.

انتهای پیام/  


۲۷ دقیقه قبل / سایت مشرق

آخرین وضعیت مصدومیت ستاره پرسپولیس

به گزارش مشرق، محمد عمری، هافبک پرسپولیس، پس از مصدومیت از ناحیه آرنج در دیدار برابر استقلال خوزستان، در آستانه بازی حساس مقابل تراکتور با وضعیت نامشخصی مواجه است.

این بازیکن که در حال حاضر مراحل درمان و فیزیوتراپی را پشت سر می‌گذارد، تمایل دارد در دیدار روز دوشنبه پرسپولیس را همراهی کند. با این حال، حضور او در این مسابقه می‌تواند خطر تشدید مصدومیت را به همراه داشته باشد.

کادر پزشکی پرسپولیس طی یکی دو روز آینده نظر نهایی خود را درباره شرایط عمری به کادر فنی اعلام خواهد کرد. بر همین اساس، احتمال دارد به منظور جلوگیری از تشدید آسیب‌دیدگی، تصمیم به عدم استفاده از این بازیکن گرفته شود. با این حال، تصمیم نهایی درباره حضور یا عدم حضور عمری در دیدار برابر تراکتور روز یکشنبه گرفته خواهد شد. کادر فنی پرسپولیس تصمیم نهایی را بر اساس تصمیم کادر پزشکی خواهد گرفت.




 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۵۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند
۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

دردسر تازه آسانی این بار برای پرسپولیس؛ پیشنهاد ۲میلیون دلاری به ستاره استقلال جنجال به‌پا می‌کند

ایجنت ایرانی یاسر آسانی بازیکن آلبانیایی استقلال از پیشنهاد سنگین پرسپولیس به این بازیکن خبر داد؛ پیشنهادی که می‌تواند سرخ‌پوشان تهرانی را با دردسر مواجه کند.

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۱۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۱۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر