قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱ ساعت قبل

حضور بیرانوند در تیم امید تکذیب شد - پارس فوتبال

علیرضا بیرانوند در لیست تیم امید برای مسابقات آسیایی ناگویا جایی ندارد.
 حضور بیرانوند در تیم امید تکذیب شد - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم فوتبال امید ایران از اواخر شهریورماه باید در مسابقات آسیایی ناگویا به مصاف حریفان خود برود. تیم ایران در این مسابقات با امارات، چین و کره شمالی هم‌گروه است و در اولین دیدار خود نیز در تاریخ ۲۵ شهریورماه به مصاف امارات می‌رود. 

به نقل از تسنیم، در این شرایط و در حالی که کمتر از یک ماه به آغاز مسابقات ناگویا باقی مانده، از روز گذشته شایعه حضور احتمالی علیرضا بیرانوند در تیم امید به عنوانی یکی از سهمیه‌های بزرگسالان مطرح شده است؛ ایده‌ای که به نظر می‌رسد فقط برای حل مشکل سربازی علیرضا بیرانوند مطرح شده، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این راهکار عملی نیست و به هیچ عنوان بیرانوند نمی‌تواند جایی در لیست تیم امید در ناگویا داشته باشد و کادرفنی این تیم نیز علاقه‌ای به این موضوع ندارد. 

کادرفنی تیم فوتبال امید در اردیبهشت‌ماه طبق مقررات بازی‌های آسیایی، لیست اولیه ۵۰ نفره خود را به شورای المپیک آسیا اعلام کرده که در آن لیست نام علیرضا بیرانوند وجود ندارد. بنابراین حتی در صورت موافقت فدراسیون فوتبال و کادرفنی تیم امید، قوانین مسابقات اجازه حضور بیرانوند در تیم امید ایران در ناگویا را نمی‌دهد.

ضمن اینکه با حضور دروازه‌بانانی مانند محمد خلیفه که سابقه حضور در جام جهانی دارد، همچنین ادیب زارعی و چند دروازه‌بان جوان خوب دیگر، کادر فنی تیم امید نظری روی اضافه شدن بازیکن بزرگسال در خط دروازه ندارد و بیشتر هدف حسین عبدی و کادرش آمادگی تیم امید برای مسابقات انتخابی المپیک است. تنها بازیکن بزرگسال حاضر در لیست تیم امید برای ناگویا، امیرحسین حسین‌زاده است که باید دید باشگاه تراکتور با حضور این بازیکن در تیم امید موافقت خواهد کرد یا خیر. 

براساس این گزارش، علیرضا بیرانوند که به پایان مهلت معافیت تحصیلی خود از خدمت سربازی نزدیک می‌شود، از یک مهرماه باید راهی خدمت مقدس سربازی شود و ظاهراً راهکاری برای تعویق این اتفاق وجود ندارد. این موضوعی است که سردار زاهدی معاون نظام وظیفه عمومی در آبان‌ماه سال ۱۴۰۴ عنوان و تأکید کرد بیرانوند از مهرماه سال ۱۴۰۵ سرباز خواهد بود. 



۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

شوک به بیرانوند با خط خوردن از لیست

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر، شب گذشته مدعی شد علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و تراکتور، قصد دارد همراه با تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کند.

با این حال، پیگیری‌ها نشان می‌دهد حضور بیرانوند در این مسابقات از نظر قانونی امکان‌پذیر نیست. مسابقات ناگویا مانند جام جهانی است و برای حضور بازیکنان، ابتدا فهرست اولیه باید ارسال شود و فهرست نهایی نیز از میان نفرات حاضر در همان لیست اولیه انتخاب خواهد شد.

از آنجا که نام علیرضا بیرانوند در فهرست اولیه تیم ملی امید قرار نداشته، امکان اضافه شدن او به فهرست نهایی بازی‌های آسیایی ناگویا وجود ندارد.

از سوی دیگر، نگاه حسین عبدی و کادر فنی تیم ملی امید به حضور در این مسابقات، معطوف به آماده‌سازی برای رقابت‌های انتخابی المپیک آینده است و برنامه آن‌ها استفاده از بازیکنان زیر ۲۳ سال و آماده‌سازی این نفرات برای مسابقات پیش رو خواهد بود و علیرضا بیرانوند گزینه حضور آن‌ها در ناگویا نبوده است.

در این بین، امیرحسین حسین‌زاده تنها گزینه بزرگسال تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا محسوب می‌شود.

بنابراین، برخلاف ادعای مطرح‌شده درباره حضور بیرانوند، این دروازه‌بان، امکان همراهی تیم ملی امید در بازی‌های آسیایی ناگویا را ندارد تا امیدواری اش برای قهرمانی و معاف شدن از خدمت از بین برود.


۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

شایعه عجیب؛ بیرانوند به دنبال معافیت در ژاپن! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که تیم فوتبال المپیک ایران حدود یک ماه دیگر باید در رقابت‌های قهرمانی آسیا در ناگویا ژاپن شرکت کند، حسین عبدی این فرصت را دارد تا در کنار دعوت از بازیکنان زیر ۲۳ سال که پیشتر در فهرست اولیه قرار گرفته بودند، ۳ بازیکن بزرگسال هم همراه با خود به این مسابقات ببرد و تیمش را تقویت کند.

به نقل از ورزش سه، تا این لحظه اسامی قطعی تیم فوتبال امید ایران برای حضور در رقابت‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ اعلام نشده و به طبع، نام سه بازیکن بزرگسال هم از سوی فدراسیون فوتبال انتشار پیدا نکرده، اما گفته می‌شود امیرحسین حسین‌زاده به‌طور قطعی یکی از آنهاست.

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر شب گذشته عنوان کرد طبق درخواستی که حسین عبدی، سرمربی تیم المپیک ایران داشته، امیرحسین حسین‌زاده (مهاجم تراکتور) در لیست بازیکنان بزرگسال در این رقابت‌ها جای دارد.

او در ادامه از احتمال غیرمنتظره برای دعوت از گلر تیم ملی ایران در جام جهانی هم صحبت کرد: «گفته می‌شود شاید علیرضا بیرانوند هم راهی ناگویا شود.»

اکنون خبرگزاری فارس گزارش داده که علیرضا بیرانوند مثل حسین‌زاده به‌طور قطعی در لیست تیم فوتبال امید ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ هستند، اما این موضوع می‌تواند برای گلر تیم ملی و تراکتور یک اتفاق ویژه را رقم بزند.

چندی پیش مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک گفته بود مدال‌آوران بازی‌های آسیایی در صورت مشمول بودن سربازی، فارغ از رنگ مدال، طبق قانون «سرباز قهرمان» از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

با این شرایط، اگر بیرانوند همراه با تیم المپیک ایران به ناگویا برود و هر مدالی کسب کند، از خدمت سربازی معاف خواهد شد؛ آن هم در شرایطی که طی سالیان اخیر چالش زیادی پیرامون وضعیت نظام وظیفه داشته و حتی گفته می‌شود به‌طور قطعی در زمستان سال جاری باید به خدمت سربازی برود.

کسب مدال آسیایی ناگویا برای بیرانوند، یک اتفاق ویژه خواهد بود، اما نکته جالب توجه اینجاست که در حال حاضر محمد خلیفه گلر فیکس تیم المپیک ایران به شمار می‌رود و از آمادگی بالایی برخوردار است؛ دروازه‌بانی که در این تابستان راهی استقلال شد، اما به دلیل بسته بودن پنجره آبی‌ها نتوانست برای این تیم به میدان برود.

محمد خلیفه که در لیست رزرو جام جهانی ۲۰۲۶ هم بود، پس از دو سال درخشان در لیگ برتر، فصل جدید را هم با دو کلین‌شیت پیاپی مقابل استقلال خوزستان و چادرملو اردکان آغاز کرده و نمایش مطمئنی در جمع شاگردان پیروز قربانی داشته، اما مطرح کردن بحث بیرانوند برای حضور در تیم امید، احتمالا با گلایه او هم مواجه شود.

خلیفه بلافاصله پس از بازگشت از جام جهانی، بدون استراحت راهی اردوی تیم المپیک ایران در ترکیه شد و طی دو سال اخیر پای ثابت تمرینات و بازی‌های امیدها بوده، اما ممکن است حسین عبدی در صورت دریافت تایید نهایی از تراکتور، بیرانوند را در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ استفاده کند.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

به گزارش “ورزش سه” از شب گذشته اخبار و شایعات زیادی درباره احتمال حضور علیرضا بیرانوند در فهرست تیم امید ایران برای شرکت در بازی‌های آسیایی ناگویا منتشر شد. شایعاتی که البته خیلی زود با بررسی فهرست ثبت‌شده تیم امید، رنگ واقعیت را از دست داد.

ماجرا از جایی اهمیت پیدا می‌کرد که طبق اعلام مسئولان ورزش ایران، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از رتبه‌های اول تا سوم، مشمول امتیازاتی از جمله معافیت از خدمت سربازی خواهند شد. همین موضوع باعث شده بود شایعه حضور بیرانوند در تیم امید و اعزام او به ناگویا جدی‌تر از همیشه دنبال شود. در این میان، این گمانه‌زنی نیز مطرح شد که بیرانوند می‌تواند با حضور در مسابقات آسیایی و کسب یکی از سه رتبه نخست همراه با تیم امید، از فرصت قانونی معافیت استفاده کند و به این ترتیب موضوع سربازی خود را نیز حل‌وفصل کند.

با این حال، بررسی فهرست ثبت‌شده تیم امید ایران نشان می‌دهد چنین اتفاقی عملاً امکان‌پذیر نیست. فهرست تیم امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ارسال شده و نام ۶۰ بازیکن در آن به ثبت رسیده است؛ فهرستی که نام علیرضا بیرانوند در آن دیده نمی‌شود.

نکته مهم اینکه سه بازیکن بزرگسال یعنی علیرضا کوشکی، امیرحسین حسین‌زاده و مهدی هاشم‌نژاد در این فهرست ثبت شده‌اند تا تیم امید بتواند از سهمیه بازیکنان بزرگسال خود در مسابقات ناگویا استفاده کند. با این شرایط، دیگر امکان اضافه شدن نام بیرانوند به فهرست ثبت‌شده وجود ندارد و به این ترتیب شایعات مطرح‌شده درباره حضور او در بازی‌های آسیایی منتفی خواهد بود.

از سوی دیگر، انتخاب بازیکنان تیم امید برای ناگویا صرفاً با هدف حضور در این مسابقات انجام نشده است. حسین عبدی از ابتدای حضورش در تیم امید، نگاه ویژه‌ای به مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۸ داشته و تلاش کرده ترکیبی را در اختیار داشته باشد که بتواند هسته اصلی تیم آینده او را تشکیل دهد.

در واقع سرمربی تیم امید قصد دارد بازیکنانی را از همین حالا زیر نظر داشته باشد که در سال‌های آینده نیز امکان همراهی با تیم امید و حضور در مسیر انتخابی المپیک ۲۰۲۸ را داشته باشند. به همین دلیل، بحث سن و شرایط سنی بازیکنان در انتخاب نفرات اعزامی به ناگویا اهمیت ویژه‌ای داشته است.

عبدی به دنبال آن است که تیمی را از همین حالا برای المپیک ۲۰۲۸ پرورش دهد. تیمی که بازیکنانش در مسابقات ناگویا تجربه بین‌المللی به دست بیاورند و در ادامه، همین نفرات بتوانند در رقابت‌های انتخابی المپیک نیز عصای دست او باشند.

بنابراین، برخلاف شایعاتی که از شب گذشته درباره حضور بیرانوند در تیم امید و استفاده احتمالی او از امتیاز معافیت سربازی مطرح شده، فهرست ثبت‌شده ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا تکلیف را روشن کرده است: نام بیرانوند در این لیست نیست.

در خط دروازه نیز محمد خلیفه، دروازه‌بان آلومینیوم اراک و تیم ملی ایران، در کنار ادیب زارعی از جمله گزینه‌های اصلی حسین عبدی برای حضور در مسابقات ناگویا خواهند بود. به این ترتیب، این دو گلر در فهرست دروازه‌بانان تیم امید قرار دارند و انتظار می‌رود در جریان رقابت‌های آسیایی فرصت حضور در ترکیب و دفاع از دروازه ایران را پیدا کنند.




 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۱۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات
۲۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تیم منتخب هفته دوم؛‌ به وقت اثبات

پایگاه خبری فوتبالی- پرونده هفته دوم با صعود پرسپولیس به صدر جدول بسته شد. قرمزها در کنار استقلال و تراکتور، هر 6 امتیاز را گرفته‌اند برخلاف نساجی و استقلال خوزستان که در حسرت آن هستند.به گزارش فوتبالی، تیم منتخب این هفته را مردانی تشکیل داده‌اند با عملکردهای فردی بسیار درخشان. آنها با انجام وظایف‌شان به بهترین شکل ممکن، تیم‌شان را به سمت بردن و امتیاز گرفتن هل دادند.* حجت صدقییک نمایش درخشان دیگر از گلری که سالهاست پشت خط مانده. آن دو واکنش طلایی صدقی بخصوص در ریباند هر دو ضربه، اجازه داد چادرم ...,تیم منتخب,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۲۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
۲۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال


 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۲۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.

 تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی
۲۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی تارتار به جمع مربیان پرسپولیسی اضافه شد که لیگ را با 6 امتیاز شروع کردند.به گزارش فوتبالی، مهدی تارتار در دومین هفته لیگ برتر هم عملکرد موفقی داشت و توانست استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کند. تارتار با این پیروزی هر شش امتیاز ممکن را به دست آورد تا در جمع مربیانی از پرسپولیس قرار بگیرد که لیگ را با دو برد متوالی در ابتدای فصل آغاز کردند. در ادامه فهرست این مربیان را مرور می‌کنیم.علی پروینپروین اولین مربی پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر بود که توانست به 6 امتیاز در ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,مهدی تارتار,علی پروین,وینگو بگوویچ,افشین قطبی,برانکو ایوانکوویچ,یحیی گل‌محمدی