قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

با تیم‌های بدهکار بیش از حد مماشات می‌شود؛ کیفیت فنی لیگ با ۱۰ تیم بهتر است - پارس فوتبال

مربی بین‌المللی والیبال ایران با تاکید بر اینکه بدهکاری کار پسندیده ای نیست، گفت: این موضوع اخلاقی است و ربطی به فدراسیون یا باشگاه ندارد.
 با تیم‌های بدهکار بیش از حد مماشات می‌شود؛ کیفیت فنی لیگ با ۱۰ تیم بهتر است - پارس فوتبال



۱۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

روایت بهمنی از تورنمنت سه جانبه؛ امید داشتیم ای‌اف‌سی قبول کند!

پایگاه خبری فوتبالی- توضیح سخنگوی سازمان لیگ درباره تورنمنت سه‌جانبه، فقط عمق فاجعه را بیشتر کرد.

به گزارش فوتبالی، ماجرای تورنمنت سه‌جانبه‌ای که برای تعیین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد، یکی از اتفاقاتی بود که ضربه بدی به اعتبار فدراسیون فوتبال ایران زد.

تا همین چند روز پیش، شاید این احتمال وجود داشت که نامه‌های فدراسیون به کنفدراسیون فوتبال آسیا تاثیری داشته باشد اما در نهایت قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و این تیم گل‌گهر سیرجان بود که رسما به عنوان نماینده ایران در این مسابقات معرفی شد.

به این ترتیب رسما تورنمنت سه‌جانبه و قهرمانی تیم چادرملو در آن مسابقات هیچ ارزش و اعتباری نداشتند و تاثیری هم در انتخاب نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو نداشتند.

دیشب حجت‌الله بهمنی در تماس تلفنی با برنامه فوتبال برتر، درباره موضوعات مختلفی حرف زد و ماجرای تورنمنت سه‌جانبه هم یکی از این موضوعات بود.

سخنگوی سازمان لیگ گفت: «تصمیم برگزاری این تورنمنت توسط فدراسیون فوتبال گرفته شد و نامه‌های بین المللی هم توسط فدراسیون ارسال می‌شود. به نظر من، این که این اتفاق را به گردن دبیر کل بیندازیم و یا یک فرد را مقصر بدانیم درست نیست. این پروسه‌ای بوده که مصوب و اجرا شد، به این امید که تیم قهرمان را به ای‌اف‌سی معرفی کنند و ای‌اف‌سی هم آن را بپذیرد. نامه‌نگاری هم شد ولی کنفدراسیون فوتبال آسیا در نهایت قبول نکرد و نظر خودش را داد و تیم گل‌گهر به عنوان نماینده ایران معرفی شد.»

توضیحات بهمنی درباره این ماجرا عجیب است! او مدعی شده که ای‌اف‌سی در نهایت نظر خودش را داده اما واقعیت این است که ای‌اف‌سی طبق قانون عمل کرده و این فدراسیون فوتبال ایران بوده که اصرار داشته نظر خودش مورد پذیرش واقع شود که طبیعتا امکانش فراهم نبوده است.


۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

تنها راه صعود خاتون بم به لیگ قهرمانان زنان آسیا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ الاتحاد اردن با برتری پرگل ۵-۱ مقابل زسکا تاجیکستان، ۴ امتیازی شد و به‌دلیل گل زده بیشتر بالاتر از خاتون در صدر گروه E قرار گرفت.

حالا نماینده ایران برای صعود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان زنان آسیا، چاره‌ای جز برد مقابل الاتحاد ندارد؛ دیداری که یکشنبه اول شهریور، ساعت ۱۵:۳۰ برگزار می‌شود.


۱۴ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فدراسیون فوتبال استرالیا مقصد جدید عضو ایرانی ای اف سی؛ رحمانی از AFC رفت!

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس خبرهایی که به فوتبالی رسیده است، شاهین رحمانی عضو ایرانی ای اف سی، که سال‌ها در کنفدراسیون فوتبال آسیا، مسئولیت‌های مختلفی داشت از این کنفدراسیون جدا شده است .

به گزارش فوتبالی، اهالی فوتبالی در ایران و به ویژه آنها که فوتبال را جدی‌تر و از حدود سه ده پیش دنبال می‌کنند شاهین رحمانی را به عنوان یک روزنامه نگار می‌شناسند. رحمانی در دورانی که در تاریخ ایران به دوره اصلاحات معروف است بیشتر شناخته شد .

او سردبیر هفته نامه موفق و خواندنی «تماشاگران امروز» که خیلی از خبرنگاران و روزنامه نگاران سرشناس ایران عضو تحریریه‌اش بودند و اغلب‌شان هم در عرصه رسانه و هم در عرصه هنر به موفقیت‌های بزرگی رسیدند، بود .

او در دولت اصلاحات سردبیر روزنامه ایران ورزشی هم شد که روزنامه تخصصی ورزشی ارگان رسمی دولت بود. رحمانی در همین دوران با محسن صفایی فراهانی که رییس فدراسیون فوتبال بود آشنا شد و همین آشنایی مسیر زندگی حرفه‌ای او را تغییر داد .

صفایی فراهانی با روابطی که در  AFC  داشت رحمانی را به این سازمان معرفی کرد و همین مساله سرآغاز حضور چند ساله رحمانی در کنفدراسیون فوتبال آسیا شد. رحمانی پس از استخدام و به دلیل حضور در دفتر کارش در کوالالامپور، به مالزی رفت .

او حدود 23 سال در  AFC  بود و البته فعالیتش را در بخش رسانه ای آغاز کرد و سپس به کمیته مسابقات و صدور مجوز حرفه ای این سازمان رفت. همین مساله باعث شد او چند بار به همراه «سوزوکی» رییس ژاپنی کمیته مجوز حرفه‌ای  AFC  به ایران سفر کند. آخرین خبری که از رحمانی داشتیم این بود که او در بخش امنیت کنفدراسیون فوتبال آسیا کار می کرد .

او عضو معتمد  AFC  بود و به همین دلیل بیش از دو دهه در این سازمان فعالیت کرد و ماموریت‌های زیادی را در کشورهای مختلف قاره آسیا به سرانجام رساند. رحمانی همچنین به نوعی و البته غیرمستقیم و گاهی اوقات مستقیم کانال ارتباطی فدراسیون فوتبال ایران با  AFC  بود .

حالا اما بعد از بیش دو دهه کار در  AFC  رحمانی خودش تصمیم به قطع همکاری با این نهاد گرفت و استعفا کرد. استعفای او هم پذیرفته شد و حالا او به استرالیا رفته و ظاهرا  در بخش برگزاری مسابقات فوتبال فدراسیون استرالیا عضو این فدراسیون شده است.




 عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد

فدراسیون کیپ‌ورد سرمربی جدید خود را معرفی کرد. آدینیلسون فونسکا، برونو ریس، آنتونیو لیته و فیلیپه نتو اعضای کادر فنی هستند.

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد
۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش

سردار دورسون، مهاجم سابق پرسپولیس، پس از پیروزی ۴-۱ تیم سابقش مقابل استقلال خوزستان، خوشحالی خود را ابراز کرد.