قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۳ ساعت قبل

برد چهار بر صفر النصر برابر الریاض با درخشش کریستیانو رونالدو

کریستیانو رونالدو در نخستین حضور خود برای النصر در فصل جدید گلزنی کرد تا زردپوشان ریاض با یک پیروزی پرگل به صدر جدول لیگ عربستان بازگردند.
 برد چهار بر صفر النصر برابر الریاض با درخشش کریستیانو رونالدو



۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

صدرنشینی النصر با گلزنی رونالدو نیو‌فیس!

به گزارش ایلنا، النصر در هفته دوم لیگ روشن عربستان در ورزشگاه شاهزاده فیصل بن فهد مهمان الریاض بود و با نتیجه چهار بر صفر به پیروزی رسید. این برد، دومین پیروزی متوالی شاگردان آنژه پوستکوگلو در لیگ بود.

عبدالاله العمری در دقیقه ۱۸ روی ارسال کرنر آنجلو گابریل با ضربه سر گل نخست را به ثمر رساند. آنجلو در اولین دقیقه وقت‌های تلف‌شده نیمه اول، ارسال زمینی کینگزلی کومان را به گل دوم تبدیل کرد تا النصر با برتری دو بر صفر راهی رختکن شود.

فشار النصر در نیمه دوم ادامه پیدا کرد و ژوائو فلیکس در دقیقه ۵۸ پس از حرکت درون محوطه جریمه و شوت زمینی، سومین گل تیمش را زد. چهار دقیقه بعد پوستکوگلو کریستیانو رونالدو را به جای عبدالله الحمدان وارد زمین کرد تا کاپیتان پرتغالی نخستین بازی خود در فصل جدید را انجام بدهد.

رونالدو که در پیروزی سه بر صفر مقابل الفتح در هفته نخست لیگ و برد چهار بر یک برابر الدرعیه در جام پادشاهی غایب بود، برای زدن نخستین گل فصل زمان زیادی نیاز نداشت. او در دقیقه ۸۳ ارسال زمینی ایمن یحیی را با پای چپ وارد دروازه کرد و پیروزی چهار بر صفر النصر را کامل کرد.

النصر با این نتیجه شش امتیازی شد و به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به الهلال، صدر جدول را از رقیب همشهری خود پس گرفت. الریاض نیز پس از تحمل دومین شکست متوالی، بدون امتیاز در رتبه هجدهم و انتهایی جدول قرار گرفت. انتهای پیام/


۴ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رونالدو با گل استارت زد

به گزارش آفتاب نیوز،

در ادامه هفته دوم لیگ عربستان یک بازی برگزار شد.

در این بازی النصر مدافع عنوان قهرمانی مهمان تیم الریاض بود و توانست با ۴ گل به پیروزی برسد.

کریستیانو رونالدو در این بازی نیمکت نشین بود. او در دقیقه ۶۲ برای نخستین بار در فصل جاری به میدان رفت و توانست در دقیقه ۸۳ گل چهارم تیمش را به ثمر برساند.

رونالدو در هفته نخست به میدان نرفت و بعد از بازگشت به میادین توانست گلزنی کند.

النصر با پیروزی که در این بازی به دست آورد با ۶ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به الهلال در صدر جدول رده‌بندی قرار گرفت.

 


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

فیلم گل چهارم النصر به الریاض توسط کریستیانو رونالدو؛ گل شماره ۹۷۷

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کریستیانو رونالدو در نخستین بازی رسمی خود پس از جام جهانی، بار دیگر در ترکیب النصر درخشید و موفق به گلزنی شد.

النصر در دیدار برابر الریاض نمایش هجومی خوبی ارائه داد و در ادامه این مسابقه، رونالدو موفق شد گل چهارم تیمش را به ثمر برساند. این گل برای ستاره پرتغالی اهمیت ویژه‌ای داشت؛ چرا که شمار گل‌های دوران حرفه‌ای او را به عدد ۹۷۷ رساند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

رونالدو که همچنان یکی از مهم‌ترین چهره‌های فوتبال جهان به شمار می‌رود، پس از حضور در جام جهانی، در نخستین بازی رسمی خود برای النصر بار دیگر توانایی گلزنی‌اش را به نمایش گذاشت و نقش خود را در خط حمله این تیم ایفا کرد.

رسیدن به ۹۷۷ گل در دوران حرفه‌ای، یک رکورد قابل توجه برای رونالدو محسوب می‌شود و او همچنان به دنبال نزدیک شدن به رکورد تاریخی هزار گل است؛ هدفی که در سال‌های اخیر بارها درباره آن صحبت کرده است.

انتهای پیام/




 خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!
۱۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خبر خیلی خوب برای استقلالی‌ها در دربی؛ جا برای پرسپولیسی‌ها کم است!

سخنگوی سازمان لیگ با تشریح آخرین وضعیت محرومیت تماشاگران تراکتور و پرسپولیس، درباره سهم هواداران در دربی پایتخت و قیمت بلیت مسابقات لیگ برتر نیز توضیح داد.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوتبال زیر و رو می‌شود: جام جهانی 96 تیمی و خاص!

یوفا و کونکاکاف مخفیانه در حال مذاکره هستند تا یک لیگ ملتهای مشترک 96 تیمی ایجاد کنند و آسیا هم ممکن است به این تورنمنت بپیوندد.