قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

کالاس روسیه را تهدید کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد این اتحادیه قصد دارد طی ماه‌های آینده دامنه تحریم‌های اعمال‌شده علیه روسیه را به‌طور قابل‌توجهی گسترش دهد.
 کالاس روسیه را تهدید کرد

 کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی «دی‌ولت» گفت: «تحریم‌های اتحادیه اروپا تاکنون هزینه سنگینی به روسیه تحمیل کرده و بیش از یک تریلیون یورو (۱.۱۶ تریلیون دلار) از منابع مورد استفاده ماشین جنگی روسیه را از این کشور گرفته است. من در پاییز، گسترده‌ترین فهرست تحریم‌ها از زمان آغاز جنگ را ارائه خواهم کرد.»

او افزود: «پس از تصویب، این تحریم‌ها بلافاصله تعداد کل نهادهای روسی تحت تحریم را یک‌سوم افزایش خواهد داد. فشار باید همچنان افزایش یابد تا مسکو به جنگ خود پایان دهد.»

کالاس درباره زمان دقیق اجرای این بسته تحریمی یا جزئیات آن توضیح بیشتری ارائه نکرد.

اتحادیه اروپا پیش‌تر در ماه ژوئیه، جدیدترین بسته تحریمی خود علیه روسیه را به دلیل جنگ در اوکراین تصویب کرده بود که محدودیت‌هایی را علیه بخش بانکی و شبکه‌های ارزهای دیجیتال این کشور اعمال می‌کرد.

 



۲ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

آینده کریدور شمال-جنوب؛ از یک ظرفیت جغرافیایی تا یک مزیت اقتصادی واقعی

آینده کریدور شمال-جنوب؛ از یک ظرفیت جغرافیایی تا یک مزیت اقتصادی واقعی

کریدور شمال–جنوب در سال‌های آینده می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مسیرهای بازتعریف تجارت میان آسیا، قفقاز، روسیه و اروپا تبدیل شود و برای ایران، این فرصت را فراهم می‌کند تا موقعیت جغرافیایی خود را به یک مزیت اقتصادی واقعی تبدیل کند که با تحقق آن، درآمد ترانزیتی، سرمایه‌گذاری و نقش ایران در زنجیره تأمین منطقه‌ای افزایش می‌یابد. آینده این کریدور به تکمیل زنجیره‌ای از بنادر جنوبی ایران، شبکه ریلی و جاده‌ای، قفقاز و روسیه بستگی دارد و پروژه‌هایی مانند راه‌آهن رشت–آستارا، توسعه بنادر و هوشمندسازی گمرک می‌توانند زمان و هزینه حمل‌ونقل را کاهش دهند و ایران را به مرکزی برای خدمات لجستیکی و توزیع کالا تبدیل کنند.

با این حال، رقابت برای جذب جریان تجارت اوراسیا شدید خواهد شد و مزیت ایران تنها به کوتاه‌تر بودن مسیر خلاصه نمی‌شود؛ امنیت، ثبات قوانین، سرعت گمرک و کیفیت خدمات نیز تعیین‌کننده هستند. آینده این کریدور دو سناریو دارد: در سناریوی نخست، با تکمیل زیرساخت‌ها، ایران به یکی از گره‌های اصلی تجارت تبدیل می‌شود؛ در سناریوی دوم، اگر توسعه با سرعت لازم پیش نرود، کشورهای دیگر سهم بیشتری از این جریان را جذب می‌کنند. سرنوشت این کریدور به توانایی ایران در ایجاد شبکه‌ای از زیرساخت، قانون، فناوری و سرمایه‌گذاری بستگی دارد تا جغرافیا به یکی از منابع مهم قدرت اقتصادی ایران تبدیل شود.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۲ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

یورش جنگندههای روسیه در آسمان شامگاه جمعه

یورش جنگنده‌های روسیه در آسمان شامگاه جمعه

در حمله‌ای سنگین بر فراز استان خارکف، خدمه نیروی هوافضای روسیه مواضع پیشروی موقت تیپ 159 مکانیزه اوکراین را با 5 بمب فاب-500 در هم کوبیدند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، ولادیمیر پوتین روز جمعه ریاست نشست شورای امنیت روسیه در کرملین را بر عهده داشت؛ نشستی که موضوع اصلی آن توسعه منطقه قطب شمال و تضمین امنیت این کشور در این محدوده بود.

این نشست برخلاف جلسه‌های پیشین شورای امنیت روسیه به‌صورت حضوری برگزار شد و سومین نشست حضوری پیاپی این شورا از ابتدای ماه اوت به شمار می‌رود. شماری از مقام‌های ارشد روسیه، از جمله نخست‌وزیر، رئیس شورای فدراسیون، معاون شورای امنیت، رئیس دوما و رئیس دفتر اجرایی ریاست‌جمهوری در این جلسه حضور داشتند.

وزیران دفاع، امور خارجه و کشور، رئیس سرویس امنیت فدرال و رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه نیز در نشست شورای امنیت شرکت کردند. یوری تروتنف، معاون نخست‌وزیر و نماینده رئیس‌جمهور در منطقه فدرال خاور دور، و نیکولای پاتروشف، دستیار رئیس‌جمهور، گزارش‌هایی درباره مسائل نظامی و سیاسی مرتبط با قطب شمال ارائه کردند.

برگزاری این نشست یک روز پس از اظهارات سفیر روسیه در سوئد انجام شد. سرگئی بلی‌یف مدعی شده بود استکهلم از افزایش حضور ناتو در قطب شمال حمایت می‌کند و این منطقه را به عرصه‌ای برای رقابت با روسیه تبدیل کرده است.

الکساندر گروشکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه، نیز پیش‌تر اعلام کرده بود مسکو به‌زودی درباره نحوه پاسخ‌گویی به چالش‌های ناتو در قطب شمال تصمیم‌گیری خواهد کرد.

ایرینا استرلنیکووا، مدیر مرکز مطالعات میان‌رشته‌ای قطب شمال در مدرسه عالی اقتصاد روسیه، گفت آمریکا در تلاش است نفوذ دیگر بازیگران اصلی در این منطقه را محدود کند. او در عین حال، کمبود ظرفیت ناوگان یخ‌شکن آمریکا را یکی از موانع اصلی واشنگتن برای گسترش حضور خود در قطب شمال دانست.

به گفته این پژوهشگر، توسعه ناوگان یخ‌شکن‌های دیزلی متوسط برای فعالیت گسترده در شرایط دشوار قطب شمال کافی نیست و آمریکا برای حضور مؤثر در این منطقه به ناوگانی کامل و مجهز نیاز دارد.

ناوگان شمالی روسیه در شهر سورومورسک، واقع در منطقه مورمانسک، مستقر است و در بنادر دیگر این منطقه و استان آرخانگلسک نیز پایگاه دارد. حفاظت از تمامیت ارضی روسیه و حفظ آمادگی نیروهای راهبردی هسته‌ای از جمله مأموریت‌های این ناوگان اعلام شده است.

ناوگان شمالی روسیه علاوه بر یگان‌های دریایی، نیروهای زمینی، ساحلی، هوایی و پدافند هوایی را نیز دربرمی‌گیرد و در دسامبر ۲۰۱۵ تشکیل شد.

ولادیمیر پوتین هفتم فروردین ۱۴۰۴ در سفر به مورمانسک، این شهر را بندر اصلی ناوگان یخ‌شکن‌های هسته‌ای روسیه معرفی کرده بود. او همچنین گفت قدرتمندترین بخش ناوگان شمالی روسیه در شبه‌جزیره کولا، نزدیک مرزهای فنلاند و نروژ، مستقر است و امنیت مرزهای قطبی این کشور را تأمین می‌کند.

پوتین در همان سفر، با اشاره به طرح‌های مطرح‌شده از سوی دونالد ترامپ برای الحاق گرینلند به آمریکا، گفته بود واشنگتن به‌طور مستمر منافع ژئوپلیتیکی، نظامی و اقتصادی خود را در منطقه شمالگان دنبال خواهد کرد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست

نماینده حزب حاکم گرجستان اعلام کرد تفلیس تصمیم‌های سیاست خارجی خود را بر اساس منافع ملی اتخاذ می‌کند و همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران را نپذیرفته است.

 تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا

ترامپ نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

 روسیه: پیشنهادهای جدید صلح اوکراین باید با واقعیت‌های میدانی منطبق باشد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: پیشنهادهای جدید صلح اوکراین باید با واقعیت‌های میدانی منطبق باشد

معاون وزیر خارجه روسیه با اعلام آمادگی مسکو برای بررسی پیشنهادهای جدید درباره پایان جنگ اوکراین، گفت که هر طرحی برای حل‌وفصل این بحران باید با واقعیت‌های میدانی سنجیده شود.

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نامزد حامی فلسطین، رقیبش که مورد حمایت «لابی اسرائیل» در کالیفرنیا بود شکست داد

عایشه وهاب، دموکرات مترقی، در انتخابات ویژه برای کرسی کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا، پیروزی چشمگیری به دست آورد و ملیسا هرناندز را در رقابتی که با هزینه‌های قابل توجه گروه‌های لابی طرفدار اسرائیل مشخص شده بود، شکست داد.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.