قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۳ ساعت قبل

واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.
 واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران

 چین به تازه‌ترین اقدام خصمانه آمریکا علیه ایران و اعلام تشدید جنگ اقتصادی واشنگتن علیه تهران از سوی ترامپ واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار به حل مسئله کمکی نخواهد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز در تازه ترین اظهار نظر علیه ایران مدعی شد که ویرانگرترین عملیات اقتصادی علیه ایران را اعلام کرده و این اقدام تاکنون علیه هیچ کشوری اتخاذ نشده است.

وی که تاکنون هیچ یک از طرح هایش برای تسلیم ایران کارساز نبوده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوایی بی‌سابقه علیه ایران خواهد بود.

ترامپ برای توجیه ناکامی خود در عملیات نظامی و نیز محاصره دریایی ظالمانه علیه ایران مدعی شد که این اقدامات تاریخی، حرکت ایران را فلج خواهد کرد و توانایی این کشور برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را از بین خواهد برد.

 



 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

به گزارش برنا، به نقل از شینهوا، لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک نشست خبری پس از اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر برنامه‌هایی برای آغاز آنچه که او «شدیدترین عملیات اقتصادی» علیه ایران توصیف کرد، گفت که چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد گام‌های مسئولانه‌ای بردارند و مسئله را از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

انتهای پیام/



 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۵۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

ایران آنلاین:

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در یک نشست خبری پس از اعلام دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر برنامه‌هایی برای آغاز آنچه که او «شدیدترین عملیات اقتصادی» علیه ایران توصیف کرد، گفت که چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد گام‌های مسئولانه‌ای بردارند و مسئله را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند. /ایسنا
انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.
 سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است
سایت پارس فوتبال

سیدمهران موسوی مدافع آلومینیوم: موقعیت زیاد می‌سازیم و تیم‌مان عالی است

سیدمهران موسوی مدافع تیم فوتبال آلومینیوم اراک می‌گوید با وجود تساوی مقابل چادرملو، از عملکرد تیمشان راضی است.
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد
سایت رکنا

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد

جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.
 آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. ترامپ با ذوق
 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی
سایت تابناک

ناصر تقوایی گفت تو بدشانس ترین هنرپیشه مملکتی

اکبر معززی با لحنی پر از حسرت و صمیمیت، از روزهای سخت تولید فیلم «ایران» به کارگردانی ناصر تقوایی می‌گوید. روزهایی که سینما با خون‌دل ساخته می‌شد؛ روزهای بدو...