قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱ ساعت قبل

وضعیت اضطراری یک هواپیمای آمریکایی در تنگه هرمز

به نوشته اسپوتنیک یک فروند هواپیمای هشدار زودهنگام آمریکایی هنگام پرواز در نزدیکی خلیج فارس و تنگه هرمز، کد اضطراری ۷۷۰۰ را فعال کرد.
 وضعیت اضطراری یک هواپیمای آمریکایی در تنگه هرمز

بر اساس داده‌های پروازی، این هواپیما پس از اعلام وضعیت اضطراری، ارتفاع خود را از بیش از ۶۷۰۰ متر به حدود ۵۴۰۰ متر کاهش داد و به سمت غرب تغییر مسیر داد.

همزمان، سه فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی از نوع «KC-۴۶A پگاسوس» نیز در محدوده تنگه هرمز و امارات در حال پرواز بودند.

 



۱۸ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

رایزنی تلفنی فیدان با وزرای خارجه مصر و عربستان/ محور گفت‌وگوها چه بود؟

اقتصاد۲۴-آناتولی گزارش داد، هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه با بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر و فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی تلفنی گفت‌و‌گو کرد.

فیدان در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی، نوشت که به عنوان بخشی از تماس‌های دیپلماتیک خود در مورد آخرین تحولات منطقه، با همتای مصری و عربستانی خود گفتگوی تلفنی کرده است.

وی در این خصوص گفت: در گفتگوهایمان، موانع اجرای طرح صلح غزه و گام‌هایی که می‌توانیم برداریم را ارزیابی کردیم.

فیدان همچنین افزود که آنها در مورد آخرین تحولات سوریه گفت‌و‌گو و بر حمایت قوی خود از برقراری صلح و ثبات در این کشور تأکید کردند.

وی افزود که آنها همچنین وضعیت تنگه هرمز و آخرین تحولات مذاکرات جاری بین کشور‌های دخیل در این درگیری را ارزیابی کردند.

فیدان اضافه کرد که طرفین گفتند: به عنوان ۳ کشور برادر که خواهان صلح و رفاه در منطقه خود هستیم، به تقویت همکاری و هماهنگی خود در همه زمینه‌ها ادامه خواهیم داد. منبع: مهر


۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

جدیدترین داده‌های کپلر درباره تعداد شناورهای عبوری از تنگه هرمز

اقتصاد۲۴- داده‌های شرکت کپلر (Kpler) که در زمینه ردیابی حرکت کشتی‌ها فعالیت می‌کند نشان می‌دهد حرکت آنها در تنگه هرمز به شدت کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، طی روز شنبه گذشته تنها ۷ شناور از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

پولیتیکو پیشتر در گزارشی نوشته بود که دولت ترامپ مدعی است که تنگه هرمز برای تجارت باز است و عبور و مرور نفتکش‌ها در جریان است. این در حالی است که ردیاب‌های بازار تصویر نه چندان خوش‌بینانه‌ای را نشان می‌دهند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار‌ها مدعی شده است که نفت آزادانه از طریق تنگه هرمز جریان دارد. اما کارشناسان می‌گویند که نمی‌توان به ارقام دولت ترامپ اعتماد کرد، زیرا هیچ داده‌ای وجود ندارد که نشان دهد واقعاً حجم نفت از طریق تنگه هرمز در حال حرکت است. منبع: مهر


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

هشدار نخست‌وزیر عراق درباره چالش بسته شدن تنگه هرمز و تأثیر آن بر اقتصاد کشور

صفحه سیاست-

به گزارش امروز جمعه خبرگزاری واع، علی الزیدی نخست وزیر عراق در هشتمین دوره کنفرانس بین المللی گفتگوی بغداد گفت: عراق در دوره ای دشوار قرار دارد و ما برای حل مشکلات اقتصادی، راههای متعددی در اختیار داریم. دولت در حال کار بر فعال سازی گذرگاههای مرزی و اتخاذ راههای برای مقابله با چالش های اقتصادی است. وی بیان کرد: بسته شدن تنگه هرمز یک چالش بزرگ محسوب می شود. دولت به زودی پیش نویس قانون بودجه را به پارلمان ارسال خواهد کرد. برای مقابله با چالشهای اقتصادی، برنامه های اصلاحی در نظر گرفته شده است.

نخست وزیر عراق اعلام کرد: دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور بیش از یک راهکار در اختیار دارد و ما در حال کار بر اتخاذ اقدامات لازم برای مدیریت شرایط جاری و حفظ ثبات اقتصاد عراق هستیم. ما توانستیم پرداخت حقوق کارکنان را تضمین و مسیرهای جایگزینی برای صادرات نفت ایجاد کنیم. ما برنامه بودجه را که نقشه راه آینده اقتصادی عراق خواهد بود، ارائه خواهیم کرد.

الزیدی درباره موضوع انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد: تمام نیروهای سیاسی کاملا بر ضرورت پیشبرد عملیات انحصار سلاح در دست دولت توافق دارند و کار برای تدوین سازوکارهای تحویل سلاح و پایان دادن کامل به این وضعیت در جریان است.

نخست وزیر عراق گفت: هیچ نیت یا احتمالی برای هیچگونه وقوع درگیری نظامی وجود ندارد و به دشمنان عراق اجازه نمی دهیم که از هیچ فرصتی استفاده کنند. هیچ گونه عقب نشینی و بازگشتی از موضوع مبارزه با فساد وجود ندارد و دولت از حمایت گسترده نیروهای سیاسی برخوردار است. ما در حال کار بر توسعه صادرات نفت از طریق بندر جیهان ترکیه هستیم و کار بر صادرات از طریق بانیسان و العقبه در جریان است.

الزیدی بیان کرد: ما در حال تلاش برای افزایش سهمیه صادراتی عراق از طریق اوپک هستیم و می کوشیم تا ظرف ۶ سال آن را به ۸ تا ۱۰ میلیون بشکه در روز برسانیم. عراق به نمایندگی از منطقه و جهان با داعش تروریستی مبارزه کرد و منصفانه است که سهمی از صادرات نفت خام را دریافت کند که با جمعیت و ذخایر نفتی اش متناسب باشد. عراق فرصت ها، منابع اراده لازم برای غلبه بر چالش ها را دارد.

الزیدی تاکید کرد: ما از تبدیل نقش عراق از صحنه ای برای منازعه به پل ارتباطی برای مذاکره و تفاهم حمایت کردیم و جایگاه و وزن کشورمان، نقشی تاثیرگذار و تعیین کننده در ثبات منطقه دارد. عراق کشوری مهم در منطقه است و قطع روابط با کشورهای عربی و منطقه‌ای غیرممکن است. ما تمایل شدیدی برای گشایش به سوی عراق احساس کرده‌ایم. عراق در حال حرکت به سمت تبدیل شدن به کشوری باثبات و قدرتمند از نظر توسعه و اقتصاد است.

 




 انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

انکار جنایت در پرونده قتل شهید کمندی

اتهامم را قبول ندارم چون من اصلا نارنجک همراه نداشتم...

 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 نسخه جدید تحلیل‌گر صداوسیما: برویم خلیج فلوریدا را مین گذاری کنیم
۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

نسخه جدید تحلیل‌گر صداوسیما: برویم خلیج فلوریدا را مین گذاری کنیم

خوش چشم، تحلیل گر دائمی صداوسیما:۵ _۶ تا مین دریایی هوشمند ببریم و در خلیج فلوریدا بندازیم تا این تنگه استراتژیک آمریکا را ببندیم و آن ها را به مصیبت بیندازیم!

 غرویان: برخی تحت عنوان مقابله با نفوذ دنبال فشار بر مردم هستند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

غرویان: برخی تحت عنوان مقابله با نفوذ دنبال فشار بر مردم هستند

یک استاد حوزه علمیه قم با اشاره به طرح مقابله با نفوذ گفت: به جای اینکه بحث نفوذ در رده‌های بالاتر بررسی شود، همان‌طور که وزیر امور خارجه مسئله حفره‌های امنیتی را مطرح کردند، چرا بار این قوانین ابتدا متوجه مردم می‌شود و این دایره بسته می‌شود که هر قدمی که مردم قرار است بردارند، برایش جرم‌انگاری می‌شود؟

 پزشکیان:  جنگ باید به پایان برسد؛ بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین 130 هزار تومانی بخرد و بعد آن را 1500 تومان بفروشد/ کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند
۱ ساعت قبل / سایت جماران

پزشکیان: جنگ باید به پایان برسد؛ بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم جنگ را پایان دهیم/ چه کسی گفته دولت باید بنزین 130 هزار تومانی بخرد و بعد آن را 1500 تومان بفروشد/ کسانی که در آن سوی مرزها دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند ایرانی نیستند

پزشکیان با بیان اینکه جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.