قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

هیچ دیپلماتی حق مداخله در امور داخلی ایران را ندارد

عضو هیأت‌رئیسه مجلس با اشاره به حضور دو دیپلمات فرانسوی در محل قرار متهمان یک پرونده امنیت، گفت: روابط دیپلماتیک به معنای اعطای اختیار برای دخالت در امور داخلی کشور نیست و اگر ادعاهای مطرح‌شده در روند قضایی اثبات شود، دولت فرانسه باید درباره رفتار نمایندگان خود پاسخگو باشد.
 هیچ دیپلماتی حق مداخله در امور داخلی ایران را ندارد
محمد رشیدی، عضو هیأت‌رئیسه مجلس، در گفت‌وگو با همشهری با اشاره به اطلاعیه وزارت اطلاعات درباره حضور غیرقانونی دو دیپلمات فرانسوی در محل قرار متهمان یک پرونده نفوذ و مداخله خارجی، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره به اصول و قواعد دیپلماتیک پایبند بوده، اما این به معنای آن نیست که یک دیپلمات خارجی بتواند از موقعیت خود برای مداخله در امور داخلی کشور استفاده کند.

وی افزود: آنچه وزارت اطلاعات درباره این پرونده اعلام کرده، موضوعی قابل تأمل است؛ به‌ویژه آنکه طبق این اطلاعیه، حضور دیپلمات‌های فرانسوی در محل قرار متهمان همزمان با اجرای دستور قضایی برای بازداشت آنها صورت گرفته است.

رشیدی ادامه داد: روابط دیپلماتیک برای تسهیل ارتباط میان دولت‌هاست، نه ایجاد پوششی برای ارتباطات پنهانی و مداخله در امور داخلی کشور میزبان. اگر آنچه در اطلاعیه وزارت اطلاعات مطرح شده در روند تحقیقات و رسیدگی قضایی اثبات شود، دولت فرانسه باید درباره عملکرد نمایندگان خود توضیح دهد.

عضو هیأت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: موضوع نفوذ و دخالت خارجی از جمله مسائل مهم امنیت ملی است و دستگاه‌های مسئول باید بدون ملاحظه و با دقت ابعاد این پرونده را بررسی کنند. امنیت و استقلال کشور موضوعی نیست که بتوان درباره آن مسامحه کرد.

وی با اشاره به شرایط جنگی کشور گفت: در چنین شرایطی طبیعی است که حساسیت دستگاه‌های امنیتی نسبت به هرگونه ارتباط مشکوک و فعالیت خارج از چارچوب دیپلماتیک افزایش پیدا کند. دشمن ممکن است از مسیرهای مختلف برای جمع‌آوری اطلاعات و اثرگذاری بر فضای داخلی کشور استفاده کند.

رشیدی تأکید کرد: پیام جمهوری اسلامی ایران روشن است؛ ارتباط و تعامل دیپلماتیک در چارچوب قوانین و مقررات پذیرفته است، اما هرگونه عبور از این چارچوب با واکنش متناسب جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.

وی افزود: مجلس نیز نسبت به حفظ استقلال و امنیت کشور حساس است و در صورت روشن شدن ابعاد بیشتر این پرونده، موضوع می‌تواند از مسیرهای قانونی و نظارتی مورد توجه قرار گیرد.



 شماره ۲۳۰۶ روزنامه سازندگی چهارشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

شماره ۲۳۰۶ روزنامه سازندگی چهارشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۸


 ماده کلیدی طرح مدیریت تنگه هرمز تصویب شد

ماده کلیدی طرح مدیریت تنگه هرمز تصویب شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، از تصویب ماده کلیدی طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس (شهید تنگسیری) خبر داد.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

دبیر شورای عالی امنیت ملی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکه ایکس نوشت: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید.

 عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست/ جنگ ۴۰ روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد

عراقچی: پزشکیان اصلاح طلب اصول گراست/ جنگ ۴۰ روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه جنگ ۴۰ روزه نگاه کشورهای منطقه را به ساختار امنیتی منطقه تغییر داد، گفت: جنگ اخیر نشان داد که نیروهای خارجی و پایگاه‌های خارجی نه‌تنها نتوانستند امنیت بیاورند، بلکه به عامل مخل امنیت تبدیل شدند.

 مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید-2

مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید-2

به گزارش جماران، هم‌زمان با ایام چهلمین روز تشییع و تدفین تاریخی پیکر مطهر آقای شهید ایران، مراسم بزرگداشت رهبر شهید و خانواده ایشان در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

 واشنگتن پست: آمریکا در پی کاهش حضور نظامی در خلیج‌فارس پس از جنگ است

واشنگتن پست: آمریکا در پی کاهش حضور نظامی در خلیج‌فارس پس از جنگ است

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی درباره وضعیت نیروها و پایگاه‌های آمریکایی و خسارات وارده به آنها در پی جنگ بی دلیل و تجاوزکارانه علیه ایران گزارش داد: پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) به دنبال کاهش حضور نظامی در خلیج فارس پس از جنگ است.

 آمریکا ۱۷ ایرانی را به «نفوذ سایبری» متهم کرد

آمریکا ۱۷ ایرانی را به «نفوذ سایبری» متهم کرد

طبق ادعای دادستان‌های فدرال نیویورک، هکرهای وابسته به ایران، از سال ۲۰۱۳ به ۱۴۴ دانشگاه، ۴۲ شرکت بخش خصوصی، پنج نهاد فدرال و ایالتی و دست‌کم دو سازمان غیردولتی در ایالات متحده نفوذ کرده‌اند.

 قطر: بقایای یکی از خلبانان ایرانی را پیدا کردیم

قطر: بقایای یکی از خلبانان ایرانی را پیدا کردیم

رکنا سیاسی : سخنگوی وزارت امور خارجه قطر بیان کرد که بقایای پیکر خلبان ایرانی را در 28 اسفندماه پیدا کردیم.