قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

اظهارات تامل‌برانگیز؛ آمریکا وحشی‌گری نمی‌کند و حمله آمریکا به مدرسه میناب اثبات نشده!

اظهارات اخیر یکی از مدعیان اصلاحات، در انکار جنایت و وحشی‌گری آمریکا در بمباران مدرسه میناب و تکرار فرمول شکست‌خورده سازش، بار دیگر عمق خودتحقیری و نفوذ جریان غرب‌گرا را برملا کرد.
 اظهارات تامل‌برانگیز؛ آمریکا وحشی‌گری نمی‌کند و حمله آمریکا به مدرسه میناب اثبات نشده!

در شرایطی که دشمن تمام‌قد برای ضربه زدن به هویت و امنیت ملی صف‌آرایی کرده، انتشار سخنان «علی.ب» استاد بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی و از تحلیلگران جریان مدعی اصلاحات در نشست«بررسی توازن دیپلماسی و میدان در بزنگاه‌های تاریخ معاصر ایران»، بار دیگر پرده از عمق وادادگی جریان غرب‌گرا برداشت. 

وی با وقاحت تمام مدعی شده است که «ما راهی جز سازش نداریم»، «آمریکا کار وحشی‌گری نمی‌کند» و «حمله آمریکا به مدرسه میناب اثبات نشده است!»؛ اظهاراتی تامل‌برانگیز که بیش از آنکه تحلیل سیاسی باشد، امتداد مستقیم اتاق جنگ روانی واشنگتن در داخل کشور است.

ادعای بی‌بدیل بودن مسیر سازش در حالی مطرح می‌شود که این نسخه موهوم، بارها در طول چند دهه گذشته توسط دولت‌های مدعی اصلاحات آزموده شده و هر بار هزینه‌های سنگینی بر کشور تحمیل کرده است. در دهه ۸۰، توافق سعدآباد و تعلیق یکجانبه هسته‌ای در نهایت با محور شرارت خوانده شدن ایران پاسخ داده شد. در دهه ۹۰ نیز برجام که قرار بود فتح‌الفتوح باشد و ملت از سیب و گلابی‌هایش منتفع شوند، حاصلی جز خسارت محض و خروج یکجانبه آمریکا نداشت.

 امتداد همین خط در دولت فعلی نیز آزموده شد و نتیجه عملی آن چیزی جز جنگ ۱۲ روزه و نبرد ۴۰ روزه رمضان نبود؛ اتفاقاتی که ثابت کرد سازش‌کاری نه تنها مانع تهدید نیست، بلکه اشتهای دشمن را برای تجاوز بیشتر می‌گشاید.

در شرایطی که دشمن تمام‌قد برای ضربه زدن به هویت و امنیت ملی صف‌آرایی کرده، انتشار سخنان «علی.ب» استاد بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی و از تحلیلگران جریان مدعی اصلاحات در نشست«بررسی توازن دیپلماسی و میدان در بزنگاه‌های تاریخ معاصر ایران»، بار دیگر پرده از عمق وادادگی جریان غرب‌گرا برداشت. 

وی با وقاحت تمام مدعی شده است که «ما راهی جز سازش نداریم»، «آمریکا کار وحشی‌گری نمی‌کند» و «حمله آمریکا به مدرسه میناب اثبات نشده است!»؛ اظهاراتی تامل‌برانگیز که بیش از آنکه تحلیل سیاسی باشد، امتداد مستقیم اتاق جنگ روانی واشنگتن در داخل کشور است.

ادعای بی‌بدیل بون مسیر سازش در حالی مطرح می‌شود که این نسخه موهوم، بارها در طول چند دهه گذشته توسط دولت‌های مدعی اصلاحات آزموده شده و هر بار هزینه‌های سنگینی بر کشور تحمیل کرده است. در دهه ۸۰، توافق سعدآباد و تعلیق یکجانبه هسته‌ای در نهایت با محور شرارت خوانده شدن ایران پاسخ داده شد. در دهه ۹۰ نیز برجام که قرار بود فتح‌الفتوح باشد و ملت از سیب و گلابی‌هایش منتفع شوند، حاصلی جز خسارت محض و خروج یکجانبه آمریکا نداشت.

 امتداد همین خط در دولت فعلی نیز آزموده شد و نتیجه عملی آن چیزی جز جنگ ۱۲ روزه و نبرد ۴۰ روزه رمضان نبود؛ اتفاقاتی که ثابت کرد سازش‌کاری نه تنها مانع تهدید نیست، بلکه اشتهای دشمن را برای تجاوز بیشتر می‌گشاید.



۷ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد

تارنمای شبکه تلویزیونی جهانی چین به نقل از کنفرانس خبری امروز لین جیان و واکنش وی به مطالب ضد ایرانی اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از طرف‌های مربوطه خواست تا تنش‌ها بر سر ایران را از طریق سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

جیان گفت که تحریم‌ها و فشار به حل این مساله کمکی نمی‌کند.

وی افزود: چین از همه طرف‌های مربوطه می خواهد تا گام‌های مسئولانه‌ای برداشته و به دنبال یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک باشند.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.


۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

هشدار رابرت مالی به ترامپ: فشار اقتصادی بیشتر ایران را وادار به تسلیم نمی‌کند

به گزارش تجارت نیوز، «رابرت مالی» مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در توافق برجام و فرستاده ویژه دولت «جو بایدن» در امور ایران، در واکنش به تهدیدهای اقتصادی تازه «دونالد ترامپ» علیه ایران، راهبرد افزایش فشار اقتصادی بر تهران را زیر سوال برد و هشدار داد تشدید این سیاست ایران را به تسلیم وادار نخواهد کرد.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» مدعی شده بود: «کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی را که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده، (علیه ایران) اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوا در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.»

در واکنش به این اظهارات، مالی نوشت: «کمتر چیزی به اندازه این تصور فریبنده و مغالطه‌آمیز است که اگر فشار اقتصادی شکست خورده، فشار اقتصادی بیشتر موفق خواهد شد.»

او سپس ۲ سناریو را درباره واکنش احتمالی تهران مطرح کرد و نوشت: «ایران ممکن است تلاش کند این وضعیت را تحمل کند و امیدوار باشد ترامپ یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای دیگر انجام دهد؛ یا ممکن است واکنش تندی نشان دهد و تلاش کند درد و هزینه را گسترش دهد.»

مالی در پایان تأکید کرد فارغ از اینکه کدام سناریو رخ دهد، بی‌شک مردم ایران رنج خواهند کشید، اما تسلیم نخواهند شد.

منبع: ایسنا


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

لفاظی وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران

به نقل از الجزیره اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا در لفاظی جدید خود علیه ایران مدعی شد که سیاست خصمانه واشنگتن باعث می‌شود ایران با بزرگترین انزوای اقتصادی در تاریخ روبرو شود.

وی مدعی شد که زمان آن رسیده هم پیمانان ایران و دیگر کشورهای جهان دست از تعامل با نظام حاکم بر ایران بردارند.

بسنت بدون اشاره به ناکامی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز مدعی شد که این کشور کنترل تنگه را به دست دارد و مقادیر زیادی از نفت از این منطقه عبور می‌کند.

وی در ادامه لفاظی‌های خود گفت: ما شدیدترین تحریم‌ها را بر ایران تحمیل می‌کنیم و این اقدام باعث فروپاشی نظام خواهد شد!

این وزیر آمریکایی در ادامه تقلای کشورش برای کاهش قیمت نفت در اثر جنگ افروزی علیه ایران مدعی شد که قیمت نفت کاهش پیدا خواهد کرد.

لازم به ذکر است دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی از اقدامات اقتصادی خصمانه شدید علیه ایران خبر داده است.


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

خشم پنتاگون از افشاگری درباره یک بحران نظامی

شبکه سی بی اس گزارش داد، مقامات وزارت جنگ آمریکا در حال بررسی برکناری مکس لدرر، ناشر روزنامه نظامی استارز اند استرایپس، پیش از موعد بازنشستگی وی هستند. این اقدام پس از انتشار گزارش‌هایی درباره بحران ناو هواپیمابر لینکلن مطرح شده است.

بر اساس این گزارش مقامات آمریکایی گفته‌اند، مسئولان پنتاگون درباره برکناری لدرر پیش از بازنشستگی برنامه‌ریزی‌شده او گفت‌وگو کرده‌اند. هم‌زمان دولت دونالد ترامپ در حال تدوین طرحی برای بازسازی گسترده ساختار رسانه نظامی استارز اند استرایپس است که بخشی از بودجه آن از سوی مالیات‌دهندگان آمریکایی تأمین می‌شود.

لدرر که ۱۹ سال ریاست این روزنامه را بر عهده داشته، این هفته به همکارانش اعلام کرد که قصد دارد در ۳۰ سپتامبر بازنشسته شود. او دلیل این تصمیم را اختلافات اساسی با دولت ترامپ عنوان کرده است.

استارز اند استرایپس در سال‌های گذشته نیز گزارش‌هایی درباره مشکلات داخلی ارتش آمریکا منتشر کرده و از برخی سیاست‌ها و عملکرد فرماندهی نظامی این کشور انتقاد کرد.

این روزنامه اخیرا نیز گزارش‌هایی درباره جنگ در خاورمیانه و تأثیر آن بر نیروهای آمریکایی منتشر کرده است.

این رسانه از نخستین منابعی بود که درباره اعتراض خانواده‌های ملوانان ناو آبراهام لینکلن به مقامات نیروی دریایی آمریکا گزارش داد. خانواده‌ها از طولانی‌شدن مأموریت این ناو و ماه ها حضور مستمر در منطقه ابراز نگرانی کرده بودند.

طبق گزارش استارز اند استرایپس، این ناو حدود ۲۵۰ روز متوالی بدون پهلوگیری در بندر در دریا بوده و گزارش‌هایی درباره کمبود برخی تجهیزات و تدارکات، وخامت شرایط، فشارهای روانی و تضعیف روحیه خدمه منتشر شده است.