قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۳ ساعت قبل

پیام پزشکیان به این رئیس جمهور

رئیس جمهور در پیامی انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهور بنگلادش را تبریک گفت.
 پیام پزشکیان به این رئیس جمهور

دکتر مسعود پزشکیان در پیام تبریک انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهوری خلق بنگلادش، با تاکید بر اینکه اعتماد نهادهای قانون‌گذار و نمایندگان پارلمان به تعهد، دوراندیشی و سوابق ارزندهٔ جنابعالی در مسیر استقرار و تثبیت دموکراسی، نویدبخش گشایش فصلی نو از ثبات، رفاه و پیشرفت برای ملت بزرگ بنگلادش است، تصریح کرد: این فرصت را غنیمت شمرده، بر عزم راسخ دولت و ملت ایران در جهت تعمیق روابط دیرینه، برادرانه و توسعهٔ همکاری‌های جامع دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی با جمهوری خلق بنگلادش تأکید می‌نمایم.

رئیس جمهور همچنین در این پیام ، از خداوند متعال برای رئیس جمهور جدید بنگلادش در ایفای این مسئولیت خطیر آرزوی توفیقات روزافزون و برای مردم شریف بنگلادش نیز صلح،سعادت و بهروزی مسئلت کرد.

 



۱ ساعت قبل / سایت جماران

پزشکیان انتخاب رئیس‌جمهور جدید بنگلادش را تبریک گفت

به گزارش جماران، مسعود پزشکیان،‌ رئیس جمهوری اسلامی ایران، در پیام تبریک انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهوری خلق بنگلادش، با تاکید بر اینکه اعتماد نهادهای قانون‌گذار و نمایندگان پارلمان به تعهد، دوراندیشی و سوابق ارزندهٔ جنابعالی در مسیر استقرار و تثبیت دموکراسی، نویدبخش گشایش فصلی نو از ثبات، رفاه و پیشرفت برای ملت بزرگ بنگلادش است، تصریح کرد: این فرصت را غنیمت شمرده، بر عزم راسخ دولت و ملت ایران در جهت تعمیق روابط دیرینه، برادرانه و توسعهٔ همکاری‌های جامع دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی با جمهوری خلق بنگلادش تأکید می‌نمایم.

رئیس جمهور همچنین در این پیام، از خداوند متعال برای رئیس‌جمهور جدید بنگلادش در ایفای این مسئولیت خطیر آرزوی توفیقات روزافزون و برای مردم شریف بنگلادش نیز صلح، سعادت و بهروزی مسئلت کرد.

 

 

 


۱۹ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

وحیدی: قدرت‌افزایی دفاعی تنها راه خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن است

صفحه سیاست-

سرلشکر پاسدار احمد وحیدی در پیامی به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی کشور، این روز را به سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، تبریک گفت و از تلاش متخصصان و کارکنان صنعت دفاعی کشور قدردانی کرد.

وی با اشاره به تحولات منطقه و جنگ‌های اخیر علیه ایران اظهار کرد: دشمنان هیچ‌گاه از کینه‌توزی و توطئه علیه ملت ایران دست برنمی‌دارند و صحنه نبرد هر روز با شکل‌های جدیدی از تهاجم ترکیبی و نظامی روبه‌رو است. تأکید بر تداوم تقویت توان دفاعی

فرمانده کل سپاه ادامه داد: در چنین شرایطی، ضرورت تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان راهکاری هوشمندانه برای عبور از شرایط دشوار و خنثی‌سازی دسیسه‌های دشمن بیش از گذشته نمایان شده است.

وحیدی همچنین صنعت دفاعی کشور را یکی از ارکان ایجاد قدرت بازدارندگی دانست و تأکید کرد که توسعه محصولات دفاعی و نظامی با محوریت وزارت دفاع و تلاش نیروهای مسلح باید با هوشمندی، سرعت و درایت ادامه یابد.

وی در پایان با گرامیداشت یاد شهدای صنعت دفاعی کشور، از تلاش‌های کارکنان و متخصصان وزارت دفاع قدردانی و برای آنان آرزوی توفیق کرد.


۲۸ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

اختلاف بر سر مذاکره بالا گرفت؛ نبویان صلح در شرایط فعلی را به چالش کشید

صفحه سیاست-

سید محمود نبویان ساعتی پس از سخنرانی مسعود پزشکیان درباره ضرورت پایان جنگ در شرایطی که ایران دست برتر را دارد، در واکنش به این اظهارات نوشت: عده‌ای که متأسفانه خطای محاسباتی نیز دارند، برای پیشبرد مقاصد خود به دیگران تهمت جنگ‌طلبی می‌زنند.

وی افزود: مگر ما جنگ را شروع کردیم؟ جنگ به ما تحمیل شد، آن هم در شرایطی که در حال مذاکره بودیم. ما اکنون در حال دفاع هستیم.

نبویان تصریح کرد: منظور کسانی که در این شرایط از صلح صحبت می‌کنند، تسلیم شدن است.




 پیام جدید فرمانده کل سپاه سرلشکر احمد وحیدی صادر شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام جدید فرمانده کل سپاه سرلشکر احمد وحیدی صادر شد

دشمنان‌ هیچ‌گاه‌ از کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌ بزرگ‌ دست‌ برنمی‌دارند فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی، ۳۱ مرداد «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

 چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟

شواهد زیادی حاکی از آن است که نشستن طولانی‌مدت ممکن است به اندازه سیگار کشیدن برای سلامتی خطرناک باشد. با این حال، یک مطالعه کوچک نشان می‌دهد که پنج دقیقه پیاده‌روی سبک به ازای هر ۳۰ دقیقه نشستن، می‌تواند به جبران این آسیب کمک کند.

 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپوهای سر و بدن
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپوهای سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات درج‌ شده روی محصول تأکید کرد.

 تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز

آرسنیو دومینگوئز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی، ادعاهای مقامات آمریکایی مبنی بر باز بودن تنگه هرمز برای کشتیرانی را رد کرد و وضعیت فعلی این آبراه را برای تردد ایمن ندانست.

 کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس

مارگارت کوالی در مراسم افتتاحیه فیلم «ستاره‌های سگ» در لندن، با پوششی تمام‌چنل روی فرش قرمز حاضر شد و کفش‌های جنجالی و وایرال این برند را به پا داشت؛ کفش‌هایی که به دلیل طراحی خاصشان، ظاهری شبیه راه رفتن با پای برهنه ایجاد می‌کنند.

 دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

دیپلمات اهل گویان در رقابت برای دبیرکلی سازمان ملل پیشتاز شد

در دومین رأی‌گیری غیررسمی شورای امنیت درباره جانشینی آنتونیو گوترش، نامزد اهل گویان بیشترین حمایت را به دست آورد و رقابت میان هشت نامزد دبیرکلی سازمان ملل وارد مرحله تازه‌ای شد.