قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

یک کشور دیگر به توافق مکه خواهد پیوست

هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، از احتمال پیوستن مصر به توافق امنیتی میان عربستان، ترکیه و پاکستان خبر داد و گفت قاهره پس از حل برخی مسائل فنی می‌تواند به این توافق ملحق شود.
 یک کشور دیگر به توافق مکه خواهد پیوست



۵ ساعت قبل / سایت آوش

بیانیه وزیران خارجه ۱۲ کشور در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی

 وزیران امور خارجه این کشورها، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی نظامی ابوالظهور در شمال غربی سوریه را به شدت محکوم کردند.

در بیانیه وزرای امور خارجه آمده است: این حملات تشدید خطرناک و نقض آشکار حاکمیت، تمامیت ارضی و وحدت سیاسی جمهوری عربی سوریه است.

به نقل از اسپوتنیک، این وزیران نگرانی عمیق خود را در مورد ادامه هدف قرار دادن خاک سوریه و وخامت زیرساخت‌های آن ابراز کردند.

در بیانیه وزرای امور خارجه این کشورها آمده است: این اقدامات مستقیماً تلاش‌های مداوم سوریه برای بازگرداندن امنیت، بازسازی نهادهای ملی و رسیدگی به پیامدهای انسانی سال‌ها درگیری طولانی را تهدید می‌کند.

وزیران امور خارجه این کشورها گفتند: نقض مداوم حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه توسط اسرائیل، خطر تشدید تنش‌ها، تضعیف صلح و ثبات منطقه‌ای و از بین بردن احترام به قوانین بین‌المللی و اصول منشور سازمان ملل را به همراه دارد. ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که موضعی قاطع، روشن و اصولی در برابر تجاوز مداوم علیه سوریه اتخاذ کرده و گام‌های مشخصی بردارد.

وزیران امور خارجه ترکیه، مصر، اندونزی، اردن، پاکستان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی سیاست‌های شهرک‌سازی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی را محکوم کردند و قاطعانه پروژه شهرک‌سازی موسوم به E1 در کرانه باختری را رد کردند.

در بیانیه‌ای مشترک، وزرا خواستار اقدام فوری برای توقف طرح شهرک‌سازی E1، لغو تمام اقدامات انجام شده در رابطه با آن و توقف تمام فعالیت‌های شهرک‌سازی و سایر اقدامات با هدف تغییر ویژگی‌های جغرافیایی و جمعیتی سرزمین‌های اشغالی فلسطین شدند.

در این بیانیه آمده است که این طرح نشان‌دهنده تشدید خطرناکی است که گسترش شهرک‌سازی‌ها را بیشتر تثبیت کرده و زمین‌های فلسطینی را ضمیمه می‌کند.

منبع: ایسنا 


۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

خبر مهم درباره تنگه هرمز

خبرگزاری رسمی سلطان‌نشین عمان اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور و همتای ایرانی‌اش در تماس تلفنی، تازه‌ترین تحولات منطقه و شرایط ازسرگیری گفتگو و مذاکره را بررسی کردند.

بر اساس این گزارش، بدر البوسعیدی و سید عباس عراقچی در این تماس تلفنی همچنین درباره وضعیت تنگه هرمز رایزنی و بر ادامه گفتگو برای دستیابی به تفاهم تأکید کردند.

 




 چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ
۵ ساعت قبل / سایت جماران

چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ

به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، که طولانی ترین دوران تصدی این سمت را در تاریخ تجربه کرده، در آستانه یکی از

 واکنش رئیس جمهور ترکیه به اتهامات نتانیاهو؛ اردوغان: اظهارات نتانیاهو علیه ترکیه بخشی از کارزار انتخاباتی اوست
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش رئیس جمهور ترکیه به اتهامات نتانیاهو؛ اردوغان: اظهارات نتانیاهو علیه ترکیه بخشی از کارزار انتخاباتی اوست

دفتر ریاست جمهوری ترکیه در واکنش به حمله لفظی تُند نتانیاهو، اعلام کرد که این سخنان بخشی از کارزار انتخاباتی وی است.

 قالیباف: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

قالیباف: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند - تسنیم

قالیباف پس از سفر سه‌روزه به عراق، از رایزنی درباره تقویت روابط تهران و بغداد خبر داد.

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

چین و امارات رزمایش مشترک برگزار می‌کنند/ «سپر شاهین ۲۰۲۶» در سین‌کیانگ به پرواز درمی‌آید

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 پزشکیان حرف جریانات سیاسی ورشکسته را تکرار می‎کند
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پزشکیان حرف جریانات سیاسی ورشکسته را تکرار می‎کند

این روزها برخی از سیاسیون ورشکسته در فضای رسانه‌ای، از لزوم «پایان جنگ» سخن می‌گویند و حالا این ادبیات در اظهارات رئیس‌جمهور هم تکرار شده است. پرسش ساده اما...