قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

زرادخانه آمریکا خالی شد

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شده مهمات مصرف‌شده در جنگ ایران «در حد بادام‌زمینی» بوده، نیروی دریایی این کشور قراردادی اضطراری ۲۲.۹ میلیارد دلاری با شرکت ریتون برای شتاب‌بخشی به تولید موشک‌های تاماهاوک منعقد کرده است.
 زرادخانه آمریکا خالی شد

 روز گذشته (دوشنبه)، «هونگ کائو»، سرپرست نیروی دریایی آمریکا، اعلام کرد که این نیرو قراردادی ۲۲.۹ میلیارد دلاری با شرکت «ریتون» برای شتاب‌بخشی به تولید موشک‌های تاماهاوک منعقد کرده است؛ آن هم در شرایطی که ماهها پس از آغاز جنگ ایران، ارتش آمریکا با کمبود مهمات مواجه شده است.وبگاه آمریکایی «هیل» نزدیک به کنگره آمریکا گزارش کرد، نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد این قرارداد «تعهد وزارت دفاع به بازسازی پایگاه صنعت دفاعی و اطمینان از مجهز ماندن نیروهای دریایی و تفنگداران دریایی به تسلیحات پیشرفته مورد نیاز برای حفظ برتری دریایی را تقویت می‌کند.»کائو در این بیانیه گفت: «وزارت دفاع با همکاری نزدیک با صنعت برای گسترش ظرفیت پایگاه صنعتی مهمات خود، از تمام ابزارهای موجود برای پاسخگویی به نیازهای عملیات جاری استفاده می‌کند و تضمین می‌دهد که نیروهای دریایی و مشترک ما قدرت آتش مرگبار مورد نیاز برای بازدارندگی از تجاوز و حفاظت از میهن را در اختیار دارند.»نیروی دریایی اعلام کرد این قرارداد با کاهش زمان تأمین، مستقیماً به حمایت از «اهداف استقرار سریع توانمندی» وزارت دفاع کمک می‌کند.

شرکت ریتون نیز در بیانیه جداگانه‌ای اعلام کرد این قرارداد هفت‌ساله امکان افزایش تولید سالانه تاماهاوک به بیش از ۱۰۰۰ موشک را فراهم می‌کند؛ در حالی که این شرکت در حال حاضر سالانه ۶۰ موشک تولید می‌کند.فیل جاسپر، رئیس ریتون، در این بیانیه گفت: «تاماهاوک مهم‌ترین سلاح تهاجمی نیروی دریایی است؛ سلاحی که می‌تواند نیروهای متخاصم را در فاصله صدها مایلی هدف قرار دهد، بدون آنکه جان ملوانان ما به خطر بیافتد. ما سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی در نیروی کار، فناوری، زنجیره تأمین و تأسیسات خود انجام می‌دهیم تا ظرفیت تولید را به‌طور چشمگیری افزایش دهیم و پاسخگوی تقاضای فزاینده باشیم.»

کمبود تقریباً کامل ذخایر تسلیحاتی

طبق گزارش هیل بر اساس گزارش‌های متعدد رسانه‌ای، ذخایر موشک‌های دوربرد پیشرفته و رهگیرهای سامانه‌های کلیدی دفاع موشکی ارتش آمریکا پس از بیش از شش ماه حملات هوایی علیه ایران تقریباً به پایان رسیده است؛ وضعیتی که توان دونالد ترامپ برای صدور مجوز عملیات جنگی بزرگ را محدود کرده است.خبرگزاری رویترز ماه گذشته گزارش داد ارتش آمریکا «تقریباً تمام» مهمات سطح‌به‌سطح خود شامل سامانه‌های موشکی تاکتیکی ارتش (ATACMS) و موشک‌های حمله دقیق (PrSM) — را مصرف کرده است؛ موشک‌هایی که هر فروند آن بیش از یک میلیون دلار هزینه دارد.شبکه سی‌ان‌ان نیز گزارش داده پنتاگون نزدیک به ۸۰ درصد از رهگیرهای سامانه دفاع موشکی ارتفاع بالا (تاد) و حدود نیمی از رهگیرهای پاتریوت را مصرف کرده است.ارتش آمریکا در هفته‌های اخیر چندین قرارداد با پیمانکاران دفاعی مانند لاکهید مارتین و نورث‌روپ گرامن برای افزایش تولید قطعات رهگیر موشکی منعقد کرده است. پنتاگون اعلام کرده این توافق‌ها امکان افزایش سه تا چهار برابری تولید سامانه‌های موشکی پاتریوت پیشرفته و تاد را فراهم می‌کند.

نگرانی قانونگذاران کنگره از بی‌خبری ترامپ

با این‌حال، طبق گزارش هیل، «دون بیکن»، نماینده جمهوری‌خواه از نبراسکا، روز یکشنبه گفت «نگران» است که رئیس‌جمهور از کمبود مهمات بی‌خبر بوده است.بیکن در برنامه «فیس د نیشن» شبکه سی‌بی‌اس به مجری برنامه اد اوکیف گفت: «نگرانی من این است که رئیس‌جمهور گفته از کمبود تسلیحاتی مانند موشک‌های کروز و پاتریوت خبر نداشته است. این چیز خوبی نیست...»این نماینده کنگره افزود قانون‌گذاران پس از بازگشت از تعطیلات در ۳۱ آگوست، شفافیت بیشتری درباره این موضوع به دست خواهند آورد، اما تأکید کرد که نگرانی دیگر نمایندگان با توجه به تمام این کمبودها این است که «این جنگ به‌خوبی مدیریت نشده است؛ یا اینکه رئیس‌جمهور ادعا می‌کند از کمبودها خبر نداشته و همین خودش نگران‌کننده است.»

 





 گاردین: ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی، فشار اقتصادی بر ایران و چین را تشدید می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گاردین: ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی، فشار اقتصادی بر ایران و چین را تشدید می‌کند

روزنامه «گاردین» گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پس از آنکه حملات نظامی نتوانست تهران را به ارائه امتیازاتی در مذاکرات وادار کند، به سمت تشدید فشارهای اقتصادی بر ایران و شرکای تجاری آن حرکت کرده است.

 تفویض اختیار از سوی رئیس‌جمهور به استانداران زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی را فراهم آورد
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تفویض اختیار از سوی رئیس‌جمهور به استانداران زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی را فراهم آورد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده اقتصادی و ترانزیتی شرق کشور، بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور، افزایش ارتباط با همسایگان شرقی، اصلاح ساختارهای اداری و تفویض اختیار به استان‌ها تأکید کرد.

 توصیه تاجگردون به پزشکیان پیرامون اصلاح قیمت انرژی
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

توصیه تاجگردون به پزشکیان پیرامون اصلاح قیمت انرژی

‌تاجگردون خطاب به پزشکیان: اگر کسی یا کسانی تاکید دارند الان وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی هست، توجه نکن. وقتش الان نیست.

 حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد

منصور حقیقت‌پور معتقد است مسئولان این تصمیم‌ها باید پاسخگو باشند و حتی از ضرورت محاکمه مقصران در دادگاه نظامی سخن می‌گوید.

 «تولید امید» ؛ ضرورت امروز سپهر سیاسی ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«تولید امید» ؛ ضرورت امروز سپهر سیاسی ایران

آرمان امروز- عرفان بیوک‌نژاد: یکی از مهم‌ترین الزامات تولید امید، شنیدن صداهای مختلف جامعه و فراهم کردن زمینه برای مشارکت گروه‌های مختلف در امور کشور است. زمانی که افراد و گروه‌های اجتماعی احساس کنند صدای آنها شنیده می‌شود. در شرایطی که ایران با مسائل و موانع متعددی در عرصه سیاسی و اجتماعی مواجه است، «تولید [ ]

 ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| سخنگوی وزارت دفاع: تنها راه مقابله با قدرت‌های بیگانه، قوی شدن است

سخنگوی وزارت دفاع با تأکید بر ضرورت تقویت توان کشور گفت: تنها راه سلطه‌ستیزی و مقابله با قدرت‌های بیگانه که استقلال، موجودیت و هویت ایران را هدف قرار می‌دهند، قوی شدن و افزایش قدرت کشور است.