قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

آیا آمریکا می‌تواند تهدید به محاصره «نامحدود» دریایی علیه ایران را عملی کند؟

پیت هگزت، وزیر جنگ آمریکا، گفته است که ایالات متحده می‌تواند محاصرهٔ خود علیه ایران را «به‌طور نامحدود» ادامه دهد.
 آیا آمریکا می‌تواند تهدید به محاصره «نامحدود» دریایی علیه ایران را عملی کند؟

 الجزیره قطر در مقاله‌ای به بررسی وضعیت درگیری ایران و آمریکا پرداخته که در ادامه آمده است. لازم به ذکر است انتشار مقالات خارجی به معنای تایید محتوای آن نیست.

ایالات متحده تهدید کرده است که محاصرهٔ دریایی «نامحدود» بنادر ایران را حفظ کرده و اقدامات جدیدی را برای منزوی‌سازی اقتصادی ایران اعمال خواهد کرد، در حالی که مذاکرات آتش‌بس بین دو کشور همچنان در بن‌بست قرار دارد.  با این حال، قانونگذاران آمریکایی این هفته به دنبال گزارش‌هایی دربارهٔ شرایط اسفبار در ناو پرچم‌دار یواس‌اس آبراهام لینکلن، از جمله روایت‌هایی از تلاش ملوانان برای پریدن به دریا، زنگ هشدار را به صدا درآوردند.

علاوه بر این، با وجود ادعای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر اینکه ایالات متحده «کنترل کامل» تنگهٔ هرمز را در اختیار دارد، این آبراه حیاتی که ایران در اوایل مارس و اندکی پس از شروع جنگ آن را بست، تنها تعداد انگشت‌شماری از کشتی‌ها موفق شده‌اند این هفته از آن عبور کنند.

سازمان بنادر و دریانوردی ایران روز چهارشنبه در پلتفرم ایکس نوشت: «ادعا‌ها و پست‌های مکرر مقامات آمریکایی مبنی بر اینکه تنگهٔ هرمز دیگر مسدود نیست، واقعیت را تغییر نمی‌دهد.»

در این پست افزوده شده است: «تنگهٔ هرمز همچنان مسدود است و تا زمانی که شرایط ایران پذیرفته نشود، بازگشایی نخواهد شد.»

پس ایالات متحده واقعاً تا چه مدت می‌تواند محاصرهٔ دریایی را ادامه دهد و آیا ایران می‌تواند منتظر بماند و از آن عبور کند؟

ایالات متحده چه گفته است؟

پیت هگزت، وزیر دفاع آمریکا، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که ارتش آمریکا می‌تواند برای اجرای محاصرهٔ بنادر ایران، «به‌طور نامحدود» حضور دریایی خود را در منطقه حفظ کند.

هگزت در جریان سفر به پاناما به خبرنگاران گفت: «به‌طور نامحدود، نیروی دریایی ایالات متحده می‌تواند چنین محاصره‌ای را حفظ کند، زیرا ما کشتی‌ها را جابه‌جا می‌کنیم، همان‌طور که تاکنون انجام داده‌ایم و ادامه خواهیم داد.»

اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا …



 ترامپ برای جلب آرا در سایه بحران جنگ با ایران، دست به دامن گوشت چرخ‌کرده و اسلحه شد
۳ دقیقه قبل / سایت الف

ترامپ برای جلب آرا در سایه بحران جنگ با ایران، دست به دامن گوشت چرخ‌کرده و اسلحه شد

با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، دونالد ترامپ برای کاستن از نارضایتی مردم این کشور به ویژه در سایه تبعات جنگ ایران دست و پا می زند.

 واکنش قالیباف به تهدیدهای ترامپ علیه شرکای تجاری ایران
۱۳ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

واکنش قالیباف به تهدیدهای ترامپ علیه شرکای تجاری ایران

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در واکنش به تهدیدهای دونالد ترامپ علیه کشورهایی که به همکاری‌های تجاری و اقتصادی با ایران ادامه می‌دهند، گفت کشورهای همسایه پیام‌های متعددی درباره شکل‌دهی به ترتیبات امنیتی و همکاری‌های اقتصادی جدید در منطقه ارسال کرده‌اند.

 توضیحات مرکز رسانه مجلس درباره تقطیع و تحریف سخنان قالیباف در جلسه فعالان اقتصادی در عراق/ ویدئوی کامل دیدار
۱۵ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

توضیحات مرکز رسانه مجلس درباره تقطیع و تحریف سخنان قالیباف در جلسه فعالان اقتصادی در عراق/ ویدئوی کامل دیدار

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق و مجموعه برنامه های خود با جمعی از فعالان اقتصادی عراقی و ایرانی دیدار کرد اما متاسفانه رسانه های ضدانقلاب با تقطیع بخشی از صحبت وی و تحریف آن فضایی درست کردند که از آن ضعف تصویر کردند و متاسفانه برخی از رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی در داخل کشور نیز در ادامه جوسازی رسانه های ضدانقلاب این صحبت ها را با رویکری تخریبی در راستای مذاکره با آمریکا تبلیغ کردند.

 ورود سامانه های جدید در شرایط جنگی
۱۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ورود سامانه های جدید در شرایط جنگی

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه ایران شکست راهبردی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد، گفت: وزارت دفاع خطوط تولید تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز نیرو‌های مسلح را فعال نگه داشته و سامانه‌های جدید آفندی و پدافندی را در شرایط جنگی وارد میدان رزم کرده است.

 سردار ابن‌الرضا: ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد
۴۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

سردار ابن‌الرضا: ایران هیچ‌گاه تسلیم فشار نخواهد شد

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه ایران با تکیه بر توان بومی، شکست راهبردی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد، گفت: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود.