قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

افشاگری‌ها درباره دخالت‌های انتخاباتی اسرائیل در انگلیس

افشاگری‌ها درباره دخالت‌های انتخاباتی شرکت اسرائیلی «بلک‌کور» در چندین روند انتخاباتی در فرانسه، اسکاتلند و نیویورک و پنهان‌کاری دولت لندن جنجال آفرین شده است.
 افشاگری‌ها درباره دخالت‌های انتخاباتی اسرائیل در انگلیس

 اصل ماجرا و افشاگری فرانسه این مساله را مشخص کرد. در ژوئن گذشته، نهاد ویژیگوم زیرمجموعه اطلاعات داخلی فرانسه گزارش داد که شرکت «بلک‌کور» اسرائیل در انتخابات شهرداری فرانسه، پارلمانی اسکاتلند و شهرداری نیویورک دخالت کرده است. این شرکت با ایجاد حداقل ۲۵۶ حساب کاربری، علیه جان سوئینی وزیر اول اسکاتلند که موضعی صریح در حمایت از فلسطین و مخالفت با اقدامات اسرائیل در غزه دارد، عملیات اطلاعاتی و تخریبی انجام داد.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، در پی این افشاگری مشخص شد که انگلیس این دخالت را پنهان کرده است. لندن دو درخواست آزادی اطلاعات درباره این پرونده را رد کرده است. توجیه رسمی آنها این است که افشای اطلاعات به «روابط با دیگران» لطمه می‌زند و باعث «رنجش سایرین» می‌شود.

 این شرکت صهیونیستی که خود را «متخصص در جنگ اطلاعاتی» معرفی می‌کند، پس از انتشار گزارش، ردپای آنلاین خود را پاک کرد. این شرکت در هیچ کشوری ثبت رسمی نشده، اما زیرساخت‌های آن با شرکت‌های دو کارآفرین اسرائیلی مرتبط است که از ماموران سابق اطلاعاتی ارتش اسرائیل از جمله یگان ۸۲۰۰ استخدام می‌کنند.

رژیم صهیونیستی همیشه اتهام‌ها را انکار می‌کند اما نکته عجیب این است که دولت‌های اروپایی مثل انگلیس و نهادهای اروپایی حاضر نیستند حتی این اتهام‌ها را جدی بررسی کنند. این رفتار، این ظن را ایجاد می‌کند که اسرائیل آن‌قدر بر رهبران اروپا نفوذ دارد که آنها از ترس یا وابستگی، سکوت و از اسرائیل محافظت می‌کنند.

 



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.
 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.
 وزیر خارجه مصر: با ایران در تماس هستیم
سایت تابناک

وزیر خارجه مصر: با ایران در تماس هستیم

وزیر خارجه مصر با اشاره به تماس‌های قاهره با تهران درباره تحولات منطقه، اعلام کرد این رایزنی‌ها با هدف کاهش تنش و تقویت راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک انجام می‌...
 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.
 ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترکیه و اسرائیل در چند قدمی رویارویی مستقیم

پس از سقوط اسد و تشدید حضور اسرائیل در سوریه، ترکیه و اسرائیل اکنون در آستانه رویارویی مستقیم قرار گرفته‌اند؛ سناریویی که می‌تواند آمریکا را دچار وحشت و بحران خطرناک کند.
 توقف روابط مالی ایران و امارات
روزنامه آرمان امروز

توقف روابط مالی ایران و امارات

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: عفرا الحمّلی مدیر اداره ارتباطات راهبردی وزارت امور خارجه امارات، تمامی ادعاها درباره وضعیت روابط اقتصادی میان امارات متحده عربی و جمهوری اسلامی ایران را رد کرد. الحمّلی بار دیگر بر تعهد پایدار امارات به گفت‌وگو، همکاری و همگرایی منطقه‌ای به‌عنوان ابزارهای اساسی برای پیشبرد صلح، ثبات و رفاه در منطقه تأکید [ ]
 «فدوروف» علیه «زلنسکی»
روزنامه شرق

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.