قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۸ ساعت قبل

گزافه‌گویی درباره خلیج فارس ممنوع

گزافه‌گویی درباره خلیج فارس از سوی کارمندان دولتی دست‌نشانده که توسط لابی ایران و آمریکا تعیین می‌شوند، اختیار خزانه‌داری خود را ندارند و خارجی‌ها در خاکش عملیات نظامی می‌کنند خنده‌دار است.
 گزافه‌گویی درباره خلیج فارس ممنوع

احسان منصوری، فعال رسانه در واکنش به گزافه‌گویی رئیس پارلمان عراق درباره خلیج فارس در توئیتر نوشت:

گزافه‌گویی درباره خلیج فارس از سوی کارمندان دولتی دست‌نشانده که توسط لابی ایران و آمریکا تعیین می‌شوند، اختیار خزانه‌داری خود را ندارند و خارجی‌ها در خاکش عملیات نظامی می‌کنند خنده‌دار است.

مردک! همین فردا ممکن است یک دولت خارجی اراده کند از کار برکنار شوی. حد خودت را بدان.



۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

نقشه‌های اسرائیل برای ایران چه بود و چرا شکست خورد؟

رومن گوفمن رئیس جدید موساد، تقریبا ۲۰ روز پیش رؤسای اداره اطلاعات و بخش ایران این سازمان با نام‌های مستعار «K» و «Y» را برکنار کرد. چنین برکناری‌های علنی در موساد بسیار نادر است. آخرین نمونه شناخته‌شده به ۱۹۹۷ و شکست عملیات ترور خالد مشعل بازمی‌گردد که به برکناری رئیس موساد و رئیس عملیات انجامید.

تارنمای آمریکایی اینترسپت نوشته: اسرائیل اکنون با پیامدهای جنگی مواجه است که آن را عملیاتی سریع برای سرنگونی جمهوری اسلامی و نابودی برنامه هسته‌ای ایران معرفی کرده بود، اما اهداف اصلی آن محقق نشد.

وعده‌های پس از ترور

هدف از ترور (امام) علی خامنه‌ای رهبر (شهید) ایران، ایجاد خلأ قدرت و زمینه‌سازی برای خیزش سراسری بود. اما پس از هدف قرار گرفتن او، پسر کوچک‌ترش به رهبری رسید؛ فردی که موضعی خصمانه‌تر نسبت به آمریکا و اسرائیل دارد.

اختلال در تنگه هرمز؛ برخلاف وعده اسرائیل

اسرائیل وعده داده بود بسته‌شدن تنگه هرمز تأثیر نظامی تعیین‌کننده‌ای نخواهد داشت. با این حال، توانایی ایران برای ایجاد اختلال در این آبراه و تأثیرگذاری بر اقتصاد جهانی به یکی از مهم‌ترین اهرم‌های تهران تبدیل شده است.

مسلح کردن گروه‌های معاند

مأموریت موساد، تضعیف ساختار امنیتی ایران، مسلح‌کردن برخی گروه‌ها از مسیر عراق و ایجاد شورش برای سرنگونی حکومت بود. این طرح شکست خورد؛ ساختار امنیتی ایران پابرجا ماند، گروه‌های مسلح تحت فشار نظامی قرار گرفتند و اعتراضات گسترده‌ای در جریان جنگ شکل نگرفت.

کارزار تبلیغاتی موساد

موساد با استفاده از حساب‌های فارسی‌زبان در شبکه‌های اجتماعی، تلاش کرد خود را حامی مردم ایران معرفی کند. این سازمان حتی خدمات پزشکی از راه دور ارائه داد و برای جذب همکاری، از پیام‌های مستقیم و ویدئوهای تولیدشده با هوش مصنوعی استفاده کرد. با این حال، این کارزار با استقبال روبه‌رو نشد و مقام‌های ایرانی آن را به تمسخر گرفتند.

تلاش برای زمینه‌سازی ایجاد شورش

پس از شکست طرح مسلح‌کردن برخی گروه‌ها با همکاری سیا، موساد ظاهراً «طرح ب» را دنبال کرد. هدف این طرح، ایجاد شورش از طریق حملات هوایی به مراکز پلیس و نیروهای بسیج بود. این تلاش نیز نتوانست به خیزش گسترده علیه حکومت منجر شود.

نتانیاهو و جنگی که به نتیجه نرسید

بنیامین نتانیاهو سال‌ها از سرنگونی نظامی حکومت ایران حمایت کرده و سرانجام جنگی را که می‌خواست به دست آورد. با این حال، قدرت نظامی و عملیات مخفیانه هم نتوانستند هدف نتانیاهو یعنی سرنگونی جمهوری اسلامی را محقق کنند.


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پیش‌بینی جالب رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره آینده جنگ ایران و آمریکا

ابراهیم عزیزی، رئیس کمیسیون امنیت ملی در پیامی توییتری نوشت: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهد کرد.


۵ دقیقه قبل / سایت آوش

سرانجام طرح مقابله با نفوذ مانند طرح جمع‌آوری ماهواره و حجاب است/ نمایندگان طرح بهتری برای ارائه نداشتند؟

جلال جلالی‌زاده، نماینده مجلس ششم شورای اسلامی، در گفت‌وگو با آوش درباره انتقادات به تصویب  کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه» گفت: به نظر من طراحان این طرح خودشان هیچ ارزیابی از وضعیت فعلی کشور ندارند؛ همچنین آنها هیچ آگاهی از مطالبات و خواسته‌های موکلین خود ندارند. آدم عاقل کاری می‌کند که پشیمان نشود. نمایندگان ملت باتوجه به اشرافی که بر قضایای مختلف دارند و نماینده ملت هستند، همیشه تلاش می‌کنند چهره خوب و مثبتی از نظام نشان دهند و قوانینی را در مجلس تصویب می‌کنند که بر تراکم قوانین اضافه نکند و راهگشا برای مشکلات کشور باشد. 

او افزود: باتوجه به اینکه در وضعیت جنگی قرار داریم و وضعیت اقتصادی و تورم کمر مردم را شکسته، نمایندگان مجلس طرح بهتری سراغ نداشتند که در اولویت قرار دهند؟ ضمن اینکه با چنین طرحی کشور را دچار یک نوع ترس، واهمه و ناامیدی می‌کنند. در شرایط فعلی نیاز به ایجاد همدلی، همفکری و فضای امیدبخش داریم که حداقل ایرانیان خارج از کشور برگردند، سرمایه‌گذاری کنند و به دولت و نظام کمک کنند. 

جلالی‌زاده تصریح کرد: به نظر من طرح مقابله با نفوذ موجب می‌شود ایران به زندان تبدیل شود؛ یعنی هیچ‌کس نتواند حرف بزند، استاد دانشگاه، محقق و پژوهشگر نتواند تحقیق کند یعنی همه منتظر اجازه باشند؛ نهایتاً این طرح،  فضای امنیتی حاکم بر کشور را خیلی تنگ‌تر می‌کند، ناامیدی بیشتر می‌شود، جوانان بیشتر مهاجرت می‌کنند و دست سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری هم برای انتقاد از ایران و نظام ایران بیشتر باز می‌شود. در مجموع کسانی‌که طرح مقابله با نفوذ را مطرح و به مجلس ارائه کردند، دلسوزان نظام نیستند.

این نماینده مجلس ششم درباره میزان بازدارنگی طرح مقابله با نفوذ خاطرنشان کرد: طرح مقابله با نفوذ فرافکنی است چراکه پیش از این بسیاری از فعالان سیاسی و مدنی با شبکه‌های خارجی مصاحبه می‌کردند، حرف‌ خودشان را می‌زدند و هیچ مشکلی در کشور ایجاد نمی‌شد اتفاقاً خیلی هم به نفع کشور بود؛ افراد احساس آزادی می‌کردند و حتی وقتی فردی مثل من با شبکه‌های خارجی مصاحبه می‌کرد و مصاحبه‌ها به ضرر نظام یا مخالفت با آن نبود. لذا با این طرح‌ها هیچ راه نفوذ بسته نمی‌شود. ببینید بیچاره مردم عادی به‌دنبال کار و کسب خودشان و بسیاری از دانشگاهی‌ها به‌دنبال تحقیقات هستند و اصلاً وارد مسائل سیاسی نمی‌شوند. 

جلالی‌زاده در پایان یادآور شد: شک نداشته باشید ارائه این قبیل طرح‌ها موجب بدبینی بیشتر مردم شده و پایه‌های نظام تضعیف خواهد شد. نهادهای امنیتی باید در در مورد طراحان این طرح بازنگری کنند و ببینند این طرح از کجا سرچشمه و نشأت گرفته است. سرانجام تصویب طرح مقابله با نفوذ مانند طرح جمع‌آوری ماهواره و حجاب است.




 واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت/ مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید/ نفوذ در اندیشه‌های امنیتی به وفور هست
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت/ مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید/ نفوذ در اندیشه‌های امنیتی به وفور هست

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد نکند، قابل درک است. زمانی اختلاف ایجاد می‌شود که از دایره نظم اجتماعی خارج شود. ایشان برادر من است و سکوت می‌کنم و راجع به او حرف نمی‌زنم. چرا صبح نهم اسفند چنین اتفاقی افتاد؟ چرا رهبری مکان خود را ترک نکرده بودند؟ کسانی که مسئول هستند، باید رسیدگی کنند و به مردم گزارش دهند

 CNN:واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اقتصادی علیه تهران است
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

CNN:واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اقتصادی علیه تهران است

یک دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا با دفاع از رویکرد اقتصادی دولت دونالد ترامپ علیه ایران مدعی شد واشنگتن به دنبال همراه‌کردن کشورهای جهان با فشارهای اق...

 مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

یک جامعه‌شناس سیاسی به روایت عجیبی از ضعف در تحلیل و اشراف دکتر مصدق در کودتای 18 مرداد 1332 پرداخت.

 حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

حقیقت پور، فرمانده پیشین سپاه: مقصر باخت در سوریه باید محاکمه شود| ترکیه در ماجرای سقوط دمشق به ایران خیانت کرد

منصور حقیقت‌پور معتقد است مسئولان این تصمیم‌ها باید پاسخگو باشند و حتی از ضرورت محاکمه مقصران در دادگاه نظامی سخن می‌گوید.

 کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کیهان پشت علی مطهری درآمد؛ وظیفه حکومت اسلامی فقط تامین آب و نان نیست

روزنامه کیهان در واکنش به نامه آیت‌الله احمد عابدینی خطاب به علی مطهری درباره مسئله حجاب، با انتقاد شدید از طرح مسائل اقتصادی و اجتماعی در کنار موضوع حجاب، وی را «روحانی‌نما» خواند و تشبیه او درباره «دزدیدن کشمش» را به باد انتقاد گرفت.

 پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی
۱۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی

نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری کردها برای سال های طولانی با حمایت آمریکا، کنترل شرق و شمال سوریه را در دست داشتند.