قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱ ساعت قبل

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.
 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

 فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون در تل‌آویو، امروز پنجشنبه در یکی از شلوغ‌ترین روزهای سال با بحران بی‌سابقه‌ای مواجه شد.به دنبال اعتصاب ناگهانی کارکنان، کلیه میزهای ثبت‌نام مسافران بسته شد و ورود پروازها به این فرودگاه به حالت تعلیق درآمد. این اقدام در شرایطی رخ داد که بیش از ۱۰۰ هزار مسافر و ۶۰۰ پرواز برنامه‌ریزی‌شده، این فرودگاه را به شلوغ‌ترین نقطه هوایی منطقه تبدیل کرده بود.مری رگو، وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی که برای سفری ۷ روزه در کشور مغرب به سر می‌برد، با صدور بیانیه‌ای تند خواستار شکایت فوری از کمیته کارگران در دادگاه کار شد.وی این اقدام را «اعتصابی ابلهانه و غیرقانونی» توصیف کرد و با لحنی تهدیدآمیز گفت: «هر کسی که تصمیم گرفت ده‌ها هزار شهروند اسرائیلی را گروگان بگیرد، بهای سنگینی خواهد پرداخت».وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد که اختلال در عملکرد شرکت‌های سوخت‌رسان آمریکایی، عامل مستقیم هرج‌ومرج و سرگردانی مسافران در این فرودگاه بوده است.

با وجود اتهامات وزیر حمل‌ونقل، اتحادیه بزرگ کارگری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این اقدام یک اعتصاب برنامه‌ریزی‌شده نبوده و بحران فعلی ریشه در کمبود شدید نیروی کار و عدم آمادگی مدیریت فرودگاه برای فصل تابستان دارد.کارکنان فرودگاه ماه‌ها نسبت به کمبود حدود ۴۰۰ نیروی کار در بخش‌های حمل بار و جابه‌جایی مسافر هشدار داده بودند و این بحران را پیش‌بینی کرده بودند.بر اساس گزارش‌های میدانی، در حال حاضر عملیات حمل بار در فرودگاه بن‌گوریون به طور کامل متوقف شده و محموله‌های مسافران در ترمینال‌ها انباشته شده است..به دلیل این اختلال، ورود و خروج هواپیماها نیز دچار اختلال شده و حتی یک پرواز مجبور شد در میانه راه به مقصد خود بازگردد.مدیران فرودگاه اعلام کردند که ظرفیت حمل بار به حداکثر رسیده و امکان پذیرش بار جدید وجود ندارد.این رویداد در حالی رخ داده که حضور ۲۰ فروند سوخترسان نظامی آمریکا در این فرودگاه که به دلیل تنش‌های اخیر با ایران در منطقه مستقر شده‌اند، فضای توقف و عملیات فرودگاه را به شدت کاهش داده و بحران را تشدید کرده است.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی گفت: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند.
 جنگی در دریای متلاطم
سایت روزنو

جنگی در دریای متلاطم

لینکلن پس از انتقال از اقیانوس هند و آرام، ماه‌ها در خاورمیانه مانده و مأموریتی را پشت سر گذاشته که از برنامه معمول استقرار ناو‌ها طولانی‌تر شده است.
 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.
 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته …

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟
سایت اعتماد آنلاین

توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟

سفیر پیشین ایران در فرانسه گفت: توافق ایران و عمان به‌ تنهایی به معنای بازگشایی تنگه هرمز نخواهد بود، زیرا این توافق تنها بخشی از یکی از بندهای «یادداشت تفاهم ۱۴ ماده‌ای» میان ایران و امریکا است، از همین رو اگر قرار باشد عبور و مرور در تنگه هرمز برای همه کشورها به وضعیت عادی بازگردد، امریکا باید به دیگر شروط و مطالبات اعلامی ایران که سه‌شنبه توسط محمدباقر قالیباف، رییس مجلس کشورمان رسانه‌ای شد نیز پاسخ دهد.
 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.
 جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق
سایت تابناک

جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق

هشتگی که دیروز قالیباف با آن توییت زد، ترند عراقی‌ها شده است.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.