قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۳

اولین شکست مهدی تارتار بعد از دو هفته درخشان

دو مربی‌ای که ادعای ارایه فوتبال زیبا و تماشاگرپسند از سوی تیم‌هایشان را دارند در یکی از مهمترین دیدارهای هفته سوم لیگ بیست‌وششم نمایشی ضعیف داشتند اما نکونام با خوش شانسی سه امتیاز را گرفت.
 اولین شکست مهدی تارتار بعد از دو هفته درخشان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

دیدار تیم های فوتبال تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ بیست و ششم از ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه امروز دوشنبه در ورزشگاه خالی در تماشاگر یادگار امام تبریز و به قضاوت امیر عرب براقی برگزار شد که این بازی با برتری یک بر صفر سرخپوشان تبریزی به پایان رسید. اشتراکالی(۹۰) برای تراکتور گل زد.

ترکیب تیم فوتبال تراکتور:

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، محمد دانشگر، مهدی شیری، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، سید مهدی حسینی، اودیل‌جان خامروبکوف، امیرحسین حسین‌زاده، مسعود زائر کاظمینی و شهریار مغانلو.

ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس:

پیام نیازمند، محمدمهدی زارع، حسین کنعانی زادگان، مهدی تیکدری، علی علیپور، محمدمهدی محبی، مجید عیدی، تیوی بیفوما، پوریا پورعلی، محمد خدابنده لو و پوریا لطیفی فر.

در باغ سبز چند دقیقه ای …