قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۲ ساعت قبل

ترامپ با مدیران شرکت‌های پالایش نفت آمریکا دیدار می‌کند

دونالد ترامپ قرار است با مدیران شرکت‌های پالایش نفت آمریکا دیدار کند؛ دیداری که در بحبوحه رویارویی او با قیمت‌های همچنان بالای بنزین که ناشی از جنگ در ایران است برگزار می‌شود.
 ترامپ با مدیران شرکت‌های پالایش نفت آمریکا دیدار می‌کند

 ترامپ هفته آینده درباره قیمت بالای سوخت با پالایشگاه‌داران نفت گفتگو می‌کند. 

 دونالد ترامپ قرار است با مدیران شرکت‌های پالایش نفت آمریکا دیدار کند؛ دیداری که در بحبوحه رویارویی او با قیمت‌های همچنان بالای بنزین که ناشی از جنگ در ایران است برگزار می‌شود. 

 جنگ جدید می تواند جنگ جهانی سوم باشد / هر وقت اراده کنیم ترامپ را ترور می‌کنیم / به زودی نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد

جزئیات این نشست که برای بعدازظهر سه‌شنبه، اول سپتامبر، با حضور نمایندگان دست‌کم ۱۰ شرکت تولیدکننده و توزیع‌کننده سوخت برنامه‌ریزی شده، توسط افرادی مطلع تشریح شده است؛ افرادی که به دلیل ماهیت خصوصی این جلسه، خواستند نامشان فاش نشود. 

این جلسه که برای بعدازظهر سه‌شنبه، اول سپتامبر، با حضور نمایندگان حداقل ۱۰ تولیدکننده و توزیع‌کننده سوخت برنامه‌ریزی شده بود، توسط افراد آشنا با موضوع که به دلیل خصوصی بودن درخواست‌عدم افشای نامشان را داشتند، شرح داده شد. 

برخی از این افراد گفتند که این جلسه به ترامپ فرصتی می‌دهد تا مستقیماً از مدیران صنعت در مورد پویایی بازار، اقدامات ممکن برای کاهش قیمت بنزین و چگونگی تقویت ظرفیت پالایش سوخت داخلی بشنود. کاخ سفید بلافاصله به درخواست‌ها برای اظهار نظر در روز جمعه پاسخی نداد. 

شرکت‌های دعوت‌شده طیف وسیعی از پالایش را شامل می‌شوند - از شرکت‌های نفتی بزرگ و یکپارچه گرفته تا تولیدکنندگان سوخت کوچک‌تر و مستقل. به گفته این افراد، این شرکت‌ها شامل Marathon Petroleum Corp. ، Delek US Holdings Inc. ، Chevron Corp. ، PBF Energy Inc. و Valero Energy Corp. هستند. 

افزایش قیمت سوخت و سایر کالاهای مصرفی، یک مانع سیاسی برای رئیس جمهور آمریکا است که تلاش کرده است تا قبل از …



 تاریخ پخش سریال مرد سه هزار چهره تغییر کرد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تاریخ پخش سریال مرد سه هزار چهره تغییر کرد

چند روز پیش و همزمان با پخش تیزر رسمی سریال «مرد سه هزار چهره» مهران مدیری، اعلام شد که این مجموعه از یکشنبه ۸ شهریور از شبکه سه سیما پخش خواهد شد. با این حال به گزارش فرارو، اکنون اعلام شده که پخش این سریال از تاریخ ۱۳ شهریور آغاز خواهد شد.

 وبسایت اصلاح طلب: وزیر ارشاد متولی گشت ارشاد نیست! | آخرین خبر
۲۵ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

وبسایت اصلاح طلب: وزیر ارشاد متولی گشت ارشاد نیست! | آخرین خبر

عصر ایران/متن پیش رو در عصر ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کاش اخلال در سخنرانی وزیر فرهنگ در یزد با سر دادن شعار درباره حجاب اجباری آقای صالحی را به صرافت تغییر نام وزارتخانه به فرهنگ و هنر بیندازد تا جماعتی وزارت متبوع او را به سبب کلمه ارشاد در ادامه عنوان آن با گشت ا

 بادامچیان: ترامپ گورباچف آمریکاست
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

بادامچیان: ترامپ گورباچف آمریکاست

رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه امروز دوست و دشمن می‌گویند ایران پیروز شده است، گفت: به دوستان پایداری و این دوستان هم می‌گویم دولت دارد زحمت می‌کشد، به نظرم شما به‌جای برخورد، وحدت را حفظ کنید، نگذارید متشنج شود. الآن هم که فلان‌کس مسئولیتی دستش نیست؛ بله، اگر می‌خواهی جواب سیاسی به او بدهی، او هم حرف سیاسی می‌زند، جوابش را بده. اما به همه همین توصیه را دارم: وحدت، انسجام و یگانگی را تحت رهبری امام‌زمانمان حفظ کنیم تا دشمن ناامید شود.

 تجدید دیدار در پادکست؛ مت اسمیت در آستانه بازگشت به دنیای «دکتر هو»
۳۹ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

تجدید دیدار در پادکست؛ مت اسمیت در آستانه بازگشت به دنیای «دکتر هو»

مت اسمیت، بازیگر محبوب که با ایفای نقش «دکتر یازدهم» به شهرت رسید، ۱۲ سال پس از خداحافظی با سریال «دکتر هو» (Doctor Who)، اکنون در آستانه همکاری دوباره با هم‌بازی‌های قدیمی خود قرار گرفته است. اگرچه این بازگشت در قالب نقش‌آفرینی در سریال نیست، اما مذاکرات برای حضور او در پادکست اختصاصی کارن گیلان و آرتور دارویل با نام «The Pondcast» در مراحل نهایی است.

 جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
۱۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت

بازار سرمایه در نخستین روز معاملاتی هفته و همزمان با تعطیلات، بار دیگر با رشد قابل توجه شاخص‌ها همراه شد؛ به طوری‌که شاخص کل بورس تهران با افزایش نزدیک به ۱۳۰ هزار واحدی و رشد ۲.۰۳ درصدی، از مرز شش میلیون و ۵۰۰ هزار واحد عبور کرد و رکورد جدیدی را به ثبت رساند.

 انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان/ هلاکت یک نفر و دستگیری تعداد ۶ نفر اعضا و پشتیبانان این تیم
۲۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان/ هلاکت یک نفر و دستگیری تعداد ۶ نفر اعضا و پشتیبانان این تیم

با رصد اطلاعاتی هوشمند، یک تیم تروریستی به محض ورود به منطقه،در اقدام عملیاتی مشترک توسط رزمندگان قرارگاه قدس شامل اداره کل اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و فراجا استان موردضربه قاطع قرارگرفت.



تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل گرفته باشد، جنگ دیگر صرفاً به معنای شلیک موشک به سوی طرف مقابل نیست بلکه جنگ به معنای نابود کردن بخشی از منافع خود نیز خواهد بود.
وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت تنها راه نجات از فروپاشی
سایت خبرآنلاین

وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت …

این قربانی‌کردن «خود»، ضرورتا به «محو فیزیکی یک بدن» دلالت نمی‌دهد، بلکه گستره‌ی فراخ عصبیت‌ها، دیدگشت‌ها، نگاه‌ها و احساس‌ها، کردارها و رفتارها، منش‌ها و روش‌ها، تصمیم‌ها و تدبیرها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها، و... را شامل می‌شود. تا زمانی‌که اصحاب قدرت و حکومت در یک جامعه یک رگ‌شان هوشیار نگردد که مشکل آنان هستند، و آن «منِ» بحران‌آفرینِ آنان باید از میان برخیزد، و تا زمانی‌که تخت پروکرستس (آن تخت که طول و عرض آن میزان کژی و راستی، خودی و ناخودی، حق و باطل، زیبایی و زشتی، خوبی و بدی و... است) ذهنی …
خبرگزاری ایرنا

فیلم| مجموعه شاه ولی تفت یزد، نماد معماری اصیل ایرانی

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی