قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

رژیم صهیونیستی در تدارک ایجاد گروهی از مزدوران در غزه است

یک رسانه صهیونیستی فاش کرد، اسرائیل در تکاپوی تشکیل یک گروه از مزدوران برای اداره نوار غزه است.
 رژیم صهیونیستی در تدارک ایجاد گروهی از مزدوران در غزه است

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اختصاصی که سه شنبه منتشر شد، اعلام کرد، مطلع شده است که طرح شورای صلح و حضور نیروهای چند ملیتی تا پیش از اکتبر اجرایی نخواهد شد، احتمالا این نیروها بعد از انتخابات اسرائیل وارد غزه خواهند شد در حالی که اماراتی‌ها هم به دنبال ساخت یک محله جدید در شرق رفح هستند.

در این بین شاباک سرویس امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) به شدت در تدارک تاسیس و آموزش نیروهای شبه نظامی (مزدوری) است که به عنوان نیروهای محلی نوار غزه را در کنترل خود بگیرند.

در ادامه این گزارش آمده است: با وجود آنکه حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه (به شکل رسانه‌ای و ادعایی) متوقف شده است، اما طرح ۱۵ ماده‌ای که قرار است خطوط کلی مرحله بعدی را مشخص کند، هنوز با اجرا فاصله زیادی دارد.

شبکه ۱۲ صبح روز سه‌شنبه مطلع شد که نیروهای چندملیتی تا پیش از ماه اکتبر ورود به نوار غزه را آغاز نخواهند کرد و ممکن است حتی پس از انتخابات وارد آن شوند؛ این در حالی است که سازمان اطلاعات و امنیت داخلی (شاباک) به طور هم‌زمان در حال آموزش شبه‌ نظامیانی (مزدورانی) است که پیش از نتوانستند به عنوان یک نیروی کارآمد شبه نظامی در «رفح سبز» از خودی نشان داده و طرح حضور آنها شکست خورده‌ بود.

یکی از برجسته‌ترین نشانه‌های تأخیر در طرح شورای صلح، تشکیل نیروهای چندملیتی است که قرار است در نوار غزه فعالیت کنند.

بر اساس طرح در حال آماده‌سازی، انتظار می‌رود مغرب حدود ۵۰۰ سرباز اعزام کند، در حالی که انتظار می‌رود کوزوو و آلبانی هر کدام تنها با چند دو جین سرباز مشارکت داشته باشند. با این حال، اسرائیل بر این باور است که این نیروها در آینده نزدیک وارد غزه نخواهند شد.

پروژه ایجاد «رفح سبز» که قرار است یکی از ارکان اصلی طرح در منطقه تحت کنترل ارتش اسرائیل در داخل خط زرد باشد، همچنان دور از دسترس است.

اماراتی‌ها هم به دنبال احداث یک محله جدید در شرق رفح هستند و اخیراً موافقت با آغاز عملیات آماده‌سازی زمین و زیرساخت‌ها صادر شده است.

با این وجود، انتظار می‌رود کارها حدود ۶ ماه ادامه داشته باشد و برآورد می‌شود استقرار …



 فوری | چراغ‌سبز آمریکا به اسرائیل برای ترورهای هدفمند
۱ ساعت قبل / سایت اینتیتر

فوری | چراغ‌سبز آمریکا به اسرائیل برای ترورهای هدفمند

به گزارش اینتیتر به نقل از همشهری، رسانه‌های عبری به نقل از منابع امنیتی نوشتند که سیاست ترور انجام شده توسط ارتش اسرائیل در نوار غزه «چراغ سبز» از سوی دولت ایالات متحده دارد.

در بحبوحه حملات هوایی مداوم به نوار غزه، یک مقام امنیتی اسرائیل به رسانه پخش رسمی (کان) ادعا کرد: «اسرائیل باور ندارد که حماس سلاح‌های خود را کنار بگذارد. تا زمانی که این اتفاق نیفتد، ارتش به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و هیچ گامی در رابطه با بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد کرد.»

منابع امنیتی اسرائیل افزودند که سیاست ترور از سوی دولت آمریکا «چراغ سبز» دریافت کرده است و به اشغالگران «آزادی عمل» می‌دهد تا کسانی را که در نوار غزه «تهدید» می‌دانند هدف قرار دهند و علیه فعالانی که به زعم آنها تهدید فوری هستند یا قصد حمله به نیروهای اشغالگر یا اعضای واحدهای ویژه را دارند، اقدام کنند.

این در حالی است که حازم قاسم سخنگوی حماس گفت: اظهارات منابع اسرائیلی در مورد چراغ سبز از سوی ایالات متحده با تمام توافقات، مذاکرات میانجیگران و تعهدات خود دولت ایالات متحده مغایرت دارد.

وی اضافه کرد: ما از شورای به اصطلاح صلح می‌خواهیم که موضع روشنی در مورد این قتل عام‌ها اتخاذ کند و از جانبداری خود نسبت به موضع اسرائیل دست بردارد.

این اظهارات در حالی است که ارتش اشغالگران به سیاست ترور سیستماتیک خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و حملات هوایی به نوار غزه انجام داده است.

ارتش اشغالگر ادعا کرد که فرمانده یک واحد از یک یگان ویژه در اردوگاه پناهندگان نصیرات را ترور کرده و او را به دست داشتن در حمله ۷ اکتبر متهم کرده است.

نیروی هوایی اشغالگران همچنین یک ساختمان پلیس در شهر غزه را بمباران کرد.

طبق ادعاهای اشغالگران، این بمباران فرماندهان میدانی حماس و همچنین رئیس نیروی پلیس زنان را هدف قرار داده است.

از سوی دیگر، وزارت داخلی غزه اعلام کرد که حمله هوایی به ایستگاه پلیس در شهر غزه منجر به شهادت ۹ غیرنظامی شده است. حماس این حمله را محکوم کرد و آن را "جنایت جنگی" توصیف کرد …



 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

رویداد۲۴| بازسازی ساختار اجرایی و امنیتی کشور در شرایطی به یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های حاکمیت تبدیل شده است که بحران‌های اخیر، درگیری‌های نظامی منطقه‌ای و ترور هدفمند جمعی از فرماندهان ارشد نظامی و چهره‌های کلیدی امنیتی و سیاسی، ضرورت یک بازآرایی سریع، مدرن و انعطاف‌پذیر را در رأس دستگاه‌های تصمیم‌ساز اجتناب‌ناپذیر کرده است. خالی شدن برخی کرسی‌های مدیریتی سطح بالا در پی این آسیب‌ها و نیاز مبرم به جبران خلأ‌های نفوذ و ارتقای سطح ضداطلاعاتی، معرفی سکاندار جدید برای وزارت اطلاعات را به یک پرونده حیاتی و فورس‌ماژور تبدیل کرده است.

در این میان، گمانه‌زنی‌ها و بحث‌های کارشناسی درباره تغییر الزامات قانونی انتصاب وزیر اطلاعات، ابعادی فراتر از یک تغییر کابینه معمولی یافته و به مسئله‌ای کاملاً سیاسی و استراتژیک مبدل شده است. محور این تحولات، خروج از محدودیت‌های سنتی و بررسی امکان حذف «شرط اجتهاد» از ویژگی‌های وزیر اطلاعات است؛ چارچوبی که بیش از چهار دهه تعیین‌کننده دایره انتخاب سکاندار این دستگاه حساس بوده است.

بر اساس اظهارات اخیر عباس گودرزی، سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، دولت با اخذ مجوز‌های لازم فرصت دارد تا وزرای پیشنهادی اطلاعات و دفاع را به صحن علنی معرفی کند. گودرزی با اشاره به گمانه‌زنی‌ها حول نوسازی این ساختار تأکید کرده است: «ایده‌ای مطرح است که شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات ضرورت نداشته باشد. با توجه به مغایرت قانون فعلی با این ایده، باید قانون اصلاح شود و مقرر است دولت در این خصوص لایحه‌ای تقدیم مجلس کند.»

اگرچه محمد باقری بناب، نماینده مجلس، اشاره کرده که هنوز لایحه‌ای به صورت رسمی اعلام وصول نشده و گفت‌و‌گو‌ها در مرحله گمانه‌زنی رسانه‌ای است، اما مطرح شدن رسمیت‌یافتن این ایده در تریبون‌های رسمی مجلس نشان می‌دهد که حاکمیت در پی تجربه چالش‌های امنیتی اخیر، در حال ارزیابی مجدد الگو‌های حکمرانی امنیتی و عبور از محدودیت‌های ساختاری گذشته است. ریشه‌یابی یک شرط قانونی؛ از دهه ۶۰ تا الزامات امروز

شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات، نه در متن قانون اساسی، بلکه در «قانون تأسیس وزارت اطلاعات مصوب سال ۱۳۶۲» گنجانده شده بود. فلسفه اصلی وضع این شرط در نخستین سال‌های پس از انقلاب، نیاز به اشراف و مجوز‌های دقیق شرعی در پرونده‌های …



 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

جهان صنعت نیوز ، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد بزرگ‌ترین جنایتی که در حق جنوب لبنان صورت گرفته، پایان دادن به مأموریت نیروهای صلح سازمان ملل متحد ( یونیفل) است و این اقدام به معنای زیر پا گذاشتن قطعنامه ۱۷۰۱ است.

نبیه بری در گفت‌وگو با روزنامه «الجمهوریه» بر اهمیت بسیار زیاد حضور نیروهای «یونیفل» در جنوب لبنان و نقش محول‌شده به آن‌ها از جمله نقش اصلی آن‌ها در حفظ امنیت در جنوب و همچنین کمک به ارتش لبنان برای استقرار در سراسر خاک این کشور تا مرزهای بین‌المللی، مطابق مفاد قطعنامه ۱۷۰۱ تأکید کرد.

رئیس پارلمان لبنان گفت: «بزرگ‌ترین خطا و بزرگ‌ترین جنایتی که در حق جنوب صورت گرفته، پایان دادن به مأموریت یونیفل در جنوب است؛ زیرا این پایان به معنای کنار گذاشتن قطعنامه ۱۷۰۱ است؛ قطعنامه‌ای که در این مرحله بیش از هر زمان دیگری به اجرای کامل مفاد آن و ادامه مأموریت یونیفل نیاز است.»

بری درباره نیت‌های شوم رژیم صهیونیستی و خطرات اقدامات این رژیم در جنوب هشدار داد و گفت این اقدامات به‌ویژه حملات گسترده آن به شهرک‌ها و روستاها و محله‌های غیرنظامی و مسکونی و عملیات گسترده انفجار در روستاهای جنوب را شامل می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد که این اقدامات نه‌تنها ساختار شهری و زندگی در این مناطق را به‌طور کامل نابود می‌کند، بلکه شکاف‌ها و ترک‌های بسیار خطرناکی در بنیان‌های آن‌ها ایجاد می‌کند. تداوم تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

منابع خبری لبنان از حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم اشغالگر به شهرک المنصوری و منطقه واقع میان طلوسه و مرکبا در جنوب لبنان خبر دادند.

منابع لبنانی نیز از انجام یک عملیات انفجاری توسط دشمن صهیونیستی در روستای حداثا در جنوب لبنان خبر دادند.

خبرنگار شبکه خبری المیادین گزارش داد توپخانه رژیم صهیونیستی مناطق واقع بین روستاهای علی‌الطاهر و الدبشه در شهرستان النبطیه با فسفر سفید را هدف قرار داد.

خبرنگار المیادین همچنین از هدف قرار دادن شهرک «حولا» و حمله توپخانه‌ای به وادی السلوقی و اطراف شبعا توسط دشمن صهیونیستی خبر داد.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هارژیم صهیونیستی لبنان نبیه بری
شناسه : 606694
لینک …



 ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است

به گزارش تجارت نیوز، ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در قبال ترکیه را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد تشدید پیشدستانه تنش‌ها با آنکارا اقدامی بی‌پروا و احمقانه است و به وضوح نشان می‌دهد انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی در پشت این سیاست قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، باراک در ادامه افزود: نمی‌توان در خصوص تمامی جزئیات صحبت کرد، اما تشدید پیشدستانه تنش‌ها با ترکیه از سوی نتانیاهو بی‌ملاحظه و احمقانه است؛ دشوار است مشخص کنیم کدام بخش آن احمقانه‌تر است.

وی همچنین گفت این سیاست به وضوح نشان می‌دهد هدف سیاسی آن است که رژیم صهیونیستی از طریق مجموعه‌ای از تنش‌های امنیتی که افکار عمومی را نگران می‌کند، به سمت انتخابات حرکت کند.

باراک اظهار داشت: ترکیه، ایران یا سوریه در دوران اسد نیست. هیچ مشکل راهبردی با ترکیه وجود ندارد که نتوان آن را از طریق مذاکرات محرمانه و با هماهنگی آمریکا و استفاده از نفوذ واشنگتن در ترکیه و سوریه حل کرد، شدت آن را کاهش داد یا برای مدت طولانی به تعویق انداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفت: نتانیاهو کاملاً از کنترل خارج شده است.

از سوی دیگر، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر این رژیم به پایگاه هوایی «ابوظهور» در سوریه را اقدامی «تحریک‌آمیز و خطرناک» توصیف و تصریح کرد نخست‌وزیر این رژیم بار دیگر برای بقای سیاسی خود، در حال تدارک جنگی دیگر است.

گولان تأکید کرد، حمله به سوریه اقدامی تحریک‌آمیز است که رژیم صهیونیستی را به رویارویی با ترکیه نزدیک‌تر و شکاف میان تل‌آویو و متحدانش، از جمله آمریکا عمیق‌تر می‌کند.

وی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت، بار دیگر منافع سیاسی نخست‌وزیر بر امنیت اسرائیل حکمفرما شده و نظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.

یائیر گولان، نتانیاهو را شخصیتی «افراطی و غیرقابل اعتماد» دانست و گفت نمی‌توان با چنین فردی یک راهبرد پایدار منطقه‌ای ایجاد کرد.

وی در پایان اظهار داشت اسرائیل به رهبری نیاز دارد که بداند چگونه از قدرت برای دستیابی به امنیت استفاده کند، نه اینکه جنگ دیگری برای بقای سیاسی خود ایجاد …



 هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل درباره آغاز مجدد جنگ
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا و اسرائیل درباره آغاز مجدد جنگ

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه، اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم. 

به گزارش دفاع پرس، سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند. 

سخنگوی سپاه تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است. ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است. 

وی گفت: اکنون بیش از دو سال است که اسرائیل در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از اسرائیل است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست. 

سردار محبی بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، تاکید کرد و افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آن‌ها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روزهای گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد. 

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر چرا «سلمان سامانی» گفت در صورت برگشت به ایران اعدام می شود؟ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : ثروتمندترین …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است
سایت جماران

نشنال کانتکست: انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه؛ پژاک در مرزهای ایران در حال تقویت مواضع است

در حالی که روند خلع سلاح و انحلال پ‌ک‌ک در ترکیه و اقلیم کردستان عراق به مراحل حساس نزدیک شده، گزارش «نشنال کانتکست» حاکی است که پژاک، شاخه ایرانی این جریان، نه‌تنها وارد روند مشابهی نشده بلکه در امتداد مرزهای ایران در حال توسعه مواضع، تونل‌ها و زیرساخت‌های خود است؛ وضعیتی که می‌تواند پرونده پژاک را به یکی از مهم‌ترین ابهامات مرحله پس از انحلال پ‌ک‌ک تبدیل کند.
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران

سیدعلاس عراقچی امروز (پنجشنبه) ۲۹ مردادماه در واکنش به تهدیدات عملیات اقتصادی علیه ایران که از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مطرح شد، گفت؛ اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست ‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت
 هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات
سایت اکوایران

هشدار قاطع سپاه درباره موج جدید حملات

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر ارتقای مداوم دقت، برد و قدرت تخریب تسلیحات کشور، از آمادگی کامل و به‌کارگیری نسل جدیدی از جنگ‌افزارها و کلاهک‌های پیشرفته در صورت وقوع هرگونه نبرد احتمالی خبر داد.
 سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کار رفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته متفاوت خواهد بود.
 اصولگرایی علیه اصول
سایت رجانیوز

اصولگرایی علیه اصول

 جنگی در دریای متلاطم
سایت روزنو

جنگی در دریای متلاطم

لینکلن پس از انتقال از اقیانوس هند و آرام، ماه‌ها در خاورمیانه مانده و مأموریتی را پشت سر گذاشته که از برنامه معمول استقرار ناو‌ها طولانی‌تر شده است.
 دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق
سایت جهان صنعت نیوز

دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با رئیس شورای عالی قضایی این کشور دیدار کرد.