قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

سخنگوی سپاه: جنگ رمضان آسیب‌پذیری راهبردی آمریکا را آشکار کرد

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این جنگ آسیب‌پذیری راهبردی آمریکا و تاثیر قدرت جمهوری اسلامی بر معادله‌های نظامی، اقتصادی و سیاسی را آشکار کرد.
 سخنگوی سپاه: جنگ رمضان آسیب‌پذیری راهبردی آمریکا را آشکار کرد

،سردار حسین محبی روز سه‌شنبه در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی شهید آوینی قم، اظهار کرد: آمریکا در بسیاری از جنگ‌های خود تلاش کرده‌است هزینه جنگ را خارج از کشورش تعریف کند و کشورهای مختلف درگیر جنگ باشند، بدون اینکه سرزمین آمریکا آسیب ببیند، اما در جنگ رمضان این آسیب به خود آمریکا بازگشت.

وی افزود: این قدرت، حاصل توان نیروی قدس جمهوری اسلامی، نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که توانست هزینه جنگ را به طرف مقابل بازگرداند.

آمریکا زیرساخت‌های ایران را تهدید کرد

محبی گفت: آمریکا در بحبوحه جنگ تهدید کرد که اگر ایران تسلیم نشود، همه زیرساخت‌های کشور را هدف قرار می‌دهد و جمهوری اسلامی نیز در واکنش تاکید کرد تمام زیرساخت‌های آمریکا، متحدان این کشور و رژیم صهیونیستی را هدف قرار خواهد داد.

وی افزود: پس از حمله آمریکا به میدان گازی پارس جنوبی و هاب عسلویه، موجی از موشک‌های دوربرد، نقطه‌زن و پرتوان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر زیرساخت‌هایی که متعلق به آمریکا، مشترک با این کشور، متعلق به رژیم صهیونیستی یا کشورهای هم‌پیمان آنها بود، فرود آمد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: در نتیجه، هزینه جنگ به خود طرف مقابل بازگردانده شد و آنها دیگر نتوانستند جنگ را با همان روند ادامه دهند.

محبی با اشاره به تهدید آمریکا برای بازگرداندن ایران به عصر حجر و از بین بردن تمدن ایران گفت: جمهوری اسلامی نیز در پاسخ تاکید کرد در صورت عملی شدن این تهدید، گلوگاه‌های انرژی در اختیار ایران است و می‌تواند هزینه سنگینی به طرف مقابل تحمیل کند.

وی افزود: صدها هزار مایل خطوط انتقال انرژی، هزاران نیروگاه و همه سامانه‌های آمریکایی و غیرآمریکایی و حتی زیرساخت‌های جهانی متصل به اینترنت در معرض تهدید قرار دارند.

محبی تاکید کرد: پیام جمهوری اسلامی این بود که در برابر تهدید، تهدید متقابل وجود دارد و اگر آمریکا تهدید خود را عملی کند، ایران نیز تهدید خود را عملی خواهد کرد.

وی فرسایش جنگ‌افزارهای آمریکا را از دیگر پیامدهای جنگ رمضان دانست و گفت: امروز سلاح‌های راهبردی …



 اهدای دست‌نوشته سردار موسوی به خانواده‌ای با ۱۱ شهید
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

اهدای دست‌نوشته سردار موسوی به خانواده‌ای با ۱۱ شهید

به گزارش مشرق ،‌ دست‌نوشته سردار سرلشکر سیدمجید موسوی، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به خانواده اسدزاده بخشایش که ۱۱ نفر از اعضای آن در جنگ تحمیلی رمضان(۴۰ روزه) به شهادت رسیده‌اند، اهدا شد.

متن این دست‌نوشته به شرح ذیل است:

خانواده معزز شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ادای ادب و احترام می‌گذارم به ساحت شما گرانقدرانی که در راه دفاع از ایران اسلامی و حریم ولایت، بهترین عزیزان خود را تقدیم درگاه الهی نمودید و با اهدای کودکان معصوم که همچون فرشتگان آسمانی، نشانه‌های پاکی و روشنایی هستند، پرچم‌های سرخ افتخار و عزتمندی را بر بلندای قله‌های ایمان و اراده این ملت شهیدپرور برافراشتید.

نام شهیدان شما تا ابد بلندآوازه و یاد آنها در دل و جان ملت ما به‌عنوان نمادهای ایثارگری و شجاعت باقی خواهد ماند و ما رزمندگان نیروی هوافضا خود را متعهد می‌دانیم که انتقام این خون‌های پاک را از دشمنان خبیث و جنایتکار بستانیم.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

با افتخار تقدیم شما

در پناه امام زمان(عج)، سلامت باشید.

سردار موسوی در پیامی دیگر خطاب به این خانواده نوشت:

بسمه‌تعالی

خانواده محترم شهیدان اسدزاده بخشایش

سلام علیکم

ضمن ادای احترام و تعظیم مقام شهیدان گرانقدر شما، زبان و قلم خود را قاصر از آن می‌دانم که عظمت این واقعه و جایگاه رفیع شهیدان شما را توصیف نمایم.

بی‌تردید، شباهت شهادت خانوادگی شما با خانواده امام شهیدمان، نشانه‌ای از رشته‌های مستحکم الهی بین امام و امت در همه صحنه‌هاست و بشارتی است که ارواح طیبه شهیدان در معیت امام دلبند خود و ان‌شاءالله همجوار حضرت اباعبدالله الحسین(ع) هستند.

تحمل چنین داغی بس عظیم و طاقت‌فرساست، لکن خرسند باشید که عزیزان شما شاهد، حاضر و «عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» هستند.

۱۳/۵/۱۴۰۵

سیدمجید موسوی

گفتنی است این شهدای معزز بر اثر اصابت موشک به منزلشان در جنگ تحمیلی رمصان، شربت شهادت نوشیدند. شهادت این شهدای گرانقدر نماد مظلومیت ملت ایران در برابر حملات کوردلانه و ددمنشانه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب اسرائیل …



 سخنگوی سپاه هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

سخنگوی سپاه هشدار داد: سلاح‌هایمان را دقیق‌تر و مخرب‌تر تولید می‌کنیم

رویداد۲۴| سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

به گزارش دفاع پرس، سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آنها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روز‌های گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.



 سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری متفاوت خواهد بود - سلام نو
۲ ساعت قبل / سایت سلام نو

سخنگوی سپاه: اگر جنگ مجددی آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری متفاوت خواهد بود - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از دفاع پرس، سردار «حسین محبی» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سردار «حسین محبی» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت:

ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آن‌ها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روزهای گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد. برچسب هاسپاه سخنگوی سپاه



 احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب اصفهان، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب اصفهان، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

به گزارش ایلنا، روابط عمومی سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) استان اصفهان اعلام کرد: عملیات فنی و تخصصی برای انهدام مهمات عمل‌نکرده، را امروز تیم‌های فنی و متخصص در بازه زمانی ساعت ۹ صبح تا ۱۴ اجرا می‌کنند و جای هیچ نگرانی برای مردم عزیز نخواهد بود.

  انتهای پیام/



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 افتتاح اولین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور
سایت ایران آنلاین

افتتاح اولین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور

مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور، با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان وزارتی و استانی، به میزبانی استان خراسان رضوی، در سالن فردوسی مشهد  افتتاح شد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 خلیج فلوریدا را با مین‌های هوشمند ببندیم/ پیشنهاد کارشناس صداوسیما+ ویدیو
سایت اکوایران

خلیج فلوریدا را با مین‌های هوشمند ببندیم/ پیشنهاد کارشناس صداوسیما+ ویدیو

مصطفی خوش‌چشم، کارشناس شبکه افق، با طرح پیشنهادی جنجالی برای مین‌گذاری خلیج فلوریدا مدعی شد که بستن این مسیر می‌تواند آمریکا را با «مصیبت» مواجه کند.
 فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق
سایت اعتماد آنلاین

فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق

دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد. به گزارش مهر، شادمهری در دوران مسئولیت خود، با برگزاری رویدادهای هنری و نمایش‌های ایرانی و اسلامی، تلاش کرد تصویری متفاوت از ایران و اسلام ارائه دهد. شایان ذکر است، نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود؛ کتابی با مضمون روایت تجربه یک زن مسلمان ایرانی در فرانسه که مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفت.
 به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان
سایت ایران آنلاین

به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سخنگوی سپاه اعلام کرد که ایران با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار خواهد گرفت.
 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.