قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

نفت گران شد

قیمت نفت برنت با افزایش حدود ده سنتی به 88 دلارو 60 سنت رسید.
 نفت گران شد

  قیمت نفت روز دوشنبه افزایش یافت، چرا که کاهش انتظارات برای دستیابی به پیشرفتی در مذاکرات صلح میان آمریکا و ایران و کاهش ترافیک نفتکش‌ها در تنگه هرمز، نگرانی‌های مربوط به ریسک ژئوپلیتیک در بازار را تشدید کرد.

قیمت نفت خام برنت با افزایش حدود ده سنتی  به 88.60 دلار در هر بشکه رسید. اما نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا حدود 20 سنت کاهش یافت  و به 82.19 دلار در هر بشکه رسید.

پریانکا ساچدووا، رئیس بخش بینش بازار در فیلیپ نوا در سنگاپور، گفت:قیمت نفت اکنون تقریباً به طور کامل از پایین‌ترین سطحی که در اوایل ماه اوت دیده شد، بازگشته است، زیرا امیدها برای حل و فصل پایدارتر بین آمریکا و ایران از بین رفته و حق بیمه ریسک ژئوپلیتیک به بازار بازگشته است.

با این حال، او افزود: به نظر می‌رسد از این نقطه به بعد، فضای محدودی برای افزایش قیمت وجود دارد، مگر اینکه شواهد روشنی از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز به دست آید، به ویژه خسارت ملموس به تانکرها یا زیرساخت‌های نفتی.

داده‌های روز دوشنبه نشان داد که تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز در طول آخر هفته کندتر شده است، این موضوع پس از حملاتی به تانکرها رخ داده است. داده‌های ردیابی کشتی‌های شرکت کپلر نشان می‌دهد که روز شنبه پنج کشتی باری از تنگه عبور کردند و برای روز یکشنبه هیچ کشتی ثبت‌نشده‌ای وجود نداشت، در حالی که در آخر هفته قبل، 31 کشتی عبور کرده بودند.

 



۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

صالحی: برای شکستن محاصره باید اقدام نظامی کنیم

احسان صالحی، کارشناس مسائل سیاسی: محاصره دریایی و نشتی نفت در بخش جنوبی تنگه هرمز، صورتی از جنگ نظامی است و جمهوری اسلامی ایران باید با تثبیت معادله «پاسخ متقابل و تشدید در برابر تشدید»، مانع پیشروی دشمن شود.

ناوها و ناوپیکارهای آمریکایی که دست به عملیات محاصره دریایی می‌زنند، واحدهای کاملاً نظامی هستند. از این رو، همان منطقی که در جنگ ۴۰ روزه برقرار کردیم—مبنی بر اینکه «تنش و تشدید را با تشدید بیشتر پاسخ می‌دهیم»—باید در صحنه فعلی نیز برقرار باشد.

اگر نتوانیم این معادله را به صورت معتبر در برابر طرف مقابل تثبیت و برقرار کنیم، شرایط پیچیده‌تر و سخت‌تر خواهد شد و طرف مقابل مجاب می‌شود تا قدم‌های بعدی را بردارد.

 


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم و فشار بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، دولت چین پنجشنبه، ۲۹ مرداد، با کارزار موسوم به روز D اقتصادی ترامپ علیه ایران مخالفت و بر لزوم استفاده از ابزار‌های دیپلماتیک برای پایان‌دادن به درگیری تاکید کرد.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزار‌های دیپلماتیک و سیاسی حل کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه، ۲۸ مرداد، برنامه خود برای پیاده‌سازی آنچه که خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام‌شده علیه هر کشوری نامیده می‌شود را اعلام و کارزار خود را برای منزوی‌کردن ایران تشدید کرد و به کشور‌ها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند، در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.

در ادامه حتما بخوانید تکرار محاسبه غیرواقع‌بینانه آمریکا از تحریم بر ایران | ونس: فشار اقتصادی باعث می‌شود ایران به سوی بهبود رابطه با غرب حرکت کند

منبع: تابناک




 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 عکس: لیگ چوگان جام آذرتاش
۴۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: لیگ چوگان جام آذرتاش

هفته ششم لیگ ملی چوگان ایران در قالب جام آذرتاش با برگزاری رقابت‌های جذاب و نزدیک تیم‌های برتر به پایان رسید و در نهایت تیم اسنوا با ارائه عملکردی قدرتمند، ع...

 سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
۲۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.

 توصیه‌ها درباره شیوه به کارگیری اتباع بیگانه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

توصیه‌ها درباره شیوه به کارگیری اتباع بیگانه

توصیه‌های فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رفسنجان درباره نحوه استفاده از اتباع بیگانه را می‌بینید و می‌شنوید.