قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

دموکرات ها شکست ترامپ را می خواهند

دموکرات‌های مجلس نمایندگان خود را آماده می‌سازند تا در صورت پیروزی در انتخابات میان دوره‌ای ماه نوامبر (آبان)، به جای استیضاح فوری دونالد ترامپ، تحقیقات گسترده‌ای را علیه رئیس‌جمهوری ایالات متحده آغاز کنند.
 دموکرات ها شکست ترامپ را می خواهند
 دموکرات‌های مجلس نمایندگان که برای بازگشت احتمالی به قدرت آماده می‌شوند، به جای تلاش برای استیضاح فوری ترامپ، در حال تدوین یک راهبرد تحقیقاتی گسترده هستند تا شرکت‌ها و موسسات مالی مرتبط با وی را هدف قرار دهند.

دموکرات‌های ارشد مجلس نمایندگان و دستیاران کمیته درباره استفاده از جلسات استماع، احضاریه‌ها و درخواست‌های اسناد برای به دست آوردن مدارکی از سازمان‌های نزدیک به ترامپ صحبت کرده‌اند. آنها اطمینان خاطر دارند که بررسی شرکت‌های خصوصی و چهره‌های خارج از دولت بسیار بهتر از تقابل مستقیم با کاخ سفیدی است که بی‌تردید در برابر نظارت مقاومت خواهد کرد.

حکیم جفریز رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان در ماه ژوئن (خرداد) نیز در یک مصاحبه با شبکه ان بی سی نیوز گفت که دموکرات‌ها استیضاح ترامپ را منتفی نکرده‌اند و در صورت پیروزی مجدد در مجلس نمایندگان، برگه جدیدی برای استیضاح او باز می‌کنند، اما تمرکز اصلی حزب بر مسائل مالی خواهد بود.

به نوشته رویترز، رویکرد جدید دموکرات‌ها حاکی از دو مولفه احتیاط آنها و درس‌هایی است که از دولت نخست ترامپ گرفته‌اند. به عقیده آنها، روند استیضاح می‌تواند کنگره را درگیر کند و در عین حال به ترامپ اجازه می‌دهد خود را قربانی یک کارزار حزبی نشان دهد. اما با رویکرد جدید، دموکرات‌ها پس از انتخابات میان دوره‌ای از اختیارات مجلس نمایندگان برای بررسی دقیق تصمیم‌گیری‌های دولت و اینکه آیا ترامپ از قدرت برای منفعت خود، متحدان یا حامیان مالی استفاده کرده، بهره می‌برند.

یکی از دستیاران ارشد دموکرات با توصیف طرز فکر رهبران حزب گفت: «ما برای استیضاح ورود نمی‌کنیم. هیچ‌کس نمی‌خواهد در روز اول رای‌گیری شکست بخورد. تمرکز بر جمع‌آوری مجموعه‌ای از شواهد از طریق تحقیقاتی است که بتواند ترامپ را پاسخگو نگه دارد.»

رویترز در ادامه خاطرنشان کرده است که جمهوری‌خواهان در حال حاضر اکثریت محدودی در مجلس نمایندگان دارند و نتایج نظرسنجی‌ها حاکی است که دموکرات‌ها از حمایت بیشتری در این دوره برخوردارند و می‌توانند در ماه نوامبر اکثریت را بار دیگر به دست آورند.

از سوی دیگر، کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که ترامپ برای خنثی کردن «دستور کار چپ رادیکال» تلاش کرده و همچنان به حفظ اکثریت جمهوری‌خواهان در کنگره متعهد است. یک مقام کاخ سفید گفت: دولت آماده پاسخگویی به درخواست‌های نظارتی است، صرف نظر از اینکه چه کسی در مجلس نمایندگان یا سنا باشد.»

به گفته منابع آگاه، نام شرکت هایی مانند «اپل»، «آلفابت»، «پالانتیر»، «بلک استون»، «بلک راک» و شرکت‌های متعلق به ایلان ماسک از جمله «تسلا» در گفت‌وگوهای مطرح شده دموکرات‌ها قرار دارد و دلیل فهرست کردن نام این شرکت‌ها ارتباط یا تعاملات با دولت ترامپ است.

 



 تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها خبر داد و گفت: از شنبه این کارگروه جلسات فعالانه خواهد داشت. از دولت، سازمان به...

 تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

تغییر ساختار جنسیتی در کنکور سراسری

آرمان امروز : آمار تازه منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، فراتر از یک گزارش ساده از تعداد داوطلبان، گویای یک تحول ساختاری در چشم‌انداز آموزشی ایران است. در حالی که روایت‌های سنتی، ورود به عرصه‌های علمی و دانشگاهی را حوزه‌ای با غلبه مردان می‌دانستند، آمارهای نوبت دوم آزمون سراسری، نشان‌دهنده یک «انقلاب [ ]

 عارف: برخلاف تلاش دشمن برای اختلاف‌افکنی، حج و اربعین در یک راستا و مکمل یکدیگرند

عارف: برخلاف تلاش دشمن برای اختلاف‌افکنی، حج و اربعین در یک راستا و مکمل یکدیگرند

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه اربعین یک اجتماع معنوی و ارزشمند و در زمره اجتماعات بزرگ انسانی در دنیاست، افزود: ما بر این باوریم که مراسم حج و اربعین به‌عنوان بزرگ‌ترین اجتماعات اسلامی، تناقضی با یکدیگر ندارند و نباید القا شود که این دو در مقابل هم قرار دارند. برخلاف تلاش دشمن برای اختلاف‌افکنی در امت اسلامی، حج و اربعین در یک راستا و مکمل یکدیگر هستند.

 قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس آمریکا و جنگ ایجاد شده توسط این رژیم تروریستی را عامل بروز ناامنی در منطقه و اخلال در مسیر عادی تجارت در منطقه دانست و تاکید کرد: با رفع ناامنی و مداخلات آمریکا، مشکلات برطرف خواهد شد.

 زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

رئیس‌جمهور با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنان خواست با تکیه بر نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده، در مسیر پیشرفت جامعه گام بردارند.

 اینجا، گرانیگاه نظم جدید منطقه‌ است - تسنیم

اینجا، گرانیگاه نظم جدید منطقه‌ است - تسنیم

رئیس مجلس تصویری که در آن خلیج فارس و دریای عمان دیده می‌شوند، در اکانت خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.

 مشکل ویژه بازسازی ذخایر تسلیحاتی ارتش آمریکا | سفارش تسلیحاتی تازه پنتاگون چیست؟

مشکل ویژه بازسازی ذخایر تسلیحاتی ارتش آمریکا | سفارش تسلیحاتی تازه پنتاگون چیست؟

با وجود تکذیب‌ مقام‌های آمریکایی، نشانه‌های فرسایش ذخایر تسلیحاتی آمریکا درپی جنگ اخیر علیه ایران، یکی پس از دیگری درحال نمایان شدن است و درخواست ارتش آمریکا برای تولید ۱۳۳هزار فروند راکت GMLRS تا سال ۲۰۳۴ دراین راستاست.

 احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در لردگان

احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در لردگان

روابط عمومی سپاه ناحیه لردگان از احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در این شهرستان و مناطق پیرامونی در روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه خبر داد و اعلام کرد: این انفجارها در چارچوب برنامه‌های از پیش تعیین‌شده انجام می‌شود و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.