قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ترامپ حلقه فشار بر نتانیاهو را تنگ‌تر می‌کند

رسانه عبری معاریو در گزارشی مدعی شد که رئیس جمهور آمریکا به دنبال اعمال فشار بر نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای رسیدن به اهداف خود است.
 ترامپ حلقه فشار بر نتانیاهو را تنگ‌تر می‌کند

 روزنامه صهیونیستی معاریو گزارشی در مورد بی‌صبری فزاینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در قبال محاسبات سیاسی داخلی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی منتشر کرد.

این روزنامه عبری مدعی شد که آمریکا اجازه نخواهد داد دستور کار منطقه‌ای‌اش با مانع مواجه شود و ممکن است به زودی اسرائیل را مسئول تأخیر در توافقات برنامه‌ریزی شده در خاورمیانه بداند.

طبق گزارش‌ها، درگیری‌های اخیر در جنوب لبنان که منجر به زخمی شدن سربازان اسرائیلی و شهادت غیرنظامیان لبنانی شد، یادآور شکاف آشکار دیدگاه بین بیروت و تل‌آویو بود. در حالی که رژیم صهیونیستی بر ادامه حضور ارتش این رژیم در جنوب لبنان اصرار دارد، واشنگتن معتقد است که این موضع مانع توافق چارچوب می‌شود. دولت آمریکا خواستار عقب‌نشینی مرحله‌ای اسرائیل است و هشدار می‌دهد که حضور نظامی دائمی اسرائیل در جنوب لبنان با تعهدات مندرج در توافق‌نامه مغایرت دارد.

جاه‌طلبی‌های ترامپ فراتر از لبنان است؛ آنها فهرست گسترده‌ای از اهداف را شامل می‌شوند از جمله: پیشبرد طرح شورای صلح در غزه، انعقاد توافق‌نامه امنیتی با سوریه (جایی که واشنگتن با وجود انتقادات شدید اسرائیل روی رژیم جولانی سرمایه‌گذاری می‌کند)، شکستن بن‌بست در بحران ایران و دستیابی به یک توافق عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی.

کاخ سفید اذعان دارد که انتخابات اسرائیل، کمتر از دو ماه و نیم دیگر تهدیدی وجودی برای این اهداف است.

خاطره بحران سیاسی اسرائیل در سال ۲۰۱۹ که منجر به سه انتخابات متوالی و یک سال دیپلماسی از دست رفته شد، همچنان در ذهن تیم ترامپ زنده است، که این بار مصمم هستند اجازه ندهند سیاست‌های داخلی اسرائیل دوباره برنامه آنها را مختل کند.

علیرغم روابط شخصی که صمیمانه توصیف شده است، مقامات آمریکایی از ترامپ نقل کرده‌اند که در مکالمات خصوصی گفته است که نتانیاهو «بدترین دشمن خودش» است.

ناظران خاطرنشان می‌کنند که ترامپ تاکنون از حمایت عمومی که نتانیاهو در طول مبارزات انتخاباتی خود به آن امیدوار بود، خودداری کرده است، تاکتیکی که ترامپ به عنوان اهرم فشار …