قیمت طلا امروز




 سایت اکونگار / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

بازگشت سرمایه‌گذاران به بازار طلا/فلز زرد گران‌تر می‌شود؟

«بیزینس‌اینسایدر» رسانه آمریکایی در مطلبی کوتاه نوشت: سرمایه‌گذاران طلا بار دیگر شروع به خرید کرده‌اند؛ اتفاقی که می‌تواند سوخت تازه‌ای برای تداوم روند صعودی فلز زرد فراهم کند.
 بازگشت سرمایه‌گذاران به بازار طلا/فلز زرد گران‌تر می‌شود؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اکونگار به نقل از ایرنا، تارنمای خبری بیزینس‌اینسایدر مستقر در نیویورک در این مطلب آورده است: مطابق گزارش شورای جهانی طلا که هفته گذشته منتشر شد، صندوق‌های قابل معامله مبتنی بر طلا در بورس (ETF) در سراسر جهان در ماه جولای سه میلیارد دلار سرمایه جذب کردند و بدین ترتیب، زنجیره دو ماه متوالی خروج سرمایه را گسستند. همچنین، حجم طلای تحت اختیار این صندوق‌ها با ۲۳ تُن افزایش به ۴۰۶۸ تُن رسید.

اوله هانسن، رئیس بخش راهبرد کالا در «ساکسو بانک» دانمارک، در یادداشتی نوشت که «نشانه‌های اولیه‌ مبنی بر اینکه تقاضای سرمایه‌گذاری در بازارهای غربی در حال احیا شدن است، دیده می‌شود.»

طلای نقدی صبح امروز حدود ۴۴۰۰ دلار به ازای هر اونس معامله شد؛ قیمتی که نسبت به ابتدای ماه جاری حدود ۹ درصد افزایش یافته، اما همچنان ۲۱ درصد پایین‌تر از رکورد نزدیک به ۵۶۰۰ دلاری آن در اواخر ژانویه است. قیمت طلا از ابتدای امسال (میلادی) تاکنون ۲ درصد کاهش داشته است.

تداوم انباشت فلز زرد در بانک‌های مرکزی/قیمت طلا به ۵۰۰۰ دلار نزدیک می‌شود؟ …




 اخبار جدید

 قیمت بیت کوین امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ چند؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت بیت کوین امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 0.72 درصدی به 77,180 (هفتاد و هفت هزار و یکصد و هشتاد) دلار رسید.

 تأکید بر توسعه همکاری‌های راهبردی ایران و هند - اکونیوز
۱۱ ساعت قبل / سایت اکونیوز

تأکید بر توسعه همکاری‌های راهبردی ایران و هند - اکونیوز

اقتصاد ایران: مسعود پزشکیان در دیدار با نارندرا مودی در حاشیه اجلاس بریکس بر تداوم توافقات راهبردی، تقویت روابط منطقه ای و گسترش همکاری های مشترک ایران و ه

 پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی هفته آینده آغاز میشود - اکونیوز
۱۲ ساعت قبل / سایت اکونیوز

پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی هفته آینده آغاز میشود - اکونیوز

اقتصاد ایران: وزیر امور اقتصادی و دارایی از آغاز پذیره نویسی نخستین صندوق ارزی در بازار سرمایه طی هفته آتی خبر داد.

 هر بشکه نفت به بالای 100 دلار رسیده است/ راه فرار آمریکا از بحران انرژی چیست؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

هر بشکه نفت به بالای 100 دلار رسیده است/ راه فرار آمریکا از بحران انرژی چیست؟

آسوشیتدپرس در گزارشی با اشاره به تداوم درگیری ایران و آمریکا، هزینه ۳۷.۵ میلیارد دلاری جنگ برای مالیات‌دهندگان آمریکایی و کشته شدن ۱۸ نظامی این کشور تأکید کرد که واشنگتن در این جنگ پیروز نخواهد شد.

 کارمزدهای خدمات بانکی تغییر کرد/ کدام خدمات گران‌تر می‌شوند؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

کارمزدهای خدمات بانکی تغییر کرد/ کدام خدمات گران‌تر می‌شوند؟

اقتصادایرانی: کارمزدهای خدمات بانکی ریالی بر مبنای پیشنهاد شورای هماهنگی بانک‌ها و کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی، با رویکرد تغییر تدریجی بازنگری و به شبکه بانکی ابلاغ شد.

 چادرملو به عمق 300 متر می‌رود
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

چادرملو به عمق 300 متر می‌رود

آرمان امروز : مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با تشریح برنامه‌های این شرکت برای تأمین پایدار خوراک، از ارزیابی فنی و اقتصادی ذخایر T1 و T2 در عمق بیش از ۳۰۰ متر خبر داد و گفت: چادرملو در نیمه دوم سال ۱۴۰۵ برای انعقاد قرارداد و آغاز عملیات استخراج زیرزمینی این ذخایر اقدام خواهد [ ]

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026