قیمت طلا امروز




 سایت اکونگار / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

رونمایی از قیمت نجومی سیب زمینی

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: ممنوعیت صادرات برای تنظیم بازار سیب زمینی کفایت نمی‌کند و همواره نظارت از مبدا باید صورت بگیرد.
 رونمایی از قیمت نجومی سیب زمینی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اکونگار به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی گفت: اکنون عرضه سیب زمینی محدود به استان همدان و کرمانشاه است، از این رو با بحران روبرو هستیم.

به گفته وی، ممنوعیت صادرات برای تنظیم بازار سیب زمینی کفایت نمی کند و همواره نظارت از مبدا باید صورت بگیرد تا با انتقال محصول به انبارها و محدودیت عرضه نتوانند قیمت ها را بالا نگه دارند.

یاوری با بیان اینکه سیب زمینی جز کالاهای اساسی سبدخانوار محسوب می شود، افزود: با توجه به افزایش قیمت محصولات پروتئینی، تقاضا برای خرید سیب زمینی افزایش یافته است که تشدید نظارت ها منجر به تنظیم و آرامش بازار این محصول خواهد شد‌.

رئیس اتحادیه بارفروشان با بیان اینکه نگرانی در خصوص تنظیم بازار سیب زمینی نداریم، گفت: قیمت سیب زمینی در میدان به یکباره از ۵۰ هزار تومان به ۷۰ هزار تومان افزایش یافته است که امیدواریم با تشدید نظارت ها جلوی افزایش قیمت گرفته شود.

 

بیشتر بخوانید …




 اخبار جدید

 خبرنگاری تخصصی؛ شاید وقتی دیگر!
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

خبرنگاری تخصصی؛ شاید وقتی دیگر!

با توسعه روزافزون حوزه‌های علمی در جهان، خبرنگاری نیز هم‌پای این تحولات پیش رفته است و خبرنگاری تخصصی امروزه در دنیا به یکی از معتبرترین مقولات دنیای رسانه بدل شده است.

 طلای جهانی ثابت ماند
۴۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

طلای جهانی ثابت ماند

هووی لی، اقتصاددان بانک OCBC سنگاپور در یادداشتی نوشت: انتظار داریم روند صعودی برای طلا ادامه پیدا کند و هدف طلا ۱۹۰۰ دلار در کوتاه مدت است.

 خلج طهرانی به‌عنوان مدیر برتر سال انتخاب شد
۲ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

خلج طهرانی به‌عنوان مدیر برتر سال انتخاب شد

مدیرعامل منطقه ویژه خلیج فارس در ششمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال به‌عنوان مدیر برتر کشور به سبب جذب سرمایه‌گذار انتخاب شد.

 رییس اتحادیه املاک: رشد قیمت خانه در بهمن‌ماه به صفر رسید
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

رییس اتحادیه املاک: رشد قیمت خانه در بهمن‌ماه به صفر رسید

بازار فروش در انتظار نتیجه مذاکرات برجام است و با شوک مثبتی که توافقات به بازار وارد می‌کند فایل‌های فروش در ماه‌های آینده افزایش خواهد داشت

 مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان خبر داد: انتخاب شرکت نگین فولاد هرمزگان به عنوان یکی از آزمایشگاه‌های مرجع استان
۴۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان خبر داد: انتخاب شرکت نگین فولاد هرمزگان به عنوان یکی از آزمایشگاه‌های مرجع استان

طی تفاهم‌نامه‌ای میان اداره استاندارد استان هرمزگان، شرکت فولاد هرمزگان و با هماهنگی دستگاه‌های مسئول، شرکت نگین فولاد هرمزگان به عنوان یکی آزمایشگاه‌های مرجع استان هرمزگان جهت خدمات‌رسانی به بازرگانان و شرکت‌های واردکننده و صادرکننده انتخاب شد.

 بورس صعودی ‌نشده دنده معکوس کشید
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بورس صعودی ‌نشده دنده معکوس کشید

بازار سرمایه هنوز دو روز روند صعودی را تجربه نکرده بود که از نیمه دوم دیروز با هجوم دوباره فروشندگان وارد فاز نزولی شد............

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026