قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

مس ایران برای یک دوره رشد شتابان آماده است

رئیس هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران با تأکید بر ظرفیت‌های گسترده این شرکت برای توسعه، بر شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌ها، تسریع در تأمین منابع مالی، توسعه اکتشافات و جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و خارجی تأکید کرد.
 مس ایران برای یک دوره رشد شتابان آماده است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهر بورس و به نقل از پایگاه خبری مس‌پرس، دکتر محمدرضا فرزین، چهارشنبه ۲۸ مردادماه در جلسه هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران در مجتمع مس سرچشمه، گفت: با همدلی مجموعه مس و همراهی دولت و حاکمیت، می‌توان دوره‌ای از رشد شتابان را برای صنعت مس رقم زد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در مدت کوتاه حضور خود در هیئت‌مدیره اظهار داشت: تمرکز اصلی بر شناخت مسائل شرکت و پیگیری بسته تأمین مالی بوده و با استفاده از دانش و تجربه مدیران و کارشناسان وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت ملی صنایع مس ایران، روند امور به‌خوبی پیش می‌رود.

وی توسعه را یکی از اولویت‌های اصلی شرکت دانست و افزود: باید شرایطی فراهم شود تا طرح‌های توسعه‌ای با سرعت بیشتری اجرا و ظرفیت‌های ایجادشده نیز سریع‌تر وارد مدار بهره‌برداری شوند.

فرزین افزود: صنعت مس در شرایطی قرار دارد که با تأمین منابع مورد نیاز، به‌ویژه منابع ارزی، فرصت‌های قابل توجهی برای توسعه و ایجاد ارزش اقتصادی فراهم خواهد شد.

رفع گلوگاه‌های توسعه با همکاری دستگاه‌های مسئول …





 اخبار جدید

 نرخ کرایه نفتکش‌ها به بالاترین رکورد خود رسید - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نرخ کرایه نفتکش‌ها به بالاترین رکورد خود رسید - تسنیم

رویترز گزارش داد: نرخ کرایه نفتکش‌ها به بالاترین رکورد خود رسید

 چادرملو به عمق 300 متر می‌رود
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

چادرملو به عمق 300 متر می‌رود

آرمان امروز : مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با تشریح برنامه‌های این شرکت برای تأمین پایدار خوراک، از ارزیابی فنی و اقتصادی ذخایر T1 و T2 در عمق بیش از ۳۰۰ متر خبر داد و گفت: چادرملو در نیمه دوم سال ۱۴۰۵ برای انعقاد قرارداد و آغاز عملیات استخراج زیرزمینی این ذخایر اقدام خواهد [ ]

 قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت - تسنیم

قیمت نفت ایران در بازار جهانی با گذشت بیش از سه ماه دوباره سه رقمی شد.

 گمرک فعلاً عوارض ۱۰ درصدی صادرات نفت و گاز را متوقف کرد
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

گمرک فعلاً عوارض ۱۰ درصدی صادرات نفت و گاز را متوقف کرد

اقتصادنیوز: با ابلاغ معاون حقوقی رئیس‌جمهور به رئیس‌کل گمرک ایران، اخذ ۱۰ درصد عوارض کرایه حمل مایعات نفتی و گازی وارداتی و صادراتی توسط ناوگان دریایی غیر ایرانی متوقف شد.

 اظهارنظر مهم ترامپ درباره پایان جنگ ایران؛ «حتی یک درصد هم نه»
۸ ساعت قبل / سایت اکوایران

اظهارنظر مهم ترامپ درباره پایان جنگ ایران؛ «حتی یک درصد هم نه»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال ادامه جنگ ایران تا پایان دوره ریاست‌جمهوری‌اش، این احتمال را رد کرد.

 روسیه: جنگ با اوکراین تا پیروزی بی قید و شرط ما ادامه دارد!
۵۱ دقیقه قبل / سایت اکوایران

روسیه: جنگ با اوکراین تا پیروزی بی قید و شرط ما ادامه دارد!

نایب رئیس شورای امنیت روسیه گفت: مسکو باید عملیات نظامی ویژه در اوکراین را تا پیروزی و حل‌وفصل نهایی موضوع ادامه دهد، به‌گونه‌ای که پس از آن هیچ‌کس حتی جرأت نکند کلمه‌ای بر زبان بیاورد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026