قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

ثبت ۲۷ زمین‌لرزه در یک هفته

در هفته گذشته، ۲۷ زمین‌لرزه در نقاط مختلف کشور ثبت شد که ۸ مورد بزرگای ۳ و بیشتر داشتند. بزرگ‌ترین رخدادها، زلزله ۴.۶ ریشتری بردسیر کرمان و ۴.۵ ریشتری امیریه سمنان بودند.
 ثبت ۲۷ زمین‌لرزه در یک هفته
به گزارش شهر پلاس، بررسی رخدادهای لرزه‌ای کشور در بازه ۳ تا ۹ مرداد ۱۴۰۵ نشان می‌دهد که فعالیت‌های لرزه‌ای در چند استان ادامه داشته است. فهرست عناوین بزرگ‌ترین زلزله‌های هفته گذشته کرمانشاه؛ یکی از مناطق فعال لرزه‌ای جزئیات زلزله‌های شنبه ۳ مرداد زلزله ۴.۶ ریشتری بردسیر رخدادهای لرزه‌ای دوشنبه و سه‌شنبه زلزله‌های چهارشنبه ۷ مرداد زلزله ۴.۵ ریشتری امیریه سمنان آخرین زلزله‌های هفتهبزرگ‌ترین زلزله‌های هفته گذشته

در این بازه، علاوه بر بردسیر و امیریه، چند زمین‌لرزه با بزرگای بالاتر از ۳ در استان‌های هرمزگان، کرمانشاه، خوزستان و سایر مناطق کشور به ثبت رسید.منطقهاستانبزرگاعمقبردسیرکرمان۴.۶۷ کیلومترامیریهسمنان۴.۵۸ کیلومترسرگزهرمزگان۳.۹۶ کیلومترقصرشیرینکرمانشاه۳.۸۱۴ کیلومتررویدرهرمزگان۳.۷۱۷ کیلومترجزیره هندورابیهرمزگان۳.۶۱۰ کیلومترکوزرانکرمانشاه۳.۴۸ کیلومترلالیخوزستان۳.۴۱۳ کیلومتردهدزخوزستان۳.۲۱۰ کیلومترحسینیهخوزستان۳۱۱ کیلومترقلعه خواجهخوزستان۳۹ کیلومترارماردهکردستان۳۶ کیلومترامیریهسمنان۳۸ کیلومترکرمانشاه؛ یکی از مناطق فعال لرزه‌ای

استان کرمانشاه در هفته گذشته نیز فعالیت لرزه‌ای قابل‌توجهی داشت. در مجموع، ۵ زمین‌لرزه در قصرشیرین، تازه‌آباد و کوزران ثبت شد.

بزرگ‌ترین این رخدادها، زلزله ۳.۸ ریشتری قصرشیرین و پس از آن زمین‌لرزه ۳.۴ ریشتری کوزران بود.

قرار گرفتن کرمانشاه در کمربند فعال چین‌خورده و رانده زاگرس، این استان را به یکی از مناطق لرزه‌خیز کشور تبدیل کرده است.جزئیات زلزله‌های شنبه ۳ مرداد

ارمارده کردستان با زلزله‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۶ کیلومتری لرزید. کانون این زمین‌لرزه در ۱۷ کیلومتری ارمارده، ۲۰ کیلومتری کانی‌سور و ۲۶ کیلومتری بانه قرار داشت.

رویدر هرمزگان نیز زلزله‌ای ۳.۷ ریشتری در عمق ۱۷ کیلومتری را تجربه کرد. کانون این رخداد در ۲۴ کیلومتری رویدر، ۷۲ کیلومتری فین و ۴۷ کیلومتری درز فارس ثبت شد.

قصرشیرین کرمانشاه نیز با زمین‌لرزه‌ای ۳.۸ ریشتری در عمق ۱۴ کیلومتری لرزید. کانون این رخداد در ۲۴ کیلومتری قصرشیرین، ۳۸ کیلومتری ازگله و ۴۰ کیلومتری خانقین عراق بود.

در همین روز، زمین‌لرزه‌هایی با بزرگای ۲.۵ تا ۲.۹ در الشتر، شول‌آباد، حسینیه، تازه‌آباد، صیدون و قائمیه ثبت شد.زلزله ۴.۶ ریشتری بردسیر

بردسیر کرمان روز یکشنبه ۴ مرداد با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۴.۶ در عمق ۷ کیلومتری لرزید. کانون این رخداد در ۲ کیلومتری بردسیر، ۲۴ کیلومتری نگار و ۳۸ کیلومتری باغین قرار داشت.

در همین روز، بروجرد و کوزران به‌ترتیب زلزله‌های ۲.۵ و ۲.۹ ریشتری را تجربه کردند. حسینیه خوزستان نیز با زلزله‌ای ۳ ریشتری در عمق ۱۱ کیلومتری لرزید.رخدادهای لرزه‌ای دوشنبه و سه‌شنبه

روز دوشنبه ۵ مرداد، قلعه‌خواجه خوزستان با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۹ کیلومتری لرزید. کانون این رخداد در ۱۶ کیلومتری قلعه‌خواجه، ۲۴ کیلومتری لالی و ۲۶ کیلومتری مسجدسلیمان بود.

روز سه‌شنبه ۶ مرداد نیز سلطان‌آباد خراسان رضوی زلزله‌ای به بزرگای ۲.۵ را تجربه کرد.زلزله‌های چهارشنبه ۷ مرداد

روز چهارشنبه چندین زمین‌لرزه در استان‌های مختلف ثبت شد. در قیر فارس زلزله ۲.۸، در شریف‌آباد تهران ۲.۵، در سیلوانه آذربایجان غربی ۲.۵، در مهران ایلام ۲.۹ و در شهمیرزاد سمنان ۲.۸ ریشتر به ثبت رسید.

سرگز هرمزگان نیز زلزله‌ای ۳.۹ ریشتری در عمق ۶ کیلومتری داشت. کانون این رخداد در ۲۱ کیلومتری سرگز، ۲۴ کیلومتری فارغان و ۴۷ کیلومتری تخت قرار داشت.

کوزران کرمانشاه با زلزله‌ای ۳.۴ ریشتری در عمق ۸ کیلومتری لرزید. دهدز خوزستان نیز زمین‌لرزه‌ای ۳.۲ ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری را تجربه کرد.زلزله ۴.۵ ریشتری امیریه سمنان

امیریه سمنان روز پنجشنبه ۸ مرداد شاهد زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۴.۵ در عمق ۸ کیلومتری بود. کانون این رخداد در ۱۲ کیلومتری امیریه، ۱۷ کیلومتری بسطام و ۲۲ کیلومتری شاهرود قرار داشت.

در همین روز، لالی خوزستان نیز زلزله‌ای ۳.۴ ریشتری در عمق ۱۳ کیلومتری را تجربه کرد. در قائمیه فارس دو زلزله ۲.۸ و ۲.۶ و در تازه‌آباد کرمانشاه زلزله ۲.۹ ریشتری ثبت شد.آخرین زلزله‌های هفته

روز جمعه ۹ مرداد، امیریه سمنان بار دیگر با زمین‌لرزه‌ای به بزرگای ۳ در عمق ۸ کیلومتری لرزید.

جزیره هندورابی نیز در همین روز زلزله‌ای ۳.۶ ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری داشت. کانون این رخداد در ۲۱ کیلومتری جزیره هندورابی، ۳۶ کیلومتری بندرمقام و ۵۶ کیلومتری جزیره کیش ثبت شد.جمع‌بندی فعالیت لرزه‌ای هفتهدر بازه ۳ تا ۹ مرداد دست‌کم ۲۷ زمین‌لرزه در کشور ثبت شد.۸ زمین‌لرزه بزرگای ۳ و بیشتر داشتند.بزرگ‌ترین رخداد هفته، زلزله ۴.۶ ریشتری بردسیر کرمان بود.پس از آن، زلزله ۴.۵ ریشتری امیریه سمنان قرار داشت.کرمانشاه با ۵ رخداد لرزه‌ای همچنان یکی از مناطق فعال کشور بود.

منبع: ایسنا



 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

سکه امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰ (یکصد و نود و دو میلیون و ده هزار ) تومان به ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰تومان رسید.

 قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد 1405/ کاهش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با کاهش 70 دلاری نسبت به روز گذشته، 4334 (چهار هزار و سیصد و سی و چهار) دلار نرخ‌گذاری شد.

 جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

جنگ آبراه‌ها در راه است؟ | قمار اوکراین و دوری تهران از دام پهن شده

اقتصادنیوز: تنش‌های ایران و اوکراین اگر باعث ادغام جبهه‌های نبرد در اروپا و خاورمیانه نشود، دست‌کم جغرافیای بی‌ثباتی را گسترش می‌دهد.

 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 فرسایش خاموش

فرسایش خاموش

بخش زیادی از این میزان آسیب‌پذیری موجود در تبلیغات ذاتی است. تبلیغات همیشه نخستین هزینه‌ای است که در بحران حذف می‌شود؛ همان بودجه‌هایی که روزی محور رشد بودند، امروز نخستین گزینه برای صرفه‌جویی‌اند. اما آنچه امروز تجربه می‌کنیم دیگر یک شوک ناگهانی نیست؛ یک وضعیت فرسایشی ممتد است، بی‌افق روشن. در چنین شرایطی، «صبر کوتاه‌مدت» معنا ندارد. تاب‌آوری تنها با تنوع‌بخشی به مشتریان، حرکت از کمپین‌های مقطعی به همکاری‌های کوچک اما پیوسته و اتکا به داده ممکن است؛ چیزی که تبلیغات را از «هزینه قابل‌حذف» به «سرمایه‌گذاری قابل‌دفاع» بدل می‌کند.