قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۵۵ دقیقه قبل

کاهش نرخ بازده اوراق خزانه در هفته گذشته

نرخ بازده تا سررسید اوراق خزانه اسلامی در هفته گذشته ۰.۱۸ واحد درصد کاهش یافت و به ۴۰.۲۵ درصد رسید. حجم معاملات خرد اخزا نیز از ۳۱ مرداد تا ۴ شهریور به ۱۳.۷۵۲ میلیون ورقه رسید.
 کاهش نرخ بازده اوراق خزانه در هفته گذشته

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهر بورس، داده‌های اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد نرخ بازده تا سررسید (YTM) اوراق خزانه اسلامی از نخستین روز هفته گذشته تا چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، با کاهش ۰.۱۸ واحد درصدی به ۴۰.۲۵ درصد رسیده است.حجم معاملات خرد اخزا چقدر بود؟

بر اساس آمارهای منتشرشده، مجموع حجم معاملات خرد اوراق خزانه اسلامی ایران (اخزا) از شنبه ۳۱ مرداد تا چهارشنبه ۴ شهریور به ۱۳ میلیون و ۷۵۲ هزار ورقه رسید.شاخصمقداردوره بررسی۳۱ مرداد تا ۴ شهریور ۱۴۰۵نرخ بازده تا سررسید (YTM)۴۰.۲۵ درصدتغییر نرخ بازدهکاهش ۰.۱۸ واحد درصدیمجموع معاملات خرد اخزا۱۳ میلیون و ۷۵۲ هزار ورقهبیشترین حجم معاملات۲ میلیون و ۹۰۵ هزار ورقهکمترین حجم معاملات۲ میلیون و ۴۷۸ هزار ورقهبیشترین معاملات اخزا در ۳ شهریور

بیشترین حجم معاملات اوراق خزانه اسلامی در این بازه مربوط به روز ۳ شهریور بود که حدود ۲ میلیون و ۹۰۵ هزار ورقه معامله شد.

در مقابل، کمترین حجم معاملات روزانه در ۴ شهریور ثبت شد و به حدود ۲ میلیون و ۴۷۸ هزار ورقه رسید.خلاصه معاملات هفتگی اخزانرخ بازده تا سررسید به ۴۰.۲۵ درصد رسید.YTM اوراق خزانه نسبت به ابتدای هفته ۰.۱۸ واحد درصد کاهش داشت.مجموع معاملات خرد اخزا از ۳۱ مرداد تا ۴ شهریور ۱۳.۷۵۲ میلیون ورقه بود.بیشترین حجم معاملات در ۳ شهریور و کمترین حجم در ۴ شهریور ثبت شد.

منبع: سنا …






 اخبار جدید

 رشد اقتصادی ترکیه در سه ماه گذشته آهسته شد
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

رشد اقتصادی ترکیه در سه ماه گذشته آهسته شد

آمار رسمی نشان داد اقتصاد ترکیه در سه ماهه دوم سال میلادی جاری ۲.۳ درصد رشد کرد که نسبت به رشد ۴.۸ درصدی ثبت شده در مدت مشابه سال گذشته به شدت کاهش نشان داد، زیرا جنگ تحمیلی علیه ایران و پیامدهای اقتصادی آن بر فعالیت‌ها تاثیر گذاشت.

 ببینید| اصناف متخلف 22 همت جریمه شدند - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| اصناف متخلف 22 همت جریمه شدند - تسنیم

رئیس اتاق اصناف از ارسال 82 هزار پرونده تخلف صنفی به ارزش 22 همت به سازمان تعزیرات در 5 ماهه امسال خبر داد.

 عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا با استقبال سرمایه‌گذاران همراه شد/ حجم تقاضای ثبت‌شده در کم‌تر از ۵۰ دقیقه از حجم سهام قابل عرضه فراتر رفت
۱ ساعت قبل / سایت سنا

عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا با استقبال سرمایه‌گذاران همراه شد/ حجم تقاضای ثبت‌شده در کم‌تر از ۵۰ دقیقه از حجم سهام قابل عرضه فراتر رفت

معاون عملیات بازار بورس تهران از استقبال سرمایه‌گذاران از عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا خبر داد و گفت: حجم تقاضای ثبت‌شده در کمتر از ۵۰ دقیقه، از حجم سهام قابل عرضه فراتر رفت.

 دولت با تشکیل جلسه کمیته بازنگری مزد 1405 موافقت کرد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

دولت با تشکیل جلسه کمیته بازنگری مزد 1405 موافقت کرد

اقتصادنیوز: محسن باقری در تحلیل وضعیت جاری گفتگوهای صنفی اشاره کرد: وزارت کار در نهایت در برابر مطالبات جامعه کارگری انعطاف نشان داده و موافقت اولیه برای برگزاری جلسات کمیته مزد حاصل شده است.

 تبلیغ خرید و فروش وام ممنوع شد؛ ابلاغ ضوابط جدید تبلیغات بانکی
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تبلیغ خرید و فروش وام ممنوع شد؛ ابلاغ ضوابط جدید تبلیغات بانکی

بانک مرکزی با ابلاغ دستورالعملی تازه، تبلیغات مالی بدون مجوز و خریدوفروش وام و حساب را ممنوع کرد.

 پاییز ایران پربارش می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پاییز ایران پربارش می‌شود

رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به پیش‌بینی وضعیت بارش‌ها در پاییز گفت: با احتمال ۷۰ درصد انتظار داریم پاییز نسبتاً پربارشی در کشور داشته باشیم، اما با توجه به بالا بودن دمای هوا، بارش‌ها عمدتاً به شکل باران خواهد بود و در صورت وقوع بارش‌های سنگین، احتمال سیلاب نیز وجود دارد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026