قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۶ ساعت قبل

کارنامه ۵ماهه بورس کالا با رشد ۱۸۳درصدی درآمدها بسته شد

شرکت بورس کالای ایران با نماد «کالا» در دوره پنج‌ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ مجموع درآمد عملیاتی سه هزار و ۲۱۱ میلیارد و ۵۲۵ میلیون تومانی کسب کرد.
 کارنامه ۵ماهه بورس کالا با رشد ۱۸۳درصدی درآمدها بسته شد

به گزارش شهر بورس، شرکت بورس کالای ایران با نماد «کالا»، گزارش فعالیت ماهانه دوره یک‌ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ را در سامانه کدال منتشر کرد.

این گزارش بازتاب‌دهنده کارنامه پنجمین ماه سال مالی بورس کالا و عملکرد پنج‌ماهه ابتدایی سال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۵ است و برآیند آمارها نشان‌دهنده افزایش مبالغ محقق‌شده در سرفصل‌های اصلی درآمدی است.

در عملکرد مردادماه ۱۴۰۵، درآمد عملیاتی محقق‌شده نماد «کالا» به ۶۹۵ میلیارد و ۶۲۸ میلیون تومان رسید. این رقم در مقایسه با درآمد ۲۶۱ میلیارد و ۴۶۶ میلیون تومانی مردادماه ۱۴۰۴، افزایش ۴۳۴ میلیارد و ۱۶۱ میلیون تومانی را ثبت کرد که معادل رشد بیش از ۱۶۶ درصد (نزدیک به سه برابر شدن درآمد ماهانه) است. کارمزد معاملات با سهم بیش از ۵۶ درصد و انبارداری با سهم بیش از ۴۳ درصد، ارکان اصلی درآمد مردادماه را تشکیل دادند.

شرکت بورس کالای ایران در دوره تجمیعی پنج‌ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ درآمد عملیاتی سه هزار و ۲۱۱ میلیارد و ۵۲۵ میلیون تومانی را به ثبت رساند. این متغیر در دوره مشابه سال گذشته یک هزار و ۱۳۶ میلیارد و ۵۹۵ میلیون تومان بود که نشان‌دهنده افزایش دو هزار و ۷۴ میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومانی و رشد نزدیک به ۱۸۳ درصدی درآمدهای تجمیعی این نماد و عبور از مرز ۳.۲ همت است.

جهت حرکت درآمدها در هر دو مقیاس ماهانه و تجمیعی افزایشی بوده است. نماد «کالا» توانسته در طول پنج ماه نخست سال روند صعودی جریان درآمدی خود را تثبیت کند، ضمن اینکه آهنگ رشد در مقیاس تجمیعی پنج‌ماهه (نزدیک به ۱۸۳ درصد) تا حدودی پرشتاب‌تر از نرخ رشد ماه مرداد (بیش از ۱۶۶ درصد) ثبت شده است.

بزرگ‌ترین محرک‌های ریالی افزایش درآمدها در هر دو دوره، دو سرفصل «کارمزد معاملات» و «درآمد حاصل از انبارداری» بوده‌اند؛ به طوری که درآمد انبارداری در مردادماه بیش از چهار برابر شده است. در نقطه مقابل، سرفصل «حق عضویت کارگزاران» در ماه مرداد با افت مواجه شده اما اثر آن در برابر حجم درآمدهای معاملاتی بسیار محدود بوده است.

محور اصلی ساختار درآمدی «کالا» بر پایه رونق معاملات فیزیکی و مشتقه کالاها و توسعه خدمات قبض انبار استوار بوده و جریان درآمدهای عملیاتی شرکت را به سطوح بالایی هدایت کرده است.رشد بیش از ۱۶۶ درصدی درآمد مردادماه «کالا»

در مرداد ۱۴۰۵، مجموع …



 ۱۰۴ همت مبادله اوراق بهادار و کالا در ۴ بورس ایران
۳ ساعت قبل / سایت سنا

۱۰۴ همت مبادله اوراق بهادار و کالا در ۴ بورس ایران

داده‌های مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد در روز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ مجموع ارزش معاملات بورس‌ تهران و فرابورس شامل: سهام و حق تقدم، صندوق‌های سهامی و مختلط، اختیار معامله و صندوق‌های طلای بورس کالا و هم‌چنین مبادلات انجام شده در بازارهای فیزیکی بورس‌های کالا و انرژی به ۱۰۳ هزار و ۷۸۳ میلیارد تومان رسید.

 دماسنج تامین مالی جمعی در روز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۴ ساعت قبل / سایت سنا

دماسنج تامین مالی جمعی در روز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

داده‌های فرابورس ایران نشان می‌دهد مجموع ارزش پروژه‌های تأمین مالی جمعی از ساعت ۱۳ روز سه‌شنبه ۳ شهریور تا ساعت ۱۳ روز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵، به ۷۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید.

 کالا هست، اما مردم توان خرید دارند؟ / تناقض بزرگ در روایت تازه نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی از «امنیت غذایی»
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

کالا هست، اما مردم توان خرید دارند؟ / تناقض بزرگ در روایت تازه نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی از «امنیت غذایی»

رکنا اقتصادی: وزیر جهاد کشاورزی می گوید با وجود جنگ، خشکسالی، محدودیت ارزی و فشارهای اقتصادی، امنیت غذایی کشور حفظ شده و در هیچ روز و هیچ نقطه ای از کشور کمبود کالاهای اساسی وجود نداشته است. اما سوال اینجاست که اگر قرار است امنیت غذایی را از نگاه مردم سنجید، آیا صرف پر بودن قفسه ها کافی است؟ وقتی تورم تولید، گرانی مواد غذایی و افزایش هزینه تامین کالاهای اساسی، سفره خانوار را کوچک تر می کند، مردم حق دارند بپرسند: امنیت غذایی حفظ شده، اما برای چه کسی و با چه قیمتی؟

 خبر مهم بنزینی؛ ۱۲ میلیون لیتر به تولید روزانه بنزین کشور اضافه می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم بنزینی؛ ۱۲ میلیون لیتر به تولید روزانه بنزین کشور اضافه می‌شود

اقتصادنیوز: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد با بهره‌برداری از پالایشگاه‌های آدیش جنوبی و مهر خلیج فارس تا پایان سال، روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور افزوده خواهد شد.

 ولپارس از فروش یک فروند شناور بارج خبر داد
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

ولپارس از فروش یک فروند شناور بارج خبر داد

شرکت لیزینگ پارسیان با نماد معاملاتی «ولپارس» از فروش یک فروند شناور بارج با نام «تمجید» در جریان مزایده فروش شناورهای خود در بندرترکمن خبر داد.

 قیمت طلا امروز 4شهریور 1405/ بازار سکه در مسیر نزولی - سرمایه و بورس
۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت طلا امروز 4شهریور 1405/ بازار سکه در مسیر نزولی - سرمایه و بورس

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ با کاهش همراه شده و بازار داخلی وارد فاز اصلاحی شده است.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح
سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی
روزنامه عصر اقتصاد

سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی

درک رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، یکی از ضرورت‌های مهم برای شناخت مسیر توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و آینده‌نگری در جوامع امروز است. اقتصاد تنها مجموعه‌ای از اعداد، بازارها، درآمدها، تولید و مصرف نیست؛ همان‌گونه که فرهنگ نیز صرفاً مجموعه‌ای از آداب، رسوم، نمادها و میراث تاریخی به شمار نمی‌آید. میان این دو حوزه رابطه‌ای
تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟
روزنامه عصر اقتصاد

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) عبارت است از توانایی افراد، خانواده‌ها، کسب‌وکارها و اقتصاد یک جامعه برای پیش‌بینی، مقاومت، سازگاری و بازیابی در برابر شوک‌ها، بحران‌ها و فشارهای شدید مالی، به‌گونه‌ای که ضمن حفظ کارکردهای اصلی و معیشت، توانایی رشد و بازسازی مجدد را از دست ندهند. بعبارت دیگر و به زبان ساده، تاب‌آوری اقتصادی یعنی
نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد
خبرگزاری دانشجو

نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد

نقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود...