قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

رکوردشکنی تاریخی «نارنج»؛ اولین صندوق اهرمی با بازدهی ۳۰۰ درصدی یکساله

«نارنج» نخستین صندوق سرمایه‌گذاری در بازار است که پس از سال ۱۳۹۹ موفق به ثبت بازدهی ۳۰۰ درصدی در بازه زمانی یک‌ساله می‌شود.
 رکوردشکنی تاریخی «نارنج»؛ اولین صندوق اهرمی با بازدهی ۳۰۰ درصدی یکساله

به گزارش شهر بورس، صندوق اهرمی «نارنج»، تحت مدیریت شرکت مشاور سرمایه‌گذاری ترنج، پس از معاملات امروز بازار سهام تاریخ‌ساز شد. این صندوق با عبور از مرز بازدهی ۳۰۰ درصدی در یک سال، به نخستین صندوق اهرمی تبدیل شد که به چنین رکوردی دست می‌یابد.

این دستاورد تنها به صندوق‌های اهرمی محدود نمی‌ماند؛ «نارنج» نخستین صندوق سرمایه‌گذاری در بازار است که پس از سال ۱۳۹۹ موفق به ثبت بازدهی ۳۰۰ درصدی در بازه زمانی یک‌ساله می‌شود. همچنین، فاصله ۵۰ درصدی بازدهی «نارنج» نسبت به دومین صندوق اهرمی بازار، گویای جایگاه و عملکرد متمایز این صندوق در رده خود است.

آنچه این رکورد را بیش از پیش برجسته می‌کند، مقایسه عملکرد «نارنج» با شاخص کل بورس است. در حالی که شاخص کل در همین بازه زمانی بازدهی ۹۴ درصدی را به ثبت رسانده، صندوق «نارنج» با ایجاد آلفای ۲۰۹ درصدی نسبت به بازار، عملکردی را به نمایش گذاشته که حتی در دوران اوج سال ۱۳۹۹ نیز بی‌سابقه بوده است.

علاوه بر این، «نارنج» با تجربه ۲۱ روز متوالی صف خرید و مجموعاً ۳۳ روز صف خرید پس از بازگشایی نماد، رکوردی بی‌سابقه در این زمینه نیز ثبت کرده است.

گفتنی است صندوق اهرمی «نارنج» از مجموعه تحت مدیریت شرکت مشاور سرمایه‌گذاری ترنج است. این مجموعه با مدیریت ۱۰ صندوق سرمایه‌گذاری از درآمد ثابت گرفته تا سهام و صندوق طلای «رز ترنج»، هم‌اکنون بیش از ۹۲ همت دارایی تحت مدیریت دارد.

 




 زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»

زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»

شهرام شکوری، هم‌بنیانگذار و رئیس هیات مدیره گروه شرکت‌های طرفه‌نگار در بخش اول گفت‌وگوی مفصل خود در برنامه «چهره‌ها»، سه دهه فعالیت خود در صنعت نرم‌افزار را روایت می‌کند.

 هشدار درباره گسترش نارضایتی اقتصادی و اجتماعی در نیمه دوم سال | «بحران معیشت» صدرنشین است | نارضایتی اجتماعی تنها از جیب خالی ‌زاده نمی‌شود

هشدار درباره گسترش نارضایتی اقتصادی و اجتماعی در نیمه دوم سال | «بحران معیشت» صدرنشین است | نارضایتی اجتماعی تنها از جیب خالی ‌زاده نمی‌شود

اقتصادنیوز: اگر بخواهیم مهم‌ترین منشا نارضایتی عمومی را برجسته کنیم، بی‌تردید «بحران معیشت» در صدر است. طبق گزارش‌های اخیر، هزینه‌های «سبد معیشت» با درآمد اکثریت جامعه شکافی عمیق یافته است.

 جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

شرکت گروه صنعتی سپاهان با نماد فسپا در پی برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، ، عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵ و برنامه‌های شرکت برای توسعه بازار و تولید محصولات جدید را تشریح کرد.

 دو منطق در دل یک بحران

دو منطق در دل یک بحران

اختلاف دولت و مجلس بر سر اصلاح قیمت بنزین، ریشه در شکاف میان ضرورت مهار‌ کسری بودجه و ناترازی مصرف با ملاحظات معیشتی، اجتماعی و اعتماد عمومی دارد. دولت بر سیاست‌های قیمتی تاکید دارد و مجلس، اصلاح زیرساخت را مقدم می‌داند؛ نقطه همگرایی فعلی، اصلاح تدریجی است.

 آیا نوسازها واقعا همیشه گران‌ترند؟ پشت‌پرده یک خطای آماری در قیمت مسکن

آیا نوسازها واقعا همیشه گران‌ترند؟ پشت‌پرده یک خطای آماری در قیمت مسکن

گاهی در تحلیل‌های آماری، حتی در اختیار داشتن طیف گسترده‌ای از داده‌ها هم برای رسیدن به یک نتیجه درست کافی نیست. غفلت از جزئیاتی که شاید در نگاه اول کم‌اهمیت به نظر برسند، می‌تواند تصویری دور از واقعیت ایجاد کند. بررسی نزدیک به ۲۰ هزار داده خام از آگهی‌های فروش مسکن در مناطق ۲۲گانه تهران، ما را با چنین موقعیتی روبه‌رو کرد. در مقایسه قیمت خانه‌ها بر اساس سن بنا، در منطقه ۲۱ با یک نتیجه غیرمنتظره مواجه شدیم. در محاسبات اولیه، خانه‌های ساخته‌شده در دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰ دیده می‌شدند؛ اما بررسی دقیق‌تر و مقایسه داده‌ها در سطح محله، تصویر دیگری از بازار مسکن این منطقه نشان داد.

 قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، ۱۸۹،۸۳۰ (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.

 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.