قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

آمارهایی از بانک تجارت که باور نمی‌کنید/ سبقت بازدهی «وتجارت» از طلا و دلار!

سهام بانک تجارت پس از پایان التهابات اخیر با ثبت بازدهی سه رقمی، عملکردی فراتر از شاخص کل، صنعت بانکی و بازارهای موازی نظیر طلا و دلار ثبت کرده است.
 آمارهایی از بانک تجارت که باور نمی‌کنید/ سبقت بازدهی «وتجارت» از طلا و دلار!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهر بورس، تقریبا پس از آتش بس اعلامی بعد از جنگ رمضان بود که بازار سهام هم مجددا فعالیت خود را از سر گرفت. در این بازه زمانی تقریبا سه ماهه، گروه بانکی هم عملکرد قابل توجهی داشت و شاخص این گروه رشد ۸۰ درصدی را ثبت کرد.

یکی از سهم‌های پیش‌رو در گروه بانکی، «وتجارت» بود؛ نمادی که همواره جزو سه بانک محبوب بورسی به حساب آمده و طرفداران خاص خودش را دارد. سهام این بانک در ماه‌های اخیر به‌عنوان یکی از نمادهای لیدر و پرگردش گروه بانکی، توجه بخش عمده‌ای از جریان نقدینگی خرد و حقوقی بازار سرمایه را به خود جلب کرده است.

بررسی نمودار و قیمت سهم هم به خوبی نشان می‌‌دهد که بانک پس از بازگشایی بازار در پایان جنگ رمضان (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵) چه عملکرد مثبتی در زمینه سهام داشته؛ سهام بانک تجارت پس از جنگ، رشدی بیش از صددرصد را به ثبت رسانده که عدد بسیار قابل توجهی است.

این در حالی اتفاق افتاده که شاخص کل بورس تهران در این مدت حدود ۸۰ درصد رشد را تجربه کرده است.آمارهایی از وتجارت که «هوش» از سرتان می‌پراند …




 اخبار جدید

 جدیدترین وضعیت ذخیره آب در سدهای تهران + جدول
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جدیدترین وضعیت ذخیره آب در سدهای تهران + جدول

بر اساس آخرین آمارهای اعلامی از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران از وضعیت سد تهران، سد ماملو کمترین و سد طالقان بیشترین حجم آب را دارد که در مجموع این شرایط بیانگر وضعیت نامناسب سدهای تهران و لزوم مدیریت مصرف آب توسط محیط زیست است. 

 تحریم ، ابزار تعیین سرنوشت ایران نیست - اکونیوز
۱۵ ساعت قبل / سایت اکونیوز

تحریم ، ابزار تعیین سرنوشت ایران نیست - اکونیوز

اقتصاد ایران: رئیس بانک مرکزی با اشاره به فشار حداکثری اقتصادی آمریکا اعلام کرد آنچه تاکنون توسط امریکا انجام شده در کنار ایجاد برخی محدودیت درآمدی و تجار

 ۳ توصیه مهم در فصل شیوع بیماری‌های تنفسی
۱۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ توصیه مهم در فصل شیوع بیماری‌های تنفسی

دکترای تخصصی فارماسیوتکس، در آستانه ورود به فصل پاییز، نسبت به شیوع بیماری‌های تنفسی هشدار داد.

 تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز سقوط کرد؛ فقط ۷ شناور عبور کردند
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز سقوط کرد؛ فقط ۷ شناور عبور کردند

داده‌های اولیه رهگیری کشتی‌ها نشان می‌دهد تردد شناورها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و روز پنجشنبه تنها هفت کشتی از این مسیر عبور کرده‌اند.

 تابستان 1405؛ سالی که برق، صنعت را نشانه گرفت / خاموشی «تولید» در سایه ناترازی «انرژی»
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تابستان 1405؛ سالی که برق، صنعت را نشانه گرفت / خاموشی «تولید» در سایه ناترازی «انرژی»

تابستان سال‌جاری را پشت‌سر گذاشتیم، اگر الگوی فعلی در سال‌های پیش‌رو ادامه پیدا کند، یکی از خطرناک‌ترین پیامدهای آن شکل‌گیری اقتصاد صنعتی «فصلی» است.

 مجوز افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمات اخابر صادر شد
۱۶ ساعت قبل / سایت صدای بورس

مجوز افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمات اخابر صادر شد

شرکت مخابرات ایران (اخابر) با انتشار اطلاعیه‌ای، از ابلاغ مصوبه تعدیل تعرفه‌های مکالماتی خبر داد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026